2008 Kasım Anneleri

Tekrar sellamm hatun kızlarr,
Çileko biz iiz sen napıon yine yaktın kavurdun ortalığı bebişimmm :)
Derinnn kuzzzum nbrsinn dün kayyulu puzzle buldum resmini çektim ama yüklemeye kalmadan koltukta sızmışım :)
Hayvanlar vardı birde taşıtlar çok büyük değildi orta boyuttu şekiller kararsız kaldım size göstericektim ama olmadı neysem akşama yada yarın koyarım

benim müptelası olduğum sucuk Kilosu 21 ytl sırf et baharatını anlatamam ,ben hiç markalardan yemem bi mandıranın ürünü evimde yapmışım kadar rahat yerim. ama fazla değil. benim oğlan seviyorda vermiyorum fazla, yinede ne zaman büroya gelse söylüyoz arda paşaya bi tost ayran.

Son düzenleme:
yaa hava karardı nerdeyse ama vakıt gecmek blmıyor

ben herifden izni kopardım eve erken gitcem temizlik yapcam yarın sabhtan misafirim gelecek akşam yemeğe kalacak, pazarda eşimin köyünde düğün var konya pilavı yiycezzz temizlik ütü ve alışveriş yapmam lazım Allahım çoook yoğun bi karı oldum ben

Evet öğlen bizde yemeğe çıktığımızda kapıdan bi bakalım dedik kötü bir hava vardı yarında arkidşime gidicektim ama bu havada nasıl giderim ataşehire Ardayla ne yapsam acaba iptal mi etsem poffff nasıl gidebilirim biraz karışıkta eminönüne ordan vapurla üsküdara ordan taksiyle ataşehiree bir sürü yol

ya kızlar benim kuzu ne yaptı akşam biliyonuzmu..
adetim ya bi banyo yapayım dedimm.banyoya gitmeden önce temiz iç çamaşırıma orkidimi yerleştirdim.öyle gittim işte çıkınca uğraşmayayım diye..neyse eylülde gördü yaparken..
banyodan çıktım yatak odasuna geldim kii..
hanım külotlu çorabını çıkarmışş, orkidide koyduğum yerden almış..benimkinden de almamış ..işte normal pedin yanında hediyesi vardı küçük günlük olanlar..kendine göre küçüklerden seçmiş..arasına koyayım diye uğraşıyoo..gülsemmi ağlasammı bilemedimmi..çok komik ya...deliiii

LORE HAKKETEN BİTMEDİ AMA EN GÜZELİ BUGÜN CUMAA CANIMCIMM..

deli karılar benim oğlanda ne zaman görse anne çiş diyor sanırım onu benim bezim gibi düşünüyor töbe töbe

evt çok kopyacılar
ben yanında soyunmuyorumhiç
görürse memelere saldırıyor
bir acayip sempatisi var ne iş anlamadım
tek tek öpüyor oyy canım canım falan diyor
delimi ne beni sevmez öyle
seda kız o yol gidilirmi ardayla tek başına git en iyisi sen

Ayy gülizimmm gül gül öldüm maymuna bak sen yavrum bnm yaa
Arda beyde dün bi baktım eşorfmanını kendi çıkarttı dur giydireyim dedim kızdı bi baktım kendi kendine giydi şaşırdık :)

Gülizim ısır benim için o küçük hanımı..

Derincim Anılda öyle.Memişleri açıkta görse koşa koşa gelip öpüyo, anne şeviyoyum diyo.Halbuki 3,5 aya kadar emdi, sonra sağdım.Bazen o emme içgüdüsü devam mı ediyor diyorum:)

seda o kadar yolu gıtmeyı goze almana maasallah canım

gulız cok taklıtcıler canım
herseyı gorup kaydedıyorlar cok temkınlı davranmak gerekıyor kopyacılara

hemen hafızayı kazımışş..kız çocuğu diye çok önemsemiyodum ama dikkat etmek lazımm..hayır yaptığı bişi değil..düşünsene misafirin önünde alıp gelip yaptığınıı..
bi yerde okumuştum..bu kasım bebeleri..anne ,babalarının nerde gizli saklıları varsa misafir geldimi ortaya dökermişş :))) hakketende doğru anlaşılann...:)))

deli karılar benim oğlanda ne zaman görse anne çiş diyor sanırım onu benim bezim gibi düşünüyor töbe töbe

seninki daha iyimiş..çocuk çözmüş olayıı :)))

dıkkat etmek lazım evet
derın ben de korkuyorum bızden gordugu bırseyı baskasının yanında yapar da bızı utandırırsa dıye hep
gecen gun ooohhhaaaa dedı sasırıp kaldım
kımden ogrendı bılmıyorum tv den suphelenıyorum

ben wc'ye gırınce gelmek ıstedı bır ıkı kez
babası uyardı olmaz ıcerısı doluyken bu kapı acılmaz dıye
cunku kendısı banyo kapısını acabılıyor
sımdı kapıda bekleyıp mınık ellerıyle tık tık yapıyor

offf havada kapalı iyice bunaldım valla
yendimi yemeğe vermek istiyorum
yeterince yedim zaten kilo aldım bu ara
herkes börek baklava pilav neler neler getirdiler günlerce
hepsinden allah razı olsun
ye ye bitmedi o derece
zaten kilo işini takacak durumda değilim ama hiçbişey mutlu etmiyorki artık
niye böyle bazen sanki unutmuş gibi oluyorum
birden aklıma gelince kalbimden vurulmuş gibi oluyorum
bazen de bugun gibi hiç aklımdan çıkmıyor
özledim

aynen eylüll meme sevgisi bityemedi çocuğunn..
bi bana yapsa iyi ya..bakıcımızn yeğeni var 16 yaşında..kızın kucağına gidnce direk memelerini avuçlayıp emme emmmeeeee diyomuşş.sapıkmı olcak ne :))))))))))

Ayy gülizimmm gül gül öldüm maymuna bak sen yavrum bnm yaa
Arda beyde dün bi baktım eşorfmanını kendi çıkarttı dur giydireyim dedim kızdı bi baktım kendi kendine giydi şaşırdık :)
tam maymun seda...

yaa kızlar orkidleri donları göstermeyin beee
birinin yanında da yaparsa görürsünüz :))
bende ondan korktum valla..edermi eder vallaa :))

yerim canımcımm..merak etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…