2008 Kasım Anneleri

GÜNAYDIN KIZLARRR
dünkü sınavım pek ii değildi zaten çalışmamıştım umudum yoktu ama girmedim demeyeyim diye denedim şansımı bu ülkede bazı şeyler çok zor allah gerçekten ihtiyacı olanlara açsın kapıyı sorular çok ama çok zordu benden böyleeee...
işlerim çok kuzularım gelicem yineeeeeee

günaydın kızlar.....

lorecim geçmiş olsun canım...

yasminim seninkide eşeklik etmiş ama sende iyi yapmışsın biraz anlasın bakalım..

maytabım valla bencede zor durum ama sen gene sabırlı olmaya çalış eşinde durumdan üzgün eminim ben...

bende bu gün kalktım pek bi bezginim....poooofffff

Sorular gerçektende çok zormuş lavişim dediğin gibi Allah ihtiyacı olanların yardımcısı olsun inşallah çünkü bu ülkede herşey gereğinden fazla zorrr bu konuda ben ve diğerleride hem fikir sanırım
Düzensiz,çarpık,karışık ve adaletsiz bir ülkede yaşıyoruz hepimizi burda tutan vatanımız olması bazen diğer ülkelere bu konuda gıpta ediyorum

öğle molasından sonra görüşürüzzzz

Son düzenleme:
yasmin canım bende katılıyorum loreye çok sabırlısın hakikatende bunu daha öncede sölemiştim sana amaa sen ona en ii cevabı nasıl vereceğini bulmuşsun zaten bu eşine ii bir ders olacaktır umarım üzme kendini....
maytabım eşin hayırlısıyla yerleşse artık şu işe tam anlamıyla adam da bunaldı canım hergün dünya yol gidip geliyor yolda düşünmeye çok zmanı oluyor adam da haklı kendince sen üstüne gitmemee devam et elbet geçecek bu günlerde hatırlamayacaksnz bileeee

Son düzenleme:
Sağolun canlar.Sabırlı olmayı hakikaten öğrendim.Önce kaynanama , sonra kocaya sabretmeyi öğrendim.Onu eğitmekten başka yapacak bişi yok.Eğildiği kadar eğeriz.Eğemezsek onun ayıbı olsun yaptıkları:)

ben geldımmm
carsıya cıktım ogle arası mama yedım geldım
kuzuma da lc den cok cıcı bır hırka aldım
pantolon da begendım cok guzel dar pacalar gelmıs
ama bedenımız bıtmıs yarın alıcaz onu da

kuzumla konustum
annemı ısırmıs bugun
ne yaptın oglum dıyorum anneyı ham dedım dıyor
bı ıkı kelıme daha eklendı dagarcıgımıza

yasmınım senın kayınvalıde versıyonun sanırım yemede yanında yat olur
kızım olsa verırdım sana
hem oglun da yad ellere gıtmemıs olurdu

anam kızım olsa verırdım dedım ama sen kıme dunurum dıyordun kııı
sımdı aklıma geldı senın kertın vardı dı mı
pardon neyse nasılsa bır daha dogurmayı dusunuyorsun bız de onu alırız

Lorem dün bizim gelinle konuşuyoruz.Biliyosun üçüncüye hamile.Bana kınama falan dedi.Ben de kınıyorum, bu ciddi bi iş dedim.Diyoki ikizin olursa görürsün.Ben de olsun dedim.Hem de ikiz kızım:) Bakarız canım yaa:)Olmadı kızımı veririm yani..

Son düzenleme:
bana herkes cadı kaynana olursun diyo ama beni şimdiden sardı nasıl insanlarla karşılaşıcaz modu
valla ne diyim erken diiceksiniz ama senelere o kadar çabuk geçiyoki 10 sene sonra diker karşıma bi kızceğiz bu velet ciddi düşünüyoz diye
bende alırım elime sopayı:))))

Maytabım ikiz doğuracaz dedik ya:)

Benim babaannem sürahi hanımın daha zalimiydi.Anneme çok çektirdi.Annem de ondan çok çektiği için gelinlere anne gibi.İnşallah bende annem gibi olurum.Yaşadıklarımı yaşatmam gelinime:)

lorecim dün bende aldım dar paça siyah bi pantolon accayip tatlı oldu yavruşum yerim kuzumu ben... öğlen gittim kumlarla oynuyordu, kapkara olmuştu suratı kumlarla oynamaktan tencere tava ne varsa dışarıya taşımış güzel kızım çok tatlılar ya çokkk yıkandı pakladı mis oldu uyudu annesinin bitanesi:98:
bende merak ediyorum nasıl bi kaynana olurum diye ama kötü olmam herhalde yavsss bana da kötüsü rast gelmez inşallahhh

günaydın kızlar yorgun bir haftasonundan merhaba,cumartesi misafirim kahvaltıya geldi akşam yemeğine kaldı.pazarda eşimin köyüne düğüne gittik akşama kadar köydeydik bol tezek kokusu,toz toprak ve paçalarımıza yapışan samanlarla döndük.arda inekleri ilk defa canlı gördü önce ürksede çok hoş möööö diyor.ver ver şeker ver dedi bi ara yiyecek sandım verdim ineklere attı sonra niyeti bozdu samanları göstererrek yiyimmi anne diye sordu:)biraz dolaştık açık havada güneşte vardı çocuk baya elektrik boşalttı yorulsakda fena olmadı sosyete deyimiyle trakking yaptık geldikmaytabım hayırlısı olsun de fazlada gerilme .yasmin senin için zor hesapları ayırma işi.bir süre yap bildiğini ama hayatı paylaştığuın insanla hesapları ayırmak imkansız geliyor bana gereksiz bir ikilik olacak.o utansın dediğinden harbiden kaşınmış ama ne biliyim herkez bi tarafa assılırsa bu urgan kopar anam sen yap büyüklüğünü para nedirki mühim olan insanlık lafını öğret şu herifine.hepinizi tekrar tekrar öptüm

Kız Sedoş orda mısın? Arda biraz sakinledi mi?Anılda başladı yerli yersiz ağlamalara.İsyankar, inatçı, paylaşımsız olmaya başladı.Özellikle kızlara karşı bir kin var gibi Bu sendrom mudur nedir , bebem değişti yaaw(

selam millett salya sümük yatiyorum gibi,beynimde yatiyorum valla vüvudum habire ortalikta.fena kaptim hic keyfim yok.kuzumda paso kuduruyor,zebra kek yaptik ikimiz dogum gunu yapcaz kendimize.mum koycaz:) ufff siz napiyonuz?

Geçmiş olsun Çilek kadın:) Oralar soğuk anacım, sen yine iyi dayanıyosun.Ben orda yaşasam hiç gripsiz dolaşmazdım.Denizden mi geçti? O nasıl oldu?

Geçmiş olsun Çilek kadın:) Oralar soğuk anacım, sen yine iyi dayanıyosun.Ben orda yaşasam hiç gripsiz dolaşmazdım.Denizden mi geçti? O nasıl oldu?

ahahaha ilk defa birisi bana kadin dedi,hosuma gitti yav..vallahi disardan haberimiz yok -8 gösteriyor ve rüzgarli,.rüzgar oldumu -20 gibi hissediyosun.Deniz iyi canim co ksükür cabuk atlattida bana nolduysa artik bi atlatamadim.fistiiiim burda aysiyoruz napalim aliscaz mecbur iklime,yoksa burada durulmaz..

polipim sabretmeye çalışıyom
bu arada güzel bi haftasonu geçirmişsin sevindim .para konusunda da katılıyorum .beklediğim bi miras işi var ordan geleni her ne kadar koklatmııcam desemde kıyamam yakışıklıma:)sonuçta o senelerdir bana koklatıyo demi:))
çilekom kadınım(madem hoşuna gidiyo bende diyim dedim:)
geçmiş olsun canım
her ne kadar kışı sevimsiz olsada yazı için değer be gülüm 6 aymı ne hava kararmıyo orda bildiğim kadarıyla ama kışında gün doğmuyodu demi coğrafyadan kalmış aklımda
yaşamak isterdim orda demiştim o anki aklımla:))
yasmincim tamam şekerim ikiz olduğunu anlamamışım
senin gibi kalantor dünürü kaçırmak istemedimde:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…