2008 Kasım Anneleri

hiç öyle olurmu derincimm..ne demk baymak ..ben kendi adıma ilgiyle okuyorum inanki..biz burda herşeyimizi acımız tatlımızı, kimseye anlatamadıklarımızı bile konuşuyoruz..rahatlıyoruz..artık aileden biri gibiyiz..hiç öyle düşünme canımm..

ıcır degıskenlık gosterıyro canım su an bas donmem
sureklı yavas hareket edıyorum ama ne kadar dayanırım bılmem

beyazmelegım aksamınzın guzel gecmesıne sevındım canım

derınım baydım dıye dusunme canım
ıstedıgın kadar anlatabılırsın dıkkatle takıp edıyorum
ve hep dua edıyorum allah dayanma gucu versın dıye

ay ıcırım geçmişi okumadığım için tam anlamadım eylül zatürre mi oldu aman canım yaa kıyamam eğer öyleyse çok geçmiş olsun, allahım acil şifalar versin

evet gülizime katılıyorum bende, derincim burda illaki iyi şeylermi konuşucaz sürekli kakara kikiri evet güzel ama dertlerimizi sıkıntılarımızı da paylaşıcazki bir anlamı olsun dimi, dertler paylaşılarak azalırmış üstelik
gülizim sizde de kim katarakt ameliyatı olacak çok geçmiş olsun şimdiden

lorem sağol canım benim
sana da geçmiş olsun neden oluyor ki baş dönmesi acaba,iyi beslenmiyon mu kız, geçen günkü gibi acıkıp bir bardak mısırlamı geçiştiriyorsun dikkat et biraz kendine

derıncımö oyle dusunme lutfen bız burda dosttan ote kardes olduk anlatkı rahatla canım
acını derınden paylasıyoruz
gulızım tesekkur ederım
lorecım tansıyondan mı senın bas donmesı
gorumcemınde boyle olmustu orta kulaktakı cekıc dusmus acaba bı kkb yede mı gıtsen yawrum
beyazım valla harıkasın gecenızın guzel gecmesıne sevındım saclarını kendın mı boıyadın kuaforemı boyattın canım cok guzel olmus

çok saolun kızlar desteğiniz için
gerçekten teşekkür ederim
evet konuşunca rahatlıyor hakkaten insan
ailenden kimseyle konuşulmuyor
başlıyoruz hemen ağlamaya
ben zaten banyoda ağlamaktan bıktım
buğra görmesin diye
anlayınca hemen onunla alakalı bişey sanmaya başladı
yapmıycam falan diyo çocuk:)) canım benimm
annem bir şarkılar öğretmiş görseniz bayramda milleti gülmekten çatlattı
bir mumdur iki mumdur üç mumdur dan giriyor
yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar
annanesinin bir tanesini hor görmesinlerden çıkıyor:)))
gören diyorki anaaaa bu şarkıları nerden öğrendin
demode falan :))) annem tabiki benden diyor
ben bunları biliyorum napim diyor kadın
ben de önce kendi kültürümüzü öğretiyoruz dedim:)))

Son düzenleme:
beyazmelegım beslenme kaynaklı degıl canım
zıra bu 9 gunluk tatılde kılo almıs bıle olabılırım

ıcır sadece tansıyon degıl canım sorun
ama bu sıralar basım cok donuyor sanırım etkısı var tansıyonun da

bugranın dolma dudaklarını ısırırım
bır mumdur haaa
ay super yaa maasallah
benım kuzum da bu kadar net konusurmu kı
zıra artık doktora goturmeyı dusunuyorum

teşekkür ederim canım benim,kuaföre boyattım canım saçlarımı bende beğendim hakkaten çok doğal durdu beğenmeyen yok şimdiye kadar,diğer saç rengim gibibeğenenler beğenmeynler diye ikiye bölünme olmadı henüz

allahım allahım ısırırırım ben bu buğrişi,fıstık seni türkücüler kralımı olacakmış oğlum yerim ben onu

hmm o zaman tansiyon falan olabilir lorem dikkat e kendine sen önce kendini doktora götür bence
emiralp e ne gerek var canım yaa her çocuk bir değilki aralarında farklar olacak elbette ama zamanı gelince hepsi senden benden iyi konuşacaklar

lorecim valla öyle hızlı ve yuvarlayarak konuşuyorki
tercüman lazım oluyor genelde
ama tabiki emiralpin de konuşma zamanı gelecektir
doktora falan gerek yok
biliyorsun sende aslında ama yine de bir uzmandan duymak içini rahatlatacaksa yine de götür
ama endişen yersiz bence
her çocuk farklı diyoruz ya hep
bizi telefonla veya birbirimizle bile konuşturmuyor
hep onu dinliycez cevap vercez
eğer yapmazsan bağırmaya başlıyor:))

benim tontişte hey hey hey taksi,dur taksiiii diye şarkı söylüyor,bir de dün facebooku söylüyordu dili dönmüyor ama yine de kıvırmaya çalışıyor bir şekilde
o bizim şarkı var ya kızlar annesi onu çok çok severmiş falan kışın krizlere girmişti o şarkıyı dinledikçe hatırladınız mı şimdi hala o şarkıyı duyunca ağlıyor aradan o kadar zaman geçti,ama unutamıyor çocuğum yaa

off var yaa kafam kazan gibi sağa sola bile döndüremiyorum

hıh eymenin aynısı işte, sürekli konuşup duracak bzde onu dinleyeceğiz, çen çen çen konuşuyo eymen akşama kadar diyorum babasına oda gidip çen çen çen konuşuyoooo diyor babasına hatta o gün safişe falan da anlatıyordu izmirde

geçen akşam bana
bişey söylemek istiyorum dedi
koca adam gibi şok oldum
söyle oğlum dedim ağlayacaktım nerdeyse
hapboz yapalım otur dedi:))))) yapboz yani

yapbozlara başladınız mı kızlar
aman yarabbi nasıl yapıyorlar biliyormusunuz
hayran kalırsınız valla
almayan varsa hemen alsın
maşşalahhh bunlar çok fena yaa

bılmıyorum ya aslında evet her cocuk farklı olabılır de
ben de bır an evvel konussun ıstıyorum
hıc konusmuyor degıl anlatıyor derdını falan ama bız anlıyoruz ıhtıyaclarını bıldıgımız ıcın

neysem ben azıcık dınleneyım ekran kotu yaptı benı

Ayyy kızlarr Ardaya geçen kahramanların yaşlarını öğrettim şimdi papağan gibi herkese 5 yassıdaaaa dio birde söyleyiş şeklini görseniz yalar yutarsınızzz yaşıları söylerken öyle bir heyecanla söylüyorki dün annemle gülmekten öldük videoya çekecektim ama telin şarjı bitmişti çekemedim birara yakalayıp sizede göztermek istiyorum çok komik maymun

yapbozlara başladınız mı kızlar
aman yarabbi nasıl yapıyorlar biliyormusunuz
hayran kalırsınız valla
almayan varsa hemen alsın
maşşalahhh bunlar çok fena yaa

valla bizde tahta yapbozlardan vardı diğerlerine geçmedik daha geçsek mi acaba diye düşünüyorum yapabiliyorlarsa alayım bari bende bitane

sedoşum çekte bizde görelim :)

Anılda doğum gününde gelen filli puzzle arabasını seviyo.ABC ve 123 var.Atarken 2 yi atacam şimdi diyo:) Onların bişiler öğrendiğini görmek ne güzel.Mini mini bir kuş, portakalı soydumu tam söylüyo:)Kameraya çekeyim bugün..Kutu kutu pense oynarken de kuduruyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…