2008 Kasım Anneleri

ben geldimm..
sabah bi geldim daha bi daha uğrayamadımm..

ahretim ne etmiş benim şeker eniştem öyle yaa..ama her şeyi hakketmiş.gel hakkından bacımm..o nasıl lafmış öylee :)))

çilekkk geçmiş olsunnn..

ahretim benim eylülde de vurma huyu var ya..insanın suratına şap diye basıyo tokatıı..bi gün etkiye bi tepki verecem..görecek anyayı , konyayıı... :)))

Son düzenleme:
Burdayım yasom bakıom pek yazan yok bende yazmıom
Bayram tatilinde düzeldi işe başlayınca yine sinirli tavırlar başlar gibi oldu ama şuna iyi gibiyiz sendrom cnm ya ara ara yokluyorlar bizimkileri herhal
Çilekim geçmiş olsun işe başlayalı 6 ay oldu bu 6 ayda 8 günlük bayram tatili yaptım ama işte insan oğlu soğuğa sıcak sıcağa soğuk ister ya şimdi evde olsamda tv karşısında sıcacık yorganın içinde miskinlik yapsam diorum evde olsam kesin bu dediğimi yapmam işte ama nankörüz biraz
Polip karu hojgeldin

saolun bebelerim insl.gecerde bende kurtulurum..

maytabim fistiiim o 6 ay gece 6 ay gunduz olan yer tamamne kutup altindaki sehirler..

biz oyle diiliz,sadece 3-4 ay hava erken karari hepsi bu.ama nisandan sonra geceyi cok az yasiyoruz toplasan 4 saat filan.heleki agustosta iki saat hava karariyor cok seviyorum o donemleri ben.simdi gittim kekimi yiyim enerjim gelsin..

bu arada burada yasamak isteyen varsa kesinlikle tavsiye ederim,evet soguk bi ulke ama insana inan gibi deger veren,zenginle fakir arasindaki fark cok az olan ,hayat standarti co kyuksek bi ulke.buyrun beklerim herkezi :)

slm kızlar
canım çok sıkıldı kredi kartımdan haberim olmadan 269 tl lik alışveriş yapılmış çeşitli yerlere dün avmde alışveriş yaparken limit yetersiz demişti bende netten kontrol edim dedim bi baktım bi sürü harcama londradan tutunda bursaya kadar altı ülkede alışveriş yapmışım şaştım kaldım ya hemen itiraz dilekçesi yazdım ve kartı iptal ettirdim canım çok sıkıldı perşmebe görüşücez tekrar
sedacım ya sen anlarsın tarafıma iade edilir demi 45 gün ve 120gün arasında değişiyormuş araştırma süreci delircem ya şansa bak offf

Son düzenleme:
gülizim anlamadım ya valla sinirim bozuldu nerden buldular da yaptılar şok oldum yaa
:26:
çok geçmiş olsun canımm..neyseki miktar çok fazla değilmişş..ama yinede insan çok sinir oluyo bu tip insanlara..gerizekalılarr..milletin parasını dolandırılarr..sonra insanız diye aramızda gezerlerr..

slm canlarım
çileğim kuzum geçmiş olsun cnm

lavişim nasıl olmuş öyle ya şifresiz nasıl yapabilmiş alışveriş allahtan çok yapmamış keşke hiç olmasaydı ama daha fazla da harcayabilirdi kim yaptıysa
çok geçmiş olsun cnm
benimde 2 hafta önce çantam kayboldu kart içindeydi sonra çantayı buldu rüstem ama, akşamda bi kadın aradı kredi kartınızdan sizin dışınızda biri alışveriş yaptımı diye birde kaadıköyden ben kadıköye hiç gitmem bile... telaşlandım tabi çantamda kaybolduğu için rüstem müşteri hizmetlerini arayıp öğrendi bizim dışımızda harcama yapılmamış yinede iptal ettirdi ama kartı

Son düzenleme:

konyaya değişmeyiz övme boşunageçmiş olsun tatlım dikkat et kendine şişşşt herkez baksın buraya bağışıklık kuvvetlendirici iksir suna dumankayadan yazıyom bende en kısa vakitte ailecek uygulayacağım ama suna ablam özellikle çocuklar için birebir demiş

1adet turp sıkılır katı meyve sıkacağında içine 1tatlı kaşığı süzme bal 1 çay kaşığı tarçın sabah akşam 1 tatlı kaşığı yenir.

piroşum bende öğrendim müşteri hizmetlerinden kapattım hemen tutarlarıda girdim dönecekler bakalım
sende ii atlatmışsın canım valla adamı batırır bu ş....sizler

Son düzenleme:
Laviş cep telefonundan arayıp bilgi sordular mı? Bankadan arıyomuş gibi mesela.Geçenlerde arkadaşı aradılar, hediye saat kazandınız filan. Annesinin kızlık soyadına kadar öğrenmek istemişler.Bu bilgilerle dolandırıyolar..Arkadaş bişi demedi.Net.ten baktı dolandırıcı numarası. Bankalar mesela 444... diye bir numarayla arıyolar ya.Dolandırıcılar da bunun önüne 212 falan getiriyolarmış..

cılegım gecmıs olsun canım
hastayım dıyorsun ama maasallah zebra kekı yapabılıyorsun
ben hasta oldum mu yatak dosek yatıyorum

polıpe ne guzel vakıt gecırmıssınız oyle
burada kurban bayramı sebebıyle gıttık gorduk moolerı bız ancak
tum dogallıktan uzak yasıyoruz valla

lavısım gecmıs olsun
nasıl da yolunu buluyorlar valla heee
hırsıza kılıt olmaz dıye bosuna dememısler
umarım cozumlenır canım

ben de ısler arasında bogulmus durumdayım
basım dondu bıtırsem de evımın yolunu tutsam dıye bakınıyorum

Cnmcım bankanla görüşmüşsün zaten haber bekle çözerler ödemeyi geri yaparlarmı onu bilmiyorum ama şu anlamda şikayet edebilirsin eğer çözüm bulmazlarsa şifresiz işleme nasıl izin vermişler bir araştır

üzüldüm laviscimyaa,cok korkarim ben kart kullanmaktan ama burda heryer nakit almiyor mecbur kaliyoruz yani

lorecim bu saat oldu sadece limonlu su ictim,yemek yaptim ama canim istemedi.hem tombigimde seviyor keki diye yaptim..

off hastayimda yatsam ne olcakki,anne bana bak,anne benimle konusurmusun,annee uzunca konus:)

polissim hayattaa turp sevmem ben yav,o olmasa olmami : ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…