2008 Kasım Anneleri

yasmin buğrada 6 ay emdi
sonra bıraktı ağzına sokamadım çok fenaydı
şimdi sevgilisini görmüş gibi oluyor onu görünce:)
bana bakıyor diyor:))

Arda ben banyo yaparken sandalyeyi alıp karşıma oturuyor izliyor eğer kapı kapanırsa kıyamet kopuyor bende hoşlanmıyorum ama kapının kilidi bozuldu ikidir izlio memişleri normalde görünce hemen topllarrr toplarrr deyip mıncırıyo maymun

o emme gudusu hıc bıtmez sanırım
turk erkeklerı genelde cok duskun olurmus memıkolara

benım kuzu da gelıp oksuyor falan ama
ben uyuyan devı uyandırmak ıstemedıgım ıcın dıkkat dagıtıyorum

derınım acaba profesyonel destek alsan daha ıyı gelır mı
yakınların kaybında olay tazeyken karsılandıgı gıbı karsılanmıyormus zaman gectıgınde

Sedoşum ben Anılla banyo yapıyordum.Geçen çocuk gelişimi okuyan bir kuzenimin kızı var.Yanında banyo yapma, cinselliği tanımaya başlıyacak, soracak size herşeyi.Doğru cevaplar önemli, eğer bu gelişim esnasında banyoya devam edip yanında soyunursanız,iş m..basyona kadar gider dedi.Ben de korktum.İki gün önce ilk onu banyo yaptırdım, uyuttuktan sonra kendim banyo yaptım.Bir de herşeyi taklit etmeye başladılar. Yanlarında yaptıklarımız, konuştuklarımız 2 gün sonra yüzümüze vurulur:) Bence mahrem hayatımıza önem verelim..

yok lorecim ya hiç psikolog benim tarzım değil
inanmıyorum ben çok güvenebileceğim biri lazım
alalade birine gidemem
öyle biri de yok zaten
ilaç vererek kaç akrabamı resmen bağımlı yaptılar
zaten sülalede çevremde ben hariç herkes panikatak

ben kız çocuğu diye hiç dikkat etmiyodum ..ama babası çok dikkat eder..
ama etmek lazımmış anladımm..:))hele ikili ilişkilerimizide dikkat etmeli ..çok taklitçiler..
babası geçende şakalaşırken popoma bi tokat attıı.gidip gelip aynısnı yapıyoo..ve aynı tepkiyi vermemi bekliyoo..:))))

Son düzenleme:
ben kuzuyu yıkarken babası evde yoksa sort gıyıp yıkıyorum
cunku ben onu yıkamaya calısırken o benı ve banyoyu yıkamaya calısıyor
temızlık yaparken gormus dusakabını falan kendı lıfıyle kopuklemeye kalkıyor sıpa
kısa bır zaman oncesıne kadar beraber yıkanıyorduk bızde ama yıne de uygun sekılde tabıı

arkadaşımın oğlu hiç emmedi ama arda emdikçe çocuk acayip merak etti şimdi kadınlar dekolte falan giyse yakalarını açıp anne bak arda diyomuş ay çok güldümm:26:

çok zor derincimm..ama yapılacak bişide yok işte..hayatın gerçeklerii. acı ama gerçekk..tabi dışardan söylemesi kolay..ateş düştüğü yeri yakıyo..allahım sabır versin arkadaşımm..

bende banyo yaptıyordum beraber yıkanarak bulmuştum çareyi
ama tamamen soyunmadan tabiki mayolu gibi:)
bu bile bana saçma geliyordu ama napim oğlan yıkananamaktan kokuyordu burcu burcu:) yerim kokusunu
neyse sonra adem güneş amcamdan duydukki aman haa sakın gibilerden
şimdi babasıyla yıkanıyor tabiki yine anadan üryan değil:)

derıncım psıkologların ılac verme yetkılerı yok dıye bılıyorum canım
psıkıyatr olması ve uygun tanı konulması lazım ılac kullanmak ıcın dıye bılıyorum
psıkologla bıze agır gelen durumların uzerınden nasıl gelebılırız seklınde yol gostermelerıne uyabılırz falan
hanı acımı bıle rahat yasayamıyorum demıstın ya
o bakımdan tavsıye ettım canım
ama cok ınsan var karakterı cok guclu olup kendı kendıne ustesınden gelebılen

babası yanıma gelsin
azcık mesale beni gıdıkladı kıkırdadık diyelim
hemen çığlık atarak geliyor:))
çok komik gül gül patlıyor
neye gülüyor ne anlıyor bilmiyorum
oyun oynuyoruz sanıyor o da dahil olmak istiyor sanırım
acayip harektler yapıp dönme dolap oynamaya boynunu arkaya atabildiği kadar atıp bir acayip şekiller yapmaya bayılıyor bu ara.boynu incincek diye korkuyorum.
kadının biri dğün saçı yaptırırken saçını yıkatıyormuş
şu saç yıkama yeri varya nefret ederim sırf o yüzden kuaföre gidemiyorum
ondan yıkanırken saçı kadın küt ölmüş
neden aşırı arkaya kafayı sarkıtmaktan
kadının şah damarı kopmuşşşş
allah korusun
buğra da bunu yapıyor işte
o harfi olacak nerdeyse

Son düzenleme:
Evet dikkat etmek gerekiyor ama çareyi kapının kilidini yaptırınca bulucamm keza uyumasını beklersem benle beraber yatıyor hatta bzen ben ondan önce sızıyorum Ardayı ben yıkıyorum mesela ama şortla çünkü beni ıslatıyor sadece ben banyoya girdiğimde kimse durdramıyor oturup beni izleyecek kıyamet kopuyor kapıyı kitleyemediğim içinde gelip kendi açıyor yanlış olduğunun farkındayım :)

Ayyy derinişkom çok deli hareketleri var Arda da takla atıyor korkuyorum boynu kırılacak die birde takla atarken durup muzip muzip yüzümüze bakıyor buara dövüşe sardı durmadan anne dövüşş oynaaalım baba dövüşş oynaaalım dio maymun birde dün yemek yerken bana dioki SEDA ABLAA SEDA ABLAA YOĞUTTT VER maymun ya tutturdu seda abla die gül gül ölüyoruz

Son düzenleme:
gülizim senin ufaklık güldürdü beni ..:)))
bende yanlarında pek soyunmam genelde ama bazen beni göremyince arayışa girp yatak odasına direk dalıyorlar bir iki kere gördüler kaan utanıyor hemen çıkar ama kerem çok çapkın olacak çooook anne göbük der gelir sonra çiş diye donumu gösterir.. ama artık olmuyor bu durmlar dikkat ediyorum wc işinide banyoda hallettiğim için arada perde var on un arkasında kalıp bekler arada ama annem hadi git sen çizgifilme bak ben çiş yapıcam diyorum artık onada alıştılar şükür... banyo işimizde babaları varken yapıyorum kapıyıda kilitliyorum..

salam sucuk sosis işinede gelince sucuk çok severim az alırım ama kalitelisini alırım... bir ara afyondan getirtiyorduk çok süperdi şimdi o arkadaşta istanbulda kaldı...
salam kerem çok seviyor babamız dayanamayıp alıyor onuda her markadan almaz mınarın % 100 dana eti olanı alır diğerleri kanat felan karışımlı olur diye anladınız onu işde...
sosisde hiç sevmem fazla hazettmem ama eşim arada alır pizza yada kumkpirde felan yerim bazen salçalı yapıyorum baharatta katıp iyice pişiriyorum öyle yerim...
bende pek etcil beslenmeyi sevmiyorum eşim çok sever kayınvalidem hiç etsiz yemek pişirmez 5-6 kişilik bir ailler şimdi bekarlarda var ayda dünyanın eti giriyor evlerine... ne çorbası yaparsa yapsın azcık kıyma koyar muhakkak.. ben evlenmeden önce etli yemek ağzıma koymazdım kayınaidem sayesinde yiyorum şimdi .. onun yemekleri süper olur ama...

Anıl biz babasıyla şakalaşırken bazen geriliyo, koşa koşa gelip babasına vuruyo.Yada gelip aramızda bize sırnaşıyo.Şakanın türüne göre:)

bende az önce ağda yaprken uyandı bu sıpa ona bakiim derken ağda soğudu onu ısıttım banyoya girdim bu kapıda ağladı aççç aççç kapı kapı diye sonra ona bakiim derken ağda soğudu falan 3 kez tekrarladım acaba yanında yapsam annarmı falan diye geçti içimden ama yok yok nayır yapamadım
utanırım yaw
yanında soyunmam bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…