2008 Kasım Anneleri

meleğim hoşgeldin,
yazılarınıda okudum ama kalmadı heral kafamda hayırdır akşam bir yeremi gidiyorsunuz. ne için saç yaptıracaktın...
kaş bıyık işinide artık yarın halledersin..

melek akşama ne yapıyon kocine..hazırlık falann..
hazırlık dedimde geçen sne bende kociye yapmıştımm..ama bi daha asla yapmam..

beyazmelek bır organızasyon mu var yoksa

gulızım sanslıyım canım
allah onları basımızdan eksık etmesın
onun ıcın becerıksızım ya zaten
hep hazırcıyım hep hazırcı

akşama bizim dershanenin yemekli eğlencesi var şekerler bir restaurantta ona katılacağız, o yüzden saçıma da bir fön çektireyim demiştim daha ne giyeceğime bile karr veremedim,eymeninde çantasını hazırlasam iyi olacak oda ananede kalacak biz gelene kadar aman gittim baktım uyumamış hala ama kalkmıyorda

allırım pasinim niye almıyım latife benimki seda dur bakıyım ciks fotolarımdan birini koyuyum yarın kaçtım ben öpüyom hepinizi

neyse eymende uyumaktan vazgeçti bende kaçayım kızlar gideyim kuaförüme sonra da hepinizin yerine eğlenir kurtlarımı dökerim merka etmeyin :)

maytabım valla seni şefkatli kollarıma almak isterdim ama acelem var :) öptüm seni şimilik bununla idare et artıkım :))

yahu su maytap hatunu co kseviyorum bea,yine depresti duygularim.Hatun tam bi oyun kurdu yine bana yardim etttii,seviyim leyn seni..

aksama firinda garnitürlü tavuk
sehriyeli pilav
karnabahar salatasi ve kola var.daha ne olsun dimi.bunu bulduguna sükretsin hIh.

bende sizi seviim leyyn hepinizi seviim sevgi pıtırcıklarım benim:)
bendedde bostan batlıcanından karnıyarık
makarna ve canımı istettiğinizden tavuk çorbası var

Canlarım ben kaçıyorum Ama kaçmadan önce Beyazmeleğim ve kocasının, ayrıca biricik ahretiminde kocasının öğretmenler gününü kutluyotum.Cagancuk gelmedi bugün.Denizkızı da uğramıynlarında öğretmenler gününü kutlar yanaklarından öperim.Unuttuğum var mı bilmiyorum.İyi ki varlar..

İyi akşamlar..Maytabım bu arada ben de seni seviyorum:)

sapiş hoşgeldin canımm..

Saphişim siyah kurdele olmuş avatar?ACEP NEDEN?

Icırım nerelere kayboldun?
10 Kasımdan kalma canım yas avatarı,sonra bir kez düzelteyim dedim,olmadı,imageten yapayım dedim sorun vardı orda da,amaan deyip bıraktım,öyle kaldı.bir ara değiştiriciim

kıymalı lahana sarması en sevdiğim dolma çeşididir,bir de kabak çiçeği dolmasına bayılırım,tüm dolmaları severim de bunlar favorilerim galiba en kısa zamanda yapayım bari

gunaydınnn
bu sabah ıtıbarıyle burnum akıyor
cok keyıfsızım
dun aksam anneme gıttım
ama yolda basım donmeye basladı
hemen yemek yedık falan duzelır dıye ama nafıle
uzandım uyumusum dıye benı kaldırmamıslar
annemde kaldık kuzu gıtmıs annemlerın yanına orada uyumus pasazade
sabahtan bu yana yıne basım donuyor
ama yıne de ısımın basındayım

günaydın kızlar
ranevu aldım hastaneden 2 gündür feci öksürüyo veledim.dün akşamda sıcaktı kafası ölçtüm yükselmiş ateşi önemsenecek bi durum yoktu 37ydi ama ne biliim canım sıkıldı hemen
şimdi hastanedede antibiyotiği dayıycak doktor hemen .neyse bi gidiimde baksın napiim haftasonu kötü olsa bu sefer keşke götürseydim diicem ...araba yok kendi doktorumuzada götüremedim vesaitlerlede cesaret edemiyorum ay ne nazlıyız hee annemizin karnından arabayla geldik sanki dünyaya...şu araba bi yapılsaydı hayırlısıyla ne zor oluyo böyle...
dün akşam gene yoruldum ayaklarım belim ağrıyo derken dedimki eşime şikayet et et yakında otobüste bulamııcan yürüyerek gidicen git gel konya 6 saat:)))

gecmıs olsun maytabım
alısınca cok zor oluyor arabasızlık
bız sattıgımızdan bu yana taksıcılerı zengın edıyoruz
araba borcuna gırsek kımbılır kac taksıt odemıstık
ama cocukla da olmuyor ıste toplu tasımalarda
ya da bız beceremıyoruz maalesef
ben de yaza eger ulke degıstırmezsem araba almayı dusunuyorum ınsa allah

Günaydın kızlar..

Loreciğim geçmiş olsun.Doktora gitmiştin, aynı şikayetler devam ediyo sanırım.Tekrar git istersen..

Maytabım size de geçmiş olsun.Umarım hemencecik geçer.Hava düzelecekmiş İst.da..Toparlarsınız bir kaç güne..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…