2008 Kasım Anneleri

lorecim sanada geçmiş olsun canım ...baş dönmeside çok zor 2 gün öncede benim tüm gün dönmüştü,,,
yasminim istanbulda zaten bahar havası var yaklaşık 1 aydır
bugün yağmurlu gösteriyo ama 20 derece valla havalar süper.zaten bu havalara aldanıp terasta kahvaltı ettik bayramın 3 günü ondan şifayı kaptı çocuk

keşke bu kış böyle geçse 3 gün yağmur 4 gün güneş ne güzel olurdu:))

bende rüyamda annemi gördüm hayırlara gitsin..bana bi nevresim parçasından el çantası dikmiş göya fermuarlı içinde telefonun sigaran var al diyo..bende açıp bakıyorum içinde bide küçük ayna var beyaz hani çanta aynaları olurya dikdörtgen küçük onlardan ..hayırlara gitsin merak ettim

Maytabım hayır olsun inşallah..Şükür ben dün gece kabus serisini bitirdim.Hoş Anılda 2 saatte bir anneee diye bağırdığı için kabus görecek kadar uyuyamadım.11 de uyudu.Gece 2,30 kalkmış yatakta anne diye bağırıyo.Gittim yanına oğlum daha gece karanlık, yat çabuk, bu ne ya diye kızdım.Yattı hemen:))

Lorem doktorunu değiştirsen.Bi çözüm bulamadı bu tansiyona(

Maytabım hayır olsun inşallah..Şükür ben dün gece kabus serisini bitirdim.Hoş Anılda 2 saatte bir anneee diye bağırdığı için kabus görecek kadar uyuyamadım.11 de uyudu.Gece 2,30 kalkmış yatakta anne diye bağırıyo.Gittim yanına oğlum daha gece karanlık, yat çabuk, bu ne ya diye kızdım.Yattı hemen:))

Lorem doktorunu değiştirsen.Bi çözüm bulamadı bu tansiyona(

herkese günaydınnn

Maytabım geçmiş olsun tatlım
Pasinim sana da geçmiş olsun hayırdır kız nie öle yazdın ülke değiştirmezsem araba alıcam die :44:

günaydın güzellerr...
maytap, lore çok geçmiş olsunnn..maytap rüyların hayırlara çıksın..annen yaşıyomu..
hakketen lore nerelere gidiyonn , bizi bırakıpp..
ahretim canım bidenem çok tşk ederim kocam adına..
seda sanada kocaman günaydın ...

bugün bende biraz sıkkınım..üstümde sıkıntı var..
babam bugün gözünden katarak ameliyatı olacak..onun sıkıntısı sanırsam..ablam önemli bişi değil diyo ama yinede ameliyat ameliyat yani..

yaw ne oluyor bu sıteye yazdıklarım gıtmıyor yıne
sızın yazdıklarınızı da ıkı kez gondermıs
nıye cıfte standart uygulıyor kııı

tsk ederım canlarımk gemıs olsun dıleklerınız ıcın

yasmınım doktorumu yenı degıstırdık
aslında cokta degıstırme sansım yok ama yıne de rutın tetkıklere devam

benım gırıs cıkıs yapmam lazım kızlar
onun ıcın yazı beklıyorum kı gıtmısken 3 ay tatıl yapayım
eger yazın aılecek gıdersek araba almam dıye dedım

yaşamıyor gülizcim
anladım lorecim bende çıkmak isterdim yurtdışına hatta orda yaşamak isterdim
bizde hayır istemiş derler maytabımm..bisküvi falkan alda dağıtıver bebelere..
gulızım gecmıs olsun babana canım
lorem çok tşk ederim canımm..
3 aylık tatilmi olur ...maşallah yanii..3 ay haa...oooo bitmez vallaaa...ne güzell

Benim babamda hiç gitmemişti taaaki kalp krizi geçirene kadar
Geçmiş olsun cnmcım
Maytap kısss avatardaki resimde saçlar açıkmı göremedik seni öle
Birde pasikom doğum günü fotolarında saçlar açıktı ama ben seni kapalı die biliom sorcam sorcam unutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…