2008 Kasım Anneleri

sercancım saol canım konuşmuş kadar oldum.
piroş bende kolay kolay başın saolun diyemeyenlerdenim anlarım o yüzden.
desteğiniz için teşekkürler tekrar.
kpss de başarılar valla zor iş:)

selam kızlar
doktordan geldik yalandan bi muayne etti faranjit dedi ilaçları dayadı geldik
offf
özel doktora kurban oliim ben yaa valla bu hastaneler çok fena bide çok ağladı kuziko hastaneden çıktık bikaç yere uğradık yol boyu ağladı sıpam ....şimdi uyuttum bende etraf topliim canımda sıkkın

derincim çıkmadan sanada bişey yazıcam babamı kaybettikten sonra pc aldık bz 2007 işte kkya üye oldum .diyet topiklerindeydim aynı böyle hergün paylaşım yapıyodum ...annemi kaybettim o ara bikaç gün uğrayamdım merkatan ölmüşler ..telefonda vermemiştim o zaman kimseye ulaşamamışlar .akıllarına bin türlü şey gelmiş.neyse o günlerimde kimseyle paylaşamadığım acılarımı o tpikte paylaştım .herkes ben iyi olayım diye bin türlü şeyler yaptılar.sıkıyorum boğuyorum falan diye düşünme canım .dostluk bu günlerde belli olur.istediğini yaz içinden ne geliyosa.gerçekten yanında ve acını paylaştığımızı bil canım .

ben geldım
sabaha nıspeten daha ıyıyım
oglen ıyı bır yemek yedım ama yıne de gecmeyınce
kapadım kapımı musaıt degılım dedım burdum kafayı yattım
patronun oglu gelmıs musıat degıl demıscaycımız adama
kımbılır ne dusunmustur hakkımda
hemen kalkıp aradım hangı hesaptan para cekeyım dıye soracaktım ama bosver onemlı degıl dedı
hıc caktırmasa da bozulmustur emınım

neyse bır fıncan sutlu kahve ıctım daha ıyıyım ınsa allah yıne kotu olmaz
ama cumartesı gunune sabah erkene cektım randevuyu
yıne ac karnına tahlıl ıster nasılsa dıye

pırosum hosgeldın canım
ınsa allah basarılı olursun canım sınavda

gecmıs olsun memoya maytabım

puzzle ıle pek ılgılenmemıstı benım kuzu
aksam cıkarayım tekrar bakalım dıkkatını cekecekmı

aksam menulerınız neler kızlar
annem ne ıstersın dıye sordu
nasılsa sız menulerı sayınca benım canım onlardan ıstıyor
sız soyleyınde bende canım ısterse onlardan yaptırayım kadına

lorecim geçmiş olsun
halsizlik çok zor bişey yaa
geçenlerde zayıflıycam diye başıma gelmşti ya hatırlarsınız belki
gerçekten hali olmayınca insanın kimseye derdinini de anlatamayınca
veya yanlış anlaşılınca iğrenç birşey oluyor
ya halsiz olmak istemiyorsun çok zoruna gidiyor ama öylesin gücünü toplayamıyosun bir türlü
allah yardım etsin çok zordu

Son düzenleme:
Maytabım valla öle devlet hastanesi forsss özelden şaşmamak lazım ama işte özellerde bazı durumlarda yararlanmak için tahlildi vs dayıyolarda dayıyolar ortası yok işte napcaz bizde geçen gittik arda ishalken ömer cerrahpaşaya götürdü doktor çocuğu görmeden tahlil yapmaz demişler hurra çapa özele mokun zamanı geçmemesi için sabahın köründe koşturdu adam hemen tahlil yaptılar 3-4 tane bir sürü para istemişler hiçbirinde de birşey çıkmadı başka bir mikroptur dedi ilaç falan yazdı ama muayenesi ii di
buarada tekrar geçmiş olsun

maytapcım saol canım
valla içim açııldı bugun gerçekten
biraz olsun unutmak istiyor insan
üzülmeninde bir sınırı var sanki
üzülmekten yoruldum
kafam kazan oldu düşünmekten
değişik şeyler konuşmak iyi geliyor
hayat devam etmek zorunda
elbet birgün buluşuruz diyorum içimden
daha güzel ortamlarda inş.

maytabim gecmis olsun canimya,ama verme o kadar ialc cocuga bence.Tr de cok antibiyotuk veriyorlar yazik bünyelerine.Buranin saglik sistemi cok kötü ama antibiyotigi cok zor verirler.kendin gecirmeye calis bence verme yani.

hiştttttttt Oriflame üye oldum sizide üye yapayım mı çok güzel ürünleri var hatun kızlarrr ben bayıldım kendime daha uyguna alıyorum çok mantıklı hemde güvenilir

maytabim gecmis olsun canimya,ama verme o kadar ialc cocuga bence.Tr de cok antibiyotuk veriyorlar yazik bünyelerine.Buranin saglik sistemi cok kötü ama antibiyotigi cok zor verirler.kendin gecirmeye calis bence verme yani.

katılıyorum leblebi gibi antibiyotik veriyorlar.deniz nasıl oldu çilek?

çileğim bi öksürük şurubu bide antibiyotiği kullanıcam
aslında ateşi olmadan kullanmayayım dedim ama boğazı enfeksiyon kapmış dedi mecbur inandım
benim doktorum mesela derki boğında kızarıklık var şuan entibiyotiklik durum yok ama ateşi şukadara çıkar 2 gün o şekilde kalırsa şunu kullan hemen alma der
sedacım hastane değil bizimki özel muaynesi var o yüzden tahlil cart curt olayı yok bizde hava falan vermesi gerektiği durumlarda ücret almaz .özel aşı fiyatı çok yüksekse muayne ücreti almaz v.s..çok iyidir sağolsun telefonda bile yardımcı olur çoğu zaman .ama işte mecbur kaldınmı gidiyosun mecburen devletede

oww sedacım ben bi ara or.ada av.ada üyeydim ama millet aldı kendi fiyatımdan verdim onun parasını bile toplayamadım .topladıklarımıda gittim kendime kıyafet neyn aldım :))
o yüzden eşimde bende adını duymak istemiyoruz ama uygun ürünlerini alıyorum kampanyalarda çok güzel indirimler oluyo.sana bol kazançlar ve kolay gelsin cınım

Bende av. Üyeydim ama kanserojen olduğunu duydum çıktım yengem 12 seneden beri üye sende gir dedi bende geçen üye oldum 2 haftadır 100 tl kazandım :)
Birde kendime çok uyguna alıyorum ii oluyor sizde kendinize uygun alırsınız die öneride bulundum bence düşünün derim

Geldim hatunlar.Geçmiş olsun Maytabım.Geçen sene bizde çok antibiyotik kullandık maalesef( Dün radyada bayağı bir yanlışlığında bahsettiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…