2008 Kasım Anneleri

günaydın ,
bugün doğan sercan ve lavişin kızı yağmurun doğum günlerini kutluyorum .. nice mutlu yıllara...
bizede dün 26 kasımda milupadan geldi doğum günümüzü kutladılar...
ben doğumdan önce muhtemel doğum günü 26 kasımdı malum ikizler baya bir erken gelince kasımı göremedik yanii... milupaya üye olurkende o tarihi vermişim...
bebelac doğru günü biliyor ekimde kutladı kuzuların doğum günlerini...:))

ha birde kızlar hani hepimiz kitap istedik ya çocuk gelişimi ile ilgili test kitabı az önce oradan aradılar yeni kitapları için satış yapmak istediler eşime danışcam dedim kapattım sanırım mail göndercekler bana...ama 70 küsürü şu anda kimse vermez sanırım...

ay bugün kimsede yok ya yazdım bişeyler işde hehehehehe:))))))

nazlım sağol canım...
yağmurun doğum günü kutlu olsun allah uzun ömür versin sevdikleriyle yaşlansın inşallah...

o kitapların altından bişeler çıkardı tahmin ediyordum..demekki buymuş..

selam kızlar, dün çok geç yattım ve de doğru dürüst uyuyamadım. Sabahta 7de kalktım dershanem vardı 8.30da gittim öğle arasına geldim Eymeni de götürdüm bir saa dersim vardı 2de ananemizin işi vardı, maşallah kuzucum hiç yaramazlık yapmadı sınıfta sessiz sessiz oturdu yazı yazdı benim konum bitince de abi ablalarıyla oynadı tahtaya yazılar yazdı falan
eve geldik az önce yatırdım bende hmen yatıcam dinlenicem biraz da selam vermeden yatmayayım dedim öpüldünüz şekerler

Kuzucukların doğum günüleriii kutlu olsunnnnnnnnnn nice nice mutlu seneleree inşallah

Çok yoğun yorgun bir gün geçirdim arkidşim 1 ay erken doğum yaptı kızıyla ecrin nazıyla beraber sağlıklı bir şekilde evdeydi çok şeker oyuncak bebek gibi bir kızı olmuş allah bağışlasın onu ziyeret ettim altınımızı taktık 4 gibi kalktık arkadaşlarla beraber avm ye gittik ardayı bi kaç bişeye bindirdim orf.üyeydim ya bankadan ödemeyi unutmuşum dün bugünde son günüydü stres oldum eft de zaman doldu die kabul olmadı şimdi %5 faize binicek sinir oldum cuma parada vardı yanımda yatırmadım salak gibi şimdi kampanyadan da yararlanamıyorum faizede giriyorum sinir oldum neysem artık napalım bugün dediğim gibi hem yoğun hemde çok stresli bir gündü çok yorgunum neyse ben kaçar hepinizi öptüm şekerler

iyi geceler kızlar yorgun savaşçı ben oldum bugün totom koltuk görmedi hiç öğlene kadar evi süpürdüm sildim öğleden sonrada pastalardı derken bu saat oldu misafirlerim gitti bulışığı hallettilerde gerisi kaldı her yer battı aynı işleri tekrardan yapıcam yarın kpss sınavım var şimdiden başladım koltuk örtülerini attım makineye de öteki odadaki koltukları silicem halıları silicem falan filan işim geç bitecek yani :97:
herşey güzel oldu da çok kalabalıktık çocukların aksiliğinden pek bişey anlamadık 13 yetişkin 5tanede çocuk olmak üzere 18 kişiyidkkbişey anlamadımyapma etme demekten doğru dürüst resim de çekilemedik neyse artık kuzum için herşeye değer o çok eğlendi o da yeterrr
soframı herkes çok beğendi mini kumpirlerim de pek güzel olmuştu sağolun kızlar hepinizi çok çok öptüm iyi gecelerrrrrr

Son düzenleme:
lavişim tekrar nice senelere canımm
kpss de başarılar tatlım dualarım seninle olacak
yaa benim başım derttte !!
kara sineklerle
sizdede oluyomu
mutfak camım devamlı açıktır benim ordan girip evin diğer yerlerine dağılıyo kapı açıldıkça
varya fenalık geldi
çocuğu uykudan uyandırıyolar kafasına gözüne konunca korkuyo çok
zzzzzzzzz dedi bana diyo ağlıyo
zaten herşeye ağlıyo bu ara dün 2 tane leşini serdim
eşim sabah 2 tane dışarı attı pek hayvanseverdir kıyamadı:)
az önce 2 tane daha cenaze çıktı evden:)
valla darlandım
sabah kulağımın dibinde zzz zz
havalardanmı acaba bilmiyorumki lodos varya

günaydın şekerler saabhın köründe ayaktayım herif 2 günlük bi otelde şirketçe eğitim almak için sabahın köründe kalkıyor bugünde kalkmış tatlı tatlı uyurken bir flaşm sesiyle irkildim ardanın pozlarını çekiyor sabah sabah ehhh dedim içimden bi güzel saydım uyku tutmadı bi bakayım dedim bugünde bi akrabanın hac mevlütü var annem ablam gidecek eşim yok bende mevlüte ardayla gitmek istemiyorum ne yapsam acaba yaa yorgunumda şöyleee sıcacık bir hamam sonrası mikemmmeeel bir uyku süper olurdu ama ardayı nereye bırakıcam pofff evde otururum büyük ihtimal

Lavişimin tatlı kuzusu prensesi bnm gelinim yağmurumun d.günüsü kutlu olsun nice senelere inşallah

Maytapçım o sineklerle biz yazlıkta boğuşuyorduk fenalık geliyordu bana ilaçlama yapıldığı halde bahçelik tarlalık alan olduğu için önüne geçemiyorlardı ben raid kullanıyordum kokusuz birde camda sineklik kullanıyorduk

selam millet tatil günlerim bile yoğun geçiyor yavs, begun annemde günümüz vardı oraya gittik oğlumla, yarın da sabahtan temizlik var akşama misafirim gelecek
bugün bir iş teklifi aldım yine
allahıma şükürler olsun, devlet kapısını açmıyor ama iş kapısını da kapatmıyor

yağmurumunda doğum günü kutlu olsun
laviş bugün sınava girmişti dimi,kendi koşuşturmacamdan onu unttum valla,bir arayayım bakayım nasıl geçmiş

gunaydınnnn
herkese ıyı haftalar dılerım

cuma gunu ogleden sonra hasta olarak cıktım ısten
annecımın evıne gıdıp attım kendımı yataga
kuzum sureklı gelıp burnumun dıbıne gırmeye calıssada annem oyaladı
sıcacık corba
ballı ıhlamur ve mıs gıbı bır uyku
annemde kaldık o gece
hatta ertesı gun aksama kadar yıne annemdeydım
canım ne ıstıyorsa bın naz ıle yaptırdım anneme
cumartesı aksamı yatmaya gıttık evımıze
artık daha ıyıydım ama yıne de bogazım kotu
dun ıse yıne evde sayılırdık
makıneye camasır at kuzuyu yıka toz al vs
allahtan esım cok yardım edıyor yoksa nazımı kım ceker bılmıyorum
bır ara sadece bır ıkı parca alısverıse cıktık o kadar
bu sabah daha ıyıyım ama omuzlarımın agrısı hala mevcut
o da zamanla duzelır sanırım

Günaydın cancanlar..Bizde cumartesi akşama kadar evdeydik.Temizlik yaptım, nevresimleri değiştirdim, yemek yaptım.Akşam da kardeşime geçtik, ordan da aneneme.Pazar günü hava güzeldi, tontişim kuzenleriyle dışarda hava alsın dedik.Anneme gittik.Dinlenemedim aslında.5 Tane vırık cırık bebeyle

Lorem geçmiş olsun.İyi ki anneler var değil mi?Onlar olmasa ne yaparız Her zaman diyorum, kocanın kıymetini bil..Maşallah merhametli adam kıı:)

Lavişin kızı Yağmurcuğun doğum günü de kutlu olsun.Yüzünden daha güzel bahtı olsun.Allah uzun ömürler versin..

günaydın kızlar
lorecim geçmiş olsun ama imrendim maşallah nazlanabileceğin birileri var
bense geçen gün eşime dedimki boğazım ağrıyo sanki hasta olursam bebelerime kim bakar(
sabah sabah eşii ve ailesine takıldım biraz da ayyyh darlandım valla millet ne sorunlarla boğuşuyo
benimkide patronuyla konuşmaya gitti ayyyhhh delircem valla inşallah hayırlısı olur.ne nazlı bişey yaa
en sonunda kan beynime sıçrııcak alıcam eşyalarımı defolup gidicem nerden bulucak beni merak ediyorum!!!

yasmınım merhametlı bılıyorum
bu ınsanlıgını sevıyorum zaten
ama bazen her erkek gıbı cıldırtıyor adamı o ayrı

maytabım allah anne babalarımızdan razı olsun
kımseye de yoklugunu gostermesın canım
ama annenın yerını tutmasa da cevrıye yıne de bızımkılere gore ınsancıl canım
kocan ne konusacak patronuyla anlamadım
ısten mı ayrılacak yoksa

Herkesee günaydınn
Tam ölü modundayım sabah kalkasım gelmedi ama işte dönemsel olduğum için açıkcası gelmemzlikte yapmak istemiyorum ben olmayınca işler karışıyor sıkıcı bir durum haftasonu acayip yoğun geçti bir potomun üstüne oturamadım derinede gidemedim aslında evden hiç çıkasım yoktu ama dün mevlüt vardı yazmıştım annemlerde arabayla mertere geçince hadi beni kadir hasa bırakın ardayı biraz oyun parkına sokayım dedim bebek arabasını almadım baya yoruldum dönüşünde taksiye atlayıp mertere geçtim gittiğimde mevlüt bitmişti biraz oturduk kalktık eve geçtik abimler geldi yiğenler fena hiperaktif kudurdularda kudurdular aşşağı yolladıkda biraz rahat ettik 10 gibi kalktılar bizde 12 de uyuduk ama hiçç dinlenemedim ölü gibiyim valla
Geçmiş olsun pasincim
Maytabım senin adam alışmış birden düzen bozulunca alışamadı tabii inşallah konuşması işe yararda istediği olur bare sende rahat edersin cnm

şimdi eşim iş görüşmesine gittiğinde bi rakam belirtilmemiş ama eşimin söylediğine çok yakın olur demiş genelmüdür
1.5 aydır çalışıyo ama ay başına yarım ay çalıştığından yarım maaş verdiler elden ,bide bunun bankaya yatırılan kısmı var onu bilmiyorduk kartı gelmediğinden
cuma günü başta yapması gerekeni yapmış :/ ve muhasebe müdürünü aramış adam konuşulan rakamın çok çok altında bişey demiş
.eşimde x beymi söyledi demiş oda evet demiş
şimdi bugün x beyle konuşmaya gitti görüşebilirse tabii:)
büyük şirketinde derdi büyük oluyo herhalde karman çorman arap saçı herşey
tuzlaya gidicekti hani oraya yeni bi bölüm yapılacaktı eşim aşına geçicekti 1 hafta 10 gün bakıcaklardı 1.5 ay geçti hala bakıyolar adam yollarda eskidi .tamam haklı ama bana sürekli şöyle böyle demesinden sıkıldım
sonuçta aç değiliz kimseye muhtaç değiliz .sen olayın ciddiyetinin farkında değilsin diyo yok dedim ben herşeyin farkındayım ama parça parça oldum seni idare etmekten sen bunun farkında değilsin
hayırlısı olsun ne diyim çıkabilirim de diyo
madem o işinden memnundun ne sürükleidn beni izmire madem değildin ne ağlanıyon şimdi ay ne biliim insanın mutsuz olduğu yerde çalışmasıda kötü onuda anlayabiliyorum anlamaya çalışıyorum ama çok sıkıldım

bence aslında yıllardır calıstıgı ısını bırakıp gıttıgı ıcın uzgun
ve ızmırde olmayacagını aslında anlıordu
ama buradakı duzenı bırakıp gıttıgı ıcın kan kusup kızılcık serbetı ıctım demeye razıydı esın
tabıı ısler senın acından katlanılamaz olunca her ıkı acıdan da vıcdan yaptı
ıtıraf edemeyınce nasıl tepkı verecegını sasırıyor esın

gıtme ustune
erkekler ıslerı konusunda cok hassas oluyorlar canım

Pasikom gerçektende evde oturmayı fazla sevmiyorum çalışmadığım zaman böyle değildi haftasonları yada haftaiçi ara ara çıkıyordum ama şimdi arda için daha çok dışarda zaman geçirmeye çalışıyorum eğlensin diye oyun parklarına götürüyorum gezdiriyorum haftaiçi zaten bensiz tamam annemlerde gezdiriyor ama annnesi ile gezmesi bambaşka çok mutlu oluyor mantarım havalar soğuduğunda bu kadar çok çıkamayız belkim havalardan da faydalanıyorum

Maytabım sende kendine göre haklısın eşinde gerçektende insanın istemediği bir pozisyonda istemediği şartlarda çalışması çok zor bu hem ev hayatını etkiliyor hemde mutsuz oluyorsun bende yaşadım o yüzden çok ii anlıyorum ne kadar özelini işini eve yansıtma denilsede malesef olmuyor bende mutsuz olduğumda eşime anlatırdım oda çok bunalırdı bazen anlardı ama bazende sıkılırdı anlattıklarımdan çok üzülürdüm eşinde aynı durumda cnmcım sende biraz daha sabırlı ol ve yüzüne vurma şuan oda çok mutsuz ve endişeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…