2008 Kasım Anneleri

Polipim haklısın tatlım cipsler vs vs daha bilinçli olmak davranmak gerekiyor bu konularda
Şuan kendi yönetimimde kendi evimde olsam salam sosis sokmazdım sokmuyordumda arada eşim alır yapardı severde ama ben et sevmediğimden midir bilmiorum midemi bulandırıyorlar biz kalabalığız şuan evde arda ile beraber 5 kişiyiz ama aynı apartta ablamda var ve genelde beraber yeriz kahvaltılarımızı onlarda et obur olduklarından çoğu zaman sucuk salam sosis olur bir ara boykot koydum almıolardı ama geçen almışlar arda beyde saldırmış

Ben de Demet Şeneri çirkin bulurum.Ebru ondan daha güzel.Çok zayıflıkda güzel olmuyo be.Azıcık etine dolgun olacaksın.Polipe gibi de zayıf olmak istemem.Elinde cigara oturup poz vermiş bir de

kızııım benim kemiğim iri ondan öle şakaklarım çökük gibi yoksamm taş gibiyim taşş

sedoş sz<in sabah paylaştığınız video var ya onu görünce midem kalktı kuzm onu demiştim senin dediğin gibi inek versiyonunuda görmüştüm bir ara..
hatta dün bizde hamburgewr yedik bilinen bir markadan MC. olan değil öbürü MC ye güvenim kalmadı içim rahat yedim hemde özlemişim doya doya yedim bende yani..:))

mankenler konusnda maytap'a katılıyorum demet şener ilk senelr çok güzeldi zayıfladı kocaman dudaklar yaptırdı öğk oldu yani ben bile suratına bakamıyorum kocası nasıl bakıyor hayret..
ebruda güzel bir evrim geçirdi şimdiki hali güzel yinede ama favorim benimde arzum onan ve bağnu sağnak vardı birde aynılar hiç değişmediler....

sedacım oyuncuyada üzüldüm ya daha gençte paylaştıklarıda ilginç ölümle ilgili...

Ben de salamı çok severdim.Prof.un biri en kanserojen ürün salamdır diyene kadar.Artık eve girmiyo.Cips de yemem.Sosis bazen pizzada kullanırım..Herşeyde bu maddelerden var ama kaçabildiğimiz kadar kaçmak en iyisi.Sende sigarayı bırak hee..

burda gıda mühendisi olan bi arkadaşta söylemişti daha önce tavuğun yada hayvanların yenmeyecek heryerinin püresinden yapılıyor sosisler diye.bende az çok duyuyorum okuyorum o kadar zengin bi mutfağımız varken sosisde neymiş 27 yaşına kadar hiç yemedim sayılır bi kere pizzaya yanlışlıkla koymuşlar tembihlememe rağmen tadına bakmıştım ne biliyim öyle vazgeçilmez falan bi tatada değil

Sende sigarayı bırak hee banamı diyon kız sen?

Daha dünkü resminde vardı.Sana diyorum:)

hiç karıştırma o konularııı:97:
ya kızlar zengin olusam botoks yaptırmayacam walla bu ebru şallı, emina sandal,seda sayana napmışlar abi gittikçe şaftları kaymış her gördüğümde euzi billahi çekiyom içimden.yada ben ajdayla nebahat çehrenim dr larına gidiyim en iyisi.gördünüzmü izlemesemde güzel bi gelişme abiye kuzu diziden ayrılmış,emina sandalda bırakıyormuş yaşasın temiz ekraaannn şu gereksiz dizileri bi şutlasalar hayırlısıyla(anıl duymasın o seviyodu he)

Son düzenleme:
ben geldım
gıttım kuzuma caıllou puzzle
yaz tahtası (bunu kendım ıcın aldım dıyebılırım)
ve bır ıkı kendı yasına uygun resımlı hıkaye aldım

geldım kı annem aradı
kuzu senınle konusmak ıstıyor dıye
genelı soru cevap oldu ama
mama ve sut ıstıyormus beyımız

ekrandakıler konusundan ben cok secıcıyım sanırım
dızı falan ızleyemıyorum nedense
sevmıyorum
bu sıralar osmanı ızlemek ıstesemde kuzu pek ızın vermıyr

kıyaslama konusunuda atlamıyım annemde her zaman babamı bizden daha üstün tuttuğunu söylerdi o adam olmasa sizde olmazdınız derdi nasıl bir mantıkdı bilmiyorum ama ebru şallıyı yadırgamıyorum o konuda benim anamda öyleydi. eşimde bende ardadan daha kıymetli bişeyimiz olmadığı konusunda hemfikiriz herkez farklı düşünebilir saygı duymak lazım.kadın iyi hoşta azcık cahil sonradan sosyeteyede girince neoldum delisi olmuş kendini ifade güçlüğü çekiyor.övünsemmi vakur kenardamı kalsam karar veremedi.yaptığı işede saygı duyuyorum tr de çoğu spor hocası ekmeğini yedi sayılır.sağolsun bizede öğretti platesi ay çok sevgi böcüğü gördüm yine kendimi hümanist karıyım vesselam

slm kızlarr
valla bende cips kola düşmanıyım:)) ne gerek var hiç anlamam.bizim eve girmez çok şükür.ama sucuk yerük biz yaa:))
severiz eşimle ama henüz buğra tatmadı.haftada bir yesek bişey olurmu ki.afyon sucuklarını pek severim:))) ikbal ipek ohh miss:))

ben bu sarkuterı urunlerınde en zararlı olanın pısmemıs olması dıye bılıyorum
her halukarda zararlı elbet ama ben pısmemıs et yıyemem sahsen
ve salam pısmemıs bır ettır
yanı yıyebılene saygım var hatta bır ara kokusunu duyup canımın cekmıslıgı bıle var
ama bıze boyle ogretıldı onun ıcın yemeyız

sucuk konusunda sucuk cok eskılerde evlerde falan yapılırmıs
sımdı o ev yapımı sucuklara fabrıkasyon uretıme nıspeten kasap sucuk denıyormus
onun ıcınmıs kasapta yapılmıs hakıkı sucugun fıyatının cok yuksek olması
evlendıkten sonra kocıs aldı geldı eve bır kangal kasap sucuk
yemem dedım ama gercekten sucuk sote yaptı soyle bıber ve domatesle falan
superdı tadı
yıne de bız yemıyor ve kuzuya yedırmıyoruz
ne kadar koruyabılırız bılmıyorum ama en azından akılları kesmezken koruyalım barı

bende salam yemem ytedirmem
sosis buzlumda bulunur salçalı yaparım bazen kahvaltıya
ama sucuk vazgeçilmezimiz yaani bi kayserili olarak
öyle her sucuğuda beğenip almam şahin sucuk yeriz senelerdir çokta güvenirim
bazı markalşar gibi dolapta 2 ay kalsa bozulmayanlardan değil
5 gün sonra şaftı kayıyo bende buzlukta tutuyorum yiicemiz zaman çıkarıyorum
bu arada pastırmayıda severim belirtmeden edemiiicem oda çiğ ama güneşte pişiriliyo bu pastırma sıcaklarının adıda ordan geliyo
onuda şahin yerim hakiki kayseri ürünü

Pastırma mı dediiiiiin.Nam nammm..Çok severim Maytabım.Pizzacıya falan gidince Türk usulü yani pastırmalı yerim.Koca da pek hoşlaşır:) Ben bir keresinde Likbal sucuk aldım.Yedim ve 2-3 saat içinde tüm vücudum alerji oldu.Ogün bugündür Mınar ve Laret takılıyorum.Özellikle Mınarda tam sucuk lezzeti var:)

bız pastırmayı pacanga ve kuru fasulye de tuketırız sadece
ama pastırma etkısı hemen gecmeyen bır urun
sıcak havalarda tuketmemek lazım
maazallah yıyen kısı terlerse falan yanında durulmaz ter kokusundan

bende almıyom hiç salam, sucuk marketten..
halamın eşi her yıl kendi ev yapımı sucuk yaptırır..ondan alıyoruz sucuğumuz..
sosisi bende sadece pizza için alırım o kadar..
ama cola ve cipse bayılırım..
eylülde cola ister oldu onun için artık eve almıyoruz cola..cips daha hiç vermedik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…