- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #91.741
yaa hava karardı nerdeyse ama vakıt gecmek blmıyor
ya kızlar benim kuzu ne yaptı akşam biliyonuzmu..
adetim ya bi banyo yapayım dedimm.banyoya gitmeden önce temiz iç çamaşırıma orkidimi yerleştirdim.öyle gittim işte çıkınca uğraşmayayım diye..neyse eylülde gördü yaparken..
banyodan çıktım yatak odasuna geldim kii..
hanım külotlu çorabını çıkarmışş, orkidide koyduğum yerden almış..benimkinden de almamış ..işte normal pedin yanında hediyesi vardı küçük günlük olanlar..kendine göre küçüklerden seçmiş..arasına koyayım diye uğraşıyoo..gülsemmi ağlasammı bilemedimmi..çok komik ya...deliiii
LORE HAKKETEN BİTMEDİ AMA EN GÜZELİ BUGÜN CUMAA CANIMCIMM..
hemen hafızayı kazımışş..kız çocuğu diye çok önemsemiyodum ama dikkat etmek lazımm..hayır yaptığı bişi değil..düşünsene misafirin önünde alıp gelip yaptığınıı..seda o kadar yolu gıtmeyı goze almana maasallah canım
gulız cok taklıtcıler canım
herseyı gorup kaydedıyorlar cok temkınlı davranmak gerekıyor kopyacılara
deli karılar benim oğlanda ne zaman görse anne çiş diyor sanırım onu benim bezim gibi düşünüyor töbe töbe
aynen eylüll meme sevgisi bityemedi çocuğunn..evt çok kopyacılar
ben yanında soyunmuyorumhiç
görürse memelere saldırıyor
bir acayip sempatisi var ne iş anlamadım
tek tek öpüyor oyy canım canım falan diyor
delimi ne beni sevmez öyle
seda kız o yol gidilirmi ardayla tek başına git en iyisi sen
tam maymun seda...Ayy gülizimmm gül gül öldüm maymuna bak sen yavrum bnm yaa
Arda beyde dün bi baktım eşorfmanını kendi çıkarttı dur giydireyim dedim kızdı bi baktım kendi kendine giydi şaşırdık :)
bende ondan korktum valla..edermi eder vallaa :))yaa kızlar orkidleri donları göstermeyin beee
birinin yanında da yaparsa görürsünüz :))
Gülizim ısır benim için o küçük hanımı..
Derincim Anılda öyle.Memişleri açıkta görse koşa koşa gelip öpüyo, anne şeviyoyum diyo.Halbuki 3,5 aya kadar emdi, sonra sağdım.Bazen o emme içgüdüsü devam mı ediyor diyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?