2008 Kasım Anneleri

selam millett...son sayfaya baktim daha bakicam gerilerede insl.bu arada bizde uzun süredir yapboz ve lego hastasiyiz.büyük legolari seviyor simdilik,apartman yapiyor habire.tavsiye ederim cok zeka gelistiriyormus.

norveç malı bir yapboz var
onun malı harika
sert bir karton renkleri canlı ben bayıldım
buğra da zevkle yapıyor
ahşap olanları beğenmedik biz
kıymık falan çıktı gibi oldu attm hepsini çöpe
ben çok uyuzum bu konuda
ama hep aklıma gelen başıma gelmiştir
sonradan vay neden yapmadım demektense baştan yaparım
daha açılmamış yapbozu attım çöpe
onlamı uğraşcam yaa gözetle dur

valla seda bizde küçük parça lego var
bıktı hatta artık
ama yapıyoruz yine de tam ilgisi geçmiş değil
bina yapıyoruz
ev gibi olanlardan da almıştım
kule falan yapıyoruz işte
daha da almak lazım aslında çeşitleri var bir sürü
çocuklar çok seviyor

derin canım senin aldığın yapboz nasıl tatlım bi resmini göstersen....
kızlar pastamızı söledim çok şükür bugün bide şeker hamuru istedim pastahaneciden bakıcam şimdi şeker hamurlu kurabiyelere piroşum yapmıştı bi bakayım doğum günü topiğine... var mı şeker hamulu kurabiye tarifi bilen aranızdaaaa:98::82:

Son düzenleme:
toprağımda gelmiş hoşgelmiş legoları bizde çokk seviyoruz herakşam dökülür evin orta yerineakşam bizimkide babası selamın aleyküm diyor aaküm seammm diyor:84:eşşek sıpası tv de dergilerde görüncede atatürkü tanıyor artık her fotosundan bak anne atatüüük diyor ama bence en azından arda, konuştuğundan daha fazlasını biliyor ama kullanmıyor bide kreşe ayrı bize ayrı kelime haznesi kullanıyor bunlar çok fena ya

Lavişim netten bak ben görmüşüm tarifi googledan arat çıkıyor kuşum bende alayım demiştim ama yoğunluktan yapamam dedim cesaret edemedim yane
Pasta resmi olarak neyi seçtin kuzzum merak ettim
Derinişkommm bi örnek ben yapbozları legolarla karıştırdım zaar bizde de bi kaç tane tahtda yapboz var meyvalı taşıtlı onlardan mı acep

seda ya valla netten tam anlaşılmıyor
sende mağazadan görerek al bence
18 parça olanlar var
ama parçaları kocaman böyle
larsen diye markasına dikkat et
gerçekten kaliteli

yok kızz ahşap alma bence
bak resim koydum görünebiliyor galiba
bildiğim puzzle işte ama bebeler için daha parçaları kocaman
3+ yazıyor üstünde

bızımde alıbabanın cıflıgı halısı var bellı hayvanları ogrendı kurbağanın sesını babası cıkarınca ogrendı mesela atımız var onuda bılıyor ama cıvcıvı horozu ogrenemdı bı turlu bı kac gun daha calısalım bakalım ogrensın
bızım buyuk olalarından yapbozlarımız var kucuk ıkılı olanları takıp cıkarmayı sevıyor

hee sen tak çıkarlı diyosun
bundan da var bizde
buğra buna hasta tavsiye ederim kesinlikle
yerlerine koymaya bayılıyor
ama diğerinden de al yani

yok değil canım ya onların yaşına göre olanlar var böyle canlı renkli
bizde bir manzara resmi üzerinde insanlar olan var
kimi piknikte ördeklerle
kimi bisiklete biniyor kimi tekneye falan
hepsni söyleyerek yerlerine takıyor
yanlış olcak gibi oluyor ben bulamıyorum alıyor elimden buraya ben koycam diyo:))
çok bilmişşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…