2008 Kasım Anneleri

Bol bol sıcak şeyler iç lorecim bünyen çok zyıf senin tatlım bol bol c vitamini takviyesi yapp...
Derincim canım hayt bu tatlım olmuşa çare yokk ne ypıcan üzme tatlı canınıı

gunaydın kızlar
gecmısı okuyamadım zaten sıtede pek ızın vermıyor
maytap facede bıze ozel yayınlada bızde bakalım
lavısım sende fıstık gıbıısın masallahh
tanıdıgım bırının kucuk 11 aylık hastanede yatıyor 3 gundur zature baslangıcı demısler cok uzuldum

lavısım saol canım
lımonlu ballı ıhlamur ıctım
mıdemı baydı ama yıne de zorladım

derınım acı gercek denıyor sanırım
allah sıralı olum versın der hep annem uzulunce
tesellı olur

ya seda eylul ne alemde hıc gelmıyor
ne yapıyor senden alalım barı bılgılerı

Lorem çalışıo ya pek giremiyor arada öle face buraya bakıyor çok yoğun oluyor genelde
Buara telaşı var Cumartesi günü b.düzüne taşınıyor yoğun hatun oldu kulakları çınlasın :)

derincim ne kadar sıkıntı verslerde yol arkadaşı evde bi nefes..benim babamda annemi çok çektirdi..ama annem babamsız 1 gün geçirmek istemem..önce beni alsın allah der..hakkaten zorr..allah annene sabır versinn..

laviş, polip hoşgeldiniz...
maytap nerde fotolar ben göremedimm..facedemi..

Lorecım gecmıs olsun sımdı nasılsın bas donmesı de kotu olur bayramda benımde kafamın ustune bagaj dustu allahtan bı sorun yok ama ıkı gun bas agrısı ve donmesı cektım
gülizim gecmıs olsun katarakt amelıyatı basıt bı amelıyat canım allah sıfasını versın

aynen öyle gülizcim
evi dolduran oymuş diyor
bomboş kaldım diyor
birde aniden hiç ummadığımız bir zamanda olduğu için
çok koydu açıkçası
bir sürü keşke kaldı

günaydın hatunlar nbr nasılsınız
biz daha yeni kalktık, oğluşumda sağolsun müsade etti bugün annesine 11e kadar yattık, her yerim ağrıyor akşamdan kalma oldum resmen
onlar pazara gittiler, bende kahvaltıyı hazırlayacağım,çamaşır koyacağım,kuruyanlar vardı onları toplayacağım,ortalığı biraz toparlayayım zira yatak odasını görmeniz lazım kendinden geçmiş resmen :) akşam geç geldik kafalarda biraz güzel tabi, ateşli bir gece oldu, bütün kıyafetlerimiz yatak bir tarafından çıkıyor sabahtan beri
gecemiz anlaşıldığı üzere güzel geçti,yedik içtik güldük oynadık eğlendik vs...finali de iyi bitirdik şükür :89:
allahtan bugün dersim yok evdeyim de biraz dinlenebileceğim Eymen den fırsatım olursa tabi

benden bu kadar şimdilik şekerlerim,benimkiler gelmeden bu işler yetişir mi bilmiyorum ama deneyelim bakalım
ha bu arada face de bayram resimlerimizi yükledim haberiniz ola

Sağolun kızlar bayram donusu beraber gelıcektık eylluede gecebılırdı zature hasta oldugu ıcın uzulsem mı sevınsemmı bılemedım yawrum telefon ettım aglıyordu ınsallah en kısa zamanda saglıgına kavusur

off kızlar valla sizide baydım ama
kafam dönüp dolaşıp buraya geliyor
neyse ben biraz işe vereyim kendimi bari
seda gelebilirim ama aslında hafta sonu daha rahat olurdu
annem bizde ,beraber yemek yiyoruz akşamları şimdi ona söylemek olmaz
garibime gider yani anlatabildimmi

eve gidip gelsem geç olur size yazık
ama belki eylül gelene kadar bende gelebilirim geri
zaten yakınım
eylül kaç gibi burda olabilir acaba

amin canımm..arkadaşının kuzusunuda çok geçmiş olsunn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…