2008 Kasım Anneleri

hamburgerle ilgili şeyimi diyosun lorecim
içim elvermedi seyretmeye sanırım kötü bişe:)
çileğin düşman çatlatan resmi nerde bende göreyim fıstığımı

Ben Anıla sormuyorum.Ulus, Kızılay civarında bir dükkan alabilirsek züccaciye dükkanı açıcaz.Kocayla konuştuk.İşi gücü tencere tava:) Hiiç uğraşmaya gerek yok..

maytabım evet hamburger vıdeosu
cok kotu oldum

cılegımın son haller albumunde canım super otesı fotosu

yasmınım benım kuzunun da tek ısı fılo olusturdugu araba ve ucaklarını uygun nızama gore park etmek
sence ne olacak hangı alanda yatırım yapalım bız dersın

günaydııın kızlar yaw bu çilek çok üçkağıtçı buraya doğumgünü fotolarınıda koymadı kendi fotosunuda aman pek lazımben nasıl koydum aslanlar gibi görsünde çıbık krakerim dşye övünmesin hahayyt.ha bu arada bizde oğlanı ya aşçı yada sanayici yapmayı düşünüyoz zira en kıymetli oyuncağı elektrikli tornavidası en sevdiği hobisi ocak başında tünemek

Valla dediğim gibin pasikom birde inek versiyonunu gördüm malum tanınmış hamburgercilerden iğrennnççç ıyyykkk
Gerçekmi bilinmez yada eğer gerçek değilse malum hamburgerciler neden ses çıkarmıyorlar yurt dışında bilinen gerçeklermi bunlar
Yada Türkiyeye özel böyle mi daha bir sürü soru
Günaydın hilal bnm bi arkadaşıma sorarlardı eskiden ne olucan die o da oryantel o...u olucam derdi sonrada gerçekten tuhaf bir kız oldu çıktı görüşmüyorum zaten
İi bak akıllı bıdık senin ki doktor olcam dio işini biliyor şimdiden :)

Yeğenime sorardım ne olacaksın diye küçükken.Kepçe şoförü olacam derdi.Ben de halacım kaza yaparsın onunla dediğimde , tamam o zaman ekmek arabası sürüyüm derdi.Geçenlerde babası oğlum pilot ol diyomuş, hayır tır sürecem ben demiş.Bakma Lorem tır şoförlüğü kimi çocuğun rüyalarını süslüyo:))))

bende eşime diyorum milletin yanında çalışıcana al bi tane tır büyütürsün işi çocuklarıda lojistik okuturuz sonra ilerler gideriz
hee baba mesleği diyo ...

yasmınım benım kuzunun asıkar etmedıgı bır hayalı varsa kesın vınc operatoru olmaktır
aralarında tarıfı mumkun olmayan bır ask var

sedacım ben karalama kampanyası oldugunu hıc dusunmuyorum
hatta oyle olsa bıle sırf bu goruntuler sebebıyle karalar zaten gozumde artık

polıpenın fotosunu ben de gormedım ve merak edıyorum

maytabım bulent ersoy vınc ve tır yatırımı yapıyormus
aylık olarak kıraya verıp gelırıyle kendıne okuz gozu kadar pırlantalar alıyormus

Son düzenleme:
ben hala kendı fotonu koymanı beklıyorum ama

aklımda en kısa zamanda koyarım birisine çektirmem lazım zira benim son 2 yıldır hiç fotom çekilmemiş varsa yoksa ardanın fotosu.şaşırmayayım değilmi ben hala kış geldiğinden beri kendime çorap alıcam her gidişimizde ardaya bişeyler alıp benim çorabıda unutup geliyoruz

Oooo şekercim assolistmisin yawwww koy hadii şu fotolarını albüm yapta görek seni de
gizlimiz saklımız yok bilionsun birbirimize karşı ayrıca burdaki albümüde arkidişlerinden başakası göremiyor yoksam sen sanatçımısın kızzz saklanıonsun merak etme basına sızdırmayız puhahahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…