2008 Kasım Anneleri

Hımmm şu karton olanlardan bahsediyonuzzz yapabilirmi ki bilmemine oturup uğraşmak lazım keza tahta yapbozların her parçasını koltuk altlarından topluyorum

kayyulu alcam aslında ben bir tane
o gün mağazada eline verdim bayıldı git babayla ödeyin bunu dedim
arada kayboldu kutu:)) ama alıcam kayudan
seda onlara benzer olanlardan bahsediyorum evet canım

1-2 kez gösterip beraber yapınca
kendisi yapmaya başlar zaten
annem saolsun koltuk altlarından topluyor dediğin gibi
ama oturup oynuyor onla bütün gün
ben seneye yuvaya vereyim dedim
bütün gün tv bile açtırmıyor kadına
aslında daha iyi ama ne biliyim sıkılabilir diye annem de sonuçta 55 yaşında kadın
ama benim işim ne kzıım küçük vermeyelim dedi
oynamayı seviyor annem
:)))

selam güzellerr...

valla geçmişe bakamıyorum herkes iyidir umarım...şimdi idili yatırdım,ona ördüğüm bi bere şapka vardı içine polar geçiricem sıcak tutsun diye onu yapayıım bari...yapbozlardan bahsetmişsiniz benim kızım şu tahta yerleştirmeleri hepsini ezbarledi artık eline ters çevirip veriyorum isimlerini söylüyor seslerini çıkarıyor hemende yerine koyuyor...ama şu kartonları yapamaz diye almamıştım bende alıyım..ayrıca legolardada sürekli alışveriş yaptığım oyuncakçımız var orda adam yaşına uygun iri olanlar varya onlardan vermişti ben aksine daha küçük parçalı daha uğraştırıcı olanı almıştım çünkü bi kaç yere misafirliğe gittiğimde onlardan görmüştü baya oynamıştı iyikide onlardan almışım bunlarla bile bisürü şey yapıyor çok seviyor öbürleri çok büyük takması filan çok basit hayal gücünü ve el becerisimi geliştirmesi açısındaan zor olanı almanızı tavsiye ederim...

tek sorun sedoşumunda dediği gibi koltuk altları dolu onlarla sinir oluyorum ama napalım...

hb topraam ve sedosum...norvecin herseyi super oluyor,adamalr cok iyi uretiyor.cocuklara cok onem veriyorlar.mesela cin mali burda pek gitmiyor.ucuz digerlerinden ama kimse almiyor iste.ama norvec kendi malini iki katina kakaliyor millete..

yaa sercancım valla benim telefonun halini bir görseniz
senelerdir gözüm gibi baktığım telefon haşat oldu
buğranın oyuncağı oldu
alamıyoruz elinden heryerini ısırmış tuşlarını koparmış
ses az geliyor tükrük kaçmış galiba içine:)))
eline verirken de uçuş moduna alıyorum mecburen kapanıyor o vakit işte
ondan yani ulaşılamaz oldum epeydir

Ya ben hamur aldımda arda da elinde hamurla heryeri dolaşıyor yerlere halılara yapışıyor o yüzden artık pek çıkartmıyorum seneye daha ii anlar sanırım
Kreş olayını biz annemle konuşmuştuk onu da seneye günde 2-3 saatliğine oyun için göndericem kışın evde sıkılmasın birşeyler öğrensin die bu sene annemde erken dedi vazgeçtim

anladım canım bayramdada 2 kere aradım kapalıydı bende bi ulaşıp başsağlığı veremedim dert oldu içime ondan ...burdan diyeyim ozaman canım başın sağolsun allah o yattıkça sizlere ömür versin canım..tekrar kusura bakma... bayramdan önce görümcemler geldi bayramda curcuna doğumgünü filan derken geldi geçti bayramdan sonrada sürekli aradım ama olmadı...

slm kızlar özledim sizi çokk
geldim derinim:))
pazar günü kpss ye gircem bi umut deyip ders çalışıyorum biraz:)
gündüzleri deneme sınavı çözüyorum akşamları da rüstem matematik çalıştırıyo öğrenci gibi oldum valla:)
herkes iyidir inş.

derinim bende arayamadım kusuruma bakma lütfen elim telefona gitmedi bir türlü sanki arayınca hatırlatıp daha çok üzücekmişim gibi geldi...allah sabır versin....

oyun hamuru ben aldım oynuyolar babsıyla babası şaheserler yaratıyo kızına:))piroşta iki mıncıklayıp anne bak uçak, anne bak köpek diyo hiç benzemesede:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…