2008 Kasım Anneleri

günaydın sercanımm...

maytap hakketen takacak bişi bulamadınmı bacımm.değmez bacım yaa...

nazlıcım güle güle kullansın paşalar oyuncaklarını..

bende işlerimi şimdik bitirdim..2 beşlik bozem diye geldimm..nerdesiniz bakemm :)))

offffff yarın öğretmenler günüü..eşime ne alsam bi bilemedimm..çok gıcık oluyom şu hediye işinee..seçemiyom bişii..bi yardım edin kızlar ne alsamm paşama :)))

gülizcim kocana kravat al yasmincim sende validene çanta al klasik öğretmenler günü hediyeleri:)))
bizde para toplandı fazla kişi vermemiş 20 kişi falan vermiş bilmiyorum ne alıcaklar
belki bugün iyi olursam çıkıp güzel bi çiçek yaptıriim kendi eliylede bişe versin

gülizim sağol canım..
kocan için ne alsan sevinir sanırım kullanıyorsa deodorant al ..
mevsimlik gömlek yada swetde alabilirsin..
yasmin üzüldümmm..bende kullanıyorum biraz aşındı ama sizleri hatırlatıyor gözümde değeri çok...

Gülizim gizli saklı içtim çayı.Yasak bizde.Kasanın üzerine koydum.Koltuğu itip oturdum, sonra kırıldı işte( Sağol canım iltifatına:))

Güliz karısı sınıf öğretmeni demek.Bebeleri çok seviyo bence ve sen ona bi bebe yap:)))))

ogretmen yakını hatunlar
en klasık hedıye maytabımın dedıgı gıbı kalem kravat canta vs

yasmın pek hayırlı gelınsın cıcım cevrıyecıgının ozel gunlerını hıc unutmuyorsun maasallah
sana da oyle gelın gelır ınsa allah

karnım ac
canım sıkkın
yorgun ve keyıfsız para hesaplarıyla ugrasıyorum
ve artık para bıle gormek ıstemıyorum

Lorem acaba adam olur mu diye düşünüyorum.Beyaz eşya işlerini ben hallederim zaten hep.Pazarlık yaparım onun için.Geçen fırın aldı tencere vermişler hediye, bana göndermiş.Yarın da yeni, son model TV si geliyo.Hediyesini de bana gönderir.Bizimki soğuk savaş Lorem:))))

selam millett,napiyonuz..Cayimi aldim biraz bakim diye,sipacan caillou seansinda.Burasi cok soguk suan -5 ama aksamaaaa ve yarina -14 olabilir diyorlar.iyyyyyyyyy hic sevmem sogugu tövbe yarabbim.

soguk savas heee
alemsın yasmınım
senın cevrıyede otorıte takıntısı var bence
dısını gecıremedıgıne uzak duruyor zaar

cılegım hosgeldın canım

bana bı halley oluyor
pek depresıf hıssedıyorum kendımı
ne zaman kocı canımı sıksa kotu oluyorum hemen

öğrencileri fazlasıyla getiriyo maytabım, kravat, gömlekk..benimki şöyle özel bişi olsun dedim ama nee...????

parfümü doğum gününde aldım nazlıcım...özel bişi değilde swetmi alsam kiii..

gizli aşk yapan samanlıkta doğururmuş olmuş seninkii..neyse sağlık olsun canımm..senden daha önemli değil...iltifatımıda hep yaparım hoşuna gittiysee :))))
koci diyokii..okulda 26 evde 2 toplam 28 bebe yeter bana diyo :)))

lorem canın neden sıkkın canımm..kociyle barışmadınızmı..

Çilek hatun hoşgeldin.Burası da soğuk be yavru.Akşam ısınamadım.Kombiyi 45-50 ye getirdim, bana mısın demedi.Kocaya sarılmayınca uyuyamadım afedersin:) Sana bişi sorayım tontiş.Deniz paşamın büyük azıları çıktı mı? Hani maşallah seninki koca adam:)

Lorem kocayla niye ara iyi değil?Bişi mi kaçırdım.Kaynana ve görümceyle konuştuğunu söylemiştin , en son orda kaldım ben:))

ayy bugünde ne sıkıcı bi gün
işlerimi bitirdim uzanıcaktım kalktım sıkıldım uzanmaktan bile dışarı çıkasım var ama memo uyudu bide 2 greyfurt sıkıp içtim acaba oda limon gibi tansiyon düşürürmü eğer düğşürürse vayy halime
içtikten sonra aklıma geldi

Bu ara benimde ruhum bozuk galiba,dalgali günler yasiyorum kendi kendime...Yasminim güldüm be,kocana sarilmadan uyuyamiyon afedersin :)

fistiiim benim danacigin azilari yazin cikti canim,tatile giderken ikisi cikmisti,digerleri iyice beyazlasmisti.Türkiyede patlatti digerlerinize.Yani ilk defa tatilim burnumdan gelmeden gecti.

Çileğim 17,18,19 ve 20,dişler bitti mi?Büyük azılar.Anıl çıkardı 17.ci dişi.Diğerlerinde henüz hareketlilik yok.Acaba çaktırmadan mı çıkıyolar?

Maytabım senin tansiyon mu düşük? Hamile misin?

yok barısmadım kızlar
kırgınım
ve hergun nedense kırgınlıklarım ona karsı da fazlalasıyor
kendımı sorguluyorum ama olmuyor ıste
kırgınım ve ben kırılınca duzelemıyorum
bu da benı daha da cok uzuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…