- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #91.821
Maytabım erkekler kadınlara göre daha zeki ama akıllarını daha az kullanırlarmış.Mantıkları bizimki kadar iyi çalışmıyo.Senin düşündüğün gibi düşünmesi zor canım.Kimbilir neler tasarlamıştı kafasında.Hata bence en başta miktarın konuşulmaması.Hepimiz para için çalışıyoruz, ana amacı sormadan girmek isabetli olmamış.Anlayış göstermekten başka yapacak bişi yok.Üstüne gidersen derdine dert eklersin.O yüzden sessiz kal bence canım..
Ben de size bişi anlatıyım.Geçen ay anneme ve kendime kurban kestim.1700 civarında tuttu.2500 elimde nakitim var.Ivır zıvıra harcadık işte, cuma günü elimde 30-40 tl kaldı.Eşime dedimki bende para kalmadı, destek çıkarsın dedim.Onda var, onunkini hiç harcamayıp bankaya atarız.geçen ay çekti yetmez diye.Yani onda 300-400 var.Bana dedi ki, " Yaaa, ne demişler parana sahip çık o..çoc..na müdahane etme.." Ne yaparsınız siz? Dedimki , haklısın şu an o dediğin duruma düştüm.Yazık , karnım burnumda sen işsizken aylarca çalıştım.Bir kuruş para harcatmadım,İşe girdin yine harcatmadım.Verdim verdim , azıcık isteyince adam oldun dedim.Ama çok sinirlendim.Senin bir kuruşunu almıcam ve artık vermicemde dedim.Yarın maaş alıyoruz.Bir kuruş koklatmam..Eşekten düşmüşe döndü ama kalbim çok kırıldı..
yasmınım sen ısını bılırsın yavrımo
merak ettım sız nasıl tanıstınız?
nasıl evlenmeye karar verdınız
ben bi kızılaya kadar gidip gelecem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?