2008 Kasım Anneleri

Şimdi haberinin okudum maytabım doğurmuş hatta oğlunun ismini berk koymuşlar harun pars isteyince kulağına pars okutmuşlar nüfus cüzdanı iki gün sonra çıktığı için nüfusta berk die geçiomuş değiştirmek için mahkemeye başvuracaklarmış :)
Sedadan canlı haberler

günaydınn,
maytabım direk atlıyorum olaya ebru doğurdu canım göbekmi kalmış merak ettim zaten doğurmadan öncede göbek yoktu yaa.. dur bir bakım...

ha polipcim bir ara resminimi gördüm sanki çokta zayıfmışın kııı cigarayı az iççççççç

sevmem o sahsıyetı ben maytabım
takıp etmıyorum
ama seda'nın yazdıgı habere gore kendısını her daım gundemde tutmayı basarıyor baksana hatun

ay sabahtan berı kelımelerı yanlıs yazıyorum duzeltme panelı kullanıyorum yawww

Son düzenleme:
kahvaltımı yaptım geldim kuzulara yine bişey yediremedim sabah facede gördüğüm bişeyden sonra salmda vermedim kereme..özenip bezewniyom değişik bişeyler yapıyom yok yinede yediremiyorum ya nadiren beğendikleri bişey oluyor onuda hergün yapamamki...(

dün bizde gezmelere gittik öylesine çıkmıştık eşim batmana götüreyim sizi deyince çıktık yola batman siirtten daha büyük daha gelişmiş şaşırtıyor insanı...
hatta gitik çarşısında geziyoruz sağda solda lüks mağzalar var sonra mısır çarşısı gibi bir yer çıkıyor karşına ama o trafik nasıl yoğun istanbuldaymışım gibi geldi vayyyyy be trafiğini bile özlemişim istanbulunnnn...
sonra döndüm alışveriş merkezine giderken yolda tank gibi polis araçları asker görünümlü polisler robocop polisler kalabalık heralde yine eylem var geçtik yanından ama sakindi polisler akşam haberlerde bir baktık kadına şiddete hayır mitingi varmış olaylar olmuş bitmiş biz üstüne geçmişiz...
sonra gitik alışveriş merkezine üst katta kuzular arabalara bindi koştu çoştular, yemek yedik hemen yola çıktık burada 4 te hava kararıyor 4,30da evdeydik göz gözü görmüyordu gün çabuk olup çabuk bitiyor gecelerde geçmiyor sanki...

pasinim öle olsun oğluşumla çekiniyim.haftaya kreşe pasta götürcem ardanın doğumgününde orda çekilenleride koyarım.yaw ebru şallı doğuralı çok oldu yaww du ende bakıyım.

Bende hiç sevmem medya maymunları hepsi yakından hiçbiri bi cacık etmez lavişim myseverim çilekom onların yanında melek kalırlar valla var ya hepimize öle makyaj bakım yapılsa solda sıfır kalırlar

Resimleri gördük nazlım meleğeim hayırdır ne duydun salamla ilgili dünde annemler kahvaltıda yiyolarmış arda bey görünce bütün tabağı önüne çekip hepsini yemiş kızdım bi daha sofraya koymayın die daha geçen gün mikrop kaptı tahliller vs dikkat edin dedim
Aynen valla havalar erkenden kararıyor uyku moduna geçiyorum saat 9 oldu mu tavuk gibin uyuya kalıyorum koltukta

günaydın sevgi kelebeklerimmmm
biraz canım sıkkın bizim cailoulu pasta işi yattı üstteki gofretten bulamamış pastacımız makineside bozulmuş işte öyle bişeyler şirineli yapayım ben dedi bende ayarla dedim ne yapayım artık ama kuzum baylıacaktı gördüğünde cailouya sevdası çok başka çünkü neyse nasıl olsa yenecek gidecek dimi böle avutayım kendimiii:95::88:
polipe ekle valla bacım ya korkma yemeyiz seni biz ne fotolar paylaştık bişiy olmaz merak etmeee:82:
nazlıcım face de gördüm ii gezme yapmışsınız valla kuzular da eğlenmişler belli neşeniz daim olsun canımm
sedacım bende bakamadım ya o hamburger haberine ıykkk zaten yemem ben hamburger bilindik markalarda sürmem ağzıma ta liseden beri sürekli gittiğim bi yer var oranın hamburgeri enfes kocişimle oraya gidiyoruz biz köftesinide kendi yapıyor adamlar marka oldu çok lezzetli ben bi oturmaya iki tane yiyorum ımmm enfesssss oluyorrr canım çekti şimdiiii:76:
ayy ben smilleri çok beğndim yaa hepsi çok şirin:98::97::96::95::94::93::92::90::89::88::86::84::83::82::78::76:

Günaydın kızlar
Benimki de muhtemelen jimnastikçi olacak ya da sporun başka bir dalı,Çocuk ufacıklığından beri parkta tahtarevalliye normal bir şekilde binmiyor.Çıkıp üstünde cambaz gibi yürüyor.Tabi elimizden tutarak

evte evet ebru çok oldu doğuralı,2 oğlanın adını da pars yapmışlar,mahkeme sonuçlanmış bile galiba.Kocasını çocuğundan daha çok seven bir kadını bende sevemiyorum

sedacım valla bende nefret ediyorum ya kendilerini bişey zannediyorlar maymunlarrr
bu arada kendine haksızlık etme pıtırcığım sende fıstıksınnnnn:98:
kklıların hepsi fıstık hepsi ayrı güzel seviyorum uleynnn hepinizi

Ben de Demet Şeneri çirkin bulurum.Ebru ondan daha güzel.Çok zayıflıkda güzel olmuyo be.Azıcık etine dolgun olacaksın.Polipe gibi de zayıf olmak istemem.Elinde cigara oturup poz vermiş bir de

çocuklarımıda çok severim kocamıda neden kıyaslama gereği duyayımki zaten kıyaslamaya kalksam bile seçim yapamam ikisininde yeri ayrıdır bence
ben bilmiyordum kocasını çocuğundan çok seviyorum dediğini
saçma olmuş kıyaslama

demet şener ilk güzellik kraliçesi olduğunda yüzüne bakmaya doyamazdım çok güzel hatundu
sonra estetikler ve aşırı zayıfladı bencede çok çirkin oldu
ebrununsa ilk halleri içler acısı resmen estetik güzeli hatun
bkz ozan orhon ilk klibi :)))
arzum onanı ve mehmet aslantuğu çok severim ama

yasmin katarkt ameliyatı dün oldu arkadaşın babası,ben çok yoğundum umarım yanlışım yoktur hatta iyiymiş diye yazdı.
ben evleninceye kadar babamın evine girmeyen ürünler margarin,cips,sosis,salam,hatırladığım bunlar ha bide kızartma yemezdi babam yapılmazdıda ne biliyim öyle büyüdük gittik biz bi yerimizde eksik olmadı şükür halada yemem tiksinmemde ama eksikliğinide hissetmem tazın tatilde falan görüyorumda erken evlensem o yaşta kızım olur dediğim kızlarda selülit var ne gerek var o kadar cipse şuna buna mis gibi kuruyemişlerimiz var mısır patlatabiliriz hiçmi bişey bulamıyoruzda alıyoruz ben çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…