2008 Kasım Anneleri

ule 1 saat gıdıyorum gelıyorum ceneler yerlerde gezıyor

cılegım gecmıs olsun pasama canım

aksama bende tavuk corbası yapmayı dusunuyorum kuzuya
artık et yemekten tavugu ozler olduk

bana lahana sarması ıcın dolma ıcı tarıfı verebılırmısınız guzeller

bende senin gibi düşünüyom lore..yaşlanınca zor olacak bu işler..bende önce lazeremi gitsem dedim.ama makinası çıkmış evde kendin yapabiliyomuşun..onumu alsam ki diyorumm..ben bacaklarıma yaptırdım.çok memnun kaldımm..

yerim senin usturuplu konyalini ben:) hem bikerem ben caka gonyaliyim attirma kafami bak :) bak size köpük gönderiyoru martik ugrasmayin üleyn benle.

uğraşmayın deyip duruyon walla dönüp bakmam bi daha senlede uğraşmayacaz kimle uğraşacaz bi sen bide sarı kafa seda başka eğlencemizmi varavatarında tatlıymış sen gibi( he bide ben seni daha hiç görmedim resimlerde falan ama yinede çok tatlı geliyon bana)

ahahaha elektrik meselesi toppram,bende görmedim seni ama co ksicaksin.hem benim tatliligim ayzilarima bilem akiyor bildigin gibi degilim yani.cok datliyim cok.

Çilekooo adı gibim çilek mi çilekkk tadından geçilmiyor bide görsen tam yemelik :)
İnsan sevdikleriyle uğraşırmış dimi nan polipippppppppppppp yoksam beni sevmionmusun

mütavazilıkda akıyor paçadan çileem demeden geçemiycem
kıs passin ne dolma içi tarifi kız biberi nasıl dolduruyosan etli tabi aynen öyle yap
kıyma,pirinç ,incebulgur,soğan.salça.nane,kimyon,karabiber harmanla sar gitsin kimyonu accık bol koy lahana gaz yapmasın

Çilekooo adı gibim çilek mi çilekkk tadından geçilmiyor bide görsen tam yemelik :)
İnsan sevdikleriyle uğraşırmış dimi nan polipippppppppppppp yoksam beni sevmionmusun

seni sevmeyen ölsün sedamm benim bi arkidişim var sen gibi uzun sarışın kararsız ..o yüzden çok eskiden tanıyom gibi geliyo senle konuşurken datlım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…