2008 Kasım Anneleri

valla benım kuzu gayet guzel cıkolataları ındırıyor mıdeye
cok kasmıyorum mınık parcalar halınde ara ara verıyorum

dun bır arkadasımla gorustum
anaokulunda calısıyor
benım kuzuyu ıstedı
hergun olmasa bıle haftada ıkı gun ogleden sonra gonderebılırmıyım acaba dıye dusunduk
bu hafta kocıkonun musaıt oldugu bır saat ıncelemeye gıdıcez
nasıl da bırakacaksam artık bılmıyorum

günaydın kızlar;seda zengin kızları gibi şımarmış yine kimse bana bakmadı diye ona ayrıca günaydın:97:yasmin sana şimdiden geçmiş olsun diğer konu için ya bu deveyi güdecez yada bu dyardan gidicez demekten başka bişey gelmiyor elimden.amin tavsiyeler için sağol benim sıpa keçiboynuzu pekmezini çok seviyor ben tiksinsemde onunla birlikte hergün bende içmeye çalışıyorum 1-2tatlı kaşığı.şu kronik yorgunluktan bende şüphelenmeye başladım 1 aydır boğazım ağrıyor bir geliyo bir gidiyor yorgunluk zaten bitecek gibi değil musalla taşına yatınca geçicek türden.hafta sonu kakılmış modundaydım yine sil süpür ütü çamaşır arada iki misafir falan filan şu yardımcı işini ciddi ciddi düşünecem bu gidişle yoksa geberip gidecem yorgunluktan.heriflede konuşmuyorum o bişeylere alınmış yine ama ben bıktım artık ne dedimde alındı diye düşünmekten.öyle küsülmez yavrum böyle küsülür diyecem dahada konuşmayacam valla bıktım evin hizmetçiliğinin yanında milletin havasını çekmekten.
acayip gidesim geldi öyle böyle değil kafamıda koyup çok ama çok uzaklara gidesim var

Yok beaaa polip hatun o kadar yazdım kimse ne yorum yaptı ne günaydın dedi ona takıldım boşa mı yazıyoruz cvp verilmeyecekse hiç zaman harcamayalım değil mi
Pasin ve yasoya da yorum yapmıştım baktım kimseden ses yok bende yazmadımm anladınnn

lore uzmanlar 3 yaşına kadar gidecekleri durumunda yanlarında mutlaka bi yetişkinin beklemesi gerektiğini söylüyorlar..
ruhsal embriyo süreciymiş 4 yaşına kadarya adem hocama göre katılıyorum bende..
tabi karar senin..
ben restorana gittiğimizde bile bıraksam 2 dk da bir bakmaya kalkıyorum en fazla 15 dk dayanabiliyorum..
gelincede herşeyi bir bir anlattırıyorum...
ne yaptınız sen ne dedin o ne dedi filan..
şimdiye kadar bi arıza çıkmadı en büyük ayrılık maceramız bu daha fazlasını kalbim kaldırmaz şu an..
ama önümüzdeki dönem kesin düşünüğyorum çünkü çook arıyor oğlum çook..

geçmişten gördüm diyete başlayanlar varmış..
başarılar..
anlamadan gönderiverirsiniz inşallah yağları:)
leslie yürüyüşlerini tavsiye ederim..
birde acıktıkça keçi boynuzu kemirme yada 4-5 leblebi yutup üzerine 2 bardak su içime çook ,şe yarar..
su leblebiyi midede şişirip tokluk hissi veriyor..

zaten bırakıp gelmemız ımkansız
yarım gun olacagı ıcın annem ve ya babam beklerız bız dedıler
anneme de degısıklık olur hem o da hıcbır yere cıkamıyor
ama henuz net degıl
begenırsek haftada ıkı gun ogleden sonra 3 saatlık oyun grubuna katılmıs olacak gıbı dusunuyoruz
zaten mesafe uzak oldugu ıcın goturen kısı beklemek zorunda

bakalım nasıl olacak

polıpe hatun ben de kakılmıs gıbıydım sankı
ama kullu kurabıye yaptım cok super oldu
dun aksam turk kahvesının yanına cok guzel eslık ettı
bazen bılıncaltımda yatan ev kadını ruhumu yansıtıyorum sanırım dısarı

anladımm yazarlar birazdan bekle bakalım

seda yazdım ya canım
okumuyormusun cıcım
alıngansın sanırım bugun bıraz
zıra aramızda cevap verdı vermedı dıye problem yok dıye bılıyordum
musaıt oldukca yazısıyoruz agız tadıyla ıkı arada bır derede

günaydınnn,
perşembeden beri bakamadım buralara herkesler iyidir inşallah..
bizi epeydir ısrarla çağıran arkadaşlarımız vardı bebekleride olmuştu bişey yapmamıştık daha taaaaaa şırnak cizrede oturuyorlar...yollar ve bilinen durumlardan dolayı ben korkuyordum gitmeye ama eşim 3 günlük iznini almış cuma sabahı çıktık yola kısa yoldan gidelim dedik ama çok dolambaçlı ve uçurumlu bir yolmuş birde olayların olduğu ilçelerden geçtik felan bir ara o pisliklerin kıyafetine benzer kıyafetler giymiş adamlar gördük lüksde bir cip gibi bişeyden indiler aman çabuk geç dedim valla ama sağsalim gittik 2 gece kaldık pazar sabahıda kahvaltımızı yapıp uzun olan yoldan geri döndük çok güzel ve rahat bir yoldu çok şükür şimdi kazasız belasız evimizdeyiz..
orada resim çektik ama bizim makine bozuldu birde o yetmiyormuş gibi kocişin teli kapandı açılmıyor akşam doldurduk sbah çıktık almadım şarzıda dahasıda var benim teli aldı sonra orada sınırsız netide bulunca benim telden nete bağlandı daha ilk geceden onunda şarzını bitirdi kaldık telefonsuz... geleceğimiz gün arkadaşı orada birinden bulduda benim teli biraz şarz ettik yola çıktık..işde güzel ama yorucu ufak tefek aksiliklerin olduğu bir haftasonu geçirdik geldik.. iyi oldu yinede onlarda çok sevindi...
resimleride bize gönderecekler kendi makinalarından yükleyip...

sizler nasılsınız son sayfadan baktığım kadarıyla yasmin polip kocalarıyla limoni olmuşlar..
neyse ben kısa bir geçmiş turu yapım geliyorum...

sağol polipcim günaydın tekrar..
sedoşum sanada özel bir günaydın tatlım zaman zaman olur öyle karışıklık alınma tatlım...
naber diyete başladınmı? bu arada okudm ama diyete başlkayanları unuttum yine derin güliz ıcırdı sanırım kolay gelsin kızlar bende bugün başladım bakalım neler olacak.. az ama 6 öğün şeklinde yemeyi düşünüyorum aralarda yoğurt yiyeceğim yoğurt iyi zayıflatıyor.. bugün kocişe korn flakesde aldırcam k flakes yani kendim için.. zaten form çayım var şeftalili eh işde ALLAHIM ne olur vermeme yardım ettttt..

benim misafirimide yeni gönderdim bugün bende bayrak açmayı düşünüyorum kocaya :92:

lorem sende yağ oranı az çıkımış şaşırdım enteresan ne güzel inşallah iyi yöndedir..
amincim senin kuzuda ne güzel anlatmış öyle maşallah kuzular çok tatlı oldular ya...

Son düzenleme:
Ayy nebiliimm sanırsam bugün alıngan bir günümdeyim neysem boşverin gitsin
Nazlım ürkütücü ama güzel bir h.sonu geçirmişsiniz görülmesi gidilmesi çok güzel yerler var ama işte insan korkuyor kend,i yurdunu memleketini bile ağız tadıyla gezemiyor neysem yine de güzel geçmiş buarada ben başladım patates diyetine 3 gün sadece patates yiyicem işin kötü yönü Cumartesi bi arkidşime gidicem eli pek lezzetlidir az az tüketirim artık Pazar günüde kızlarla buluşucaz piroş derin mysever eylül hepimiz bi çeşit yapıp götürücez orda da ucundan accuk tadarım nefsim körelsin die neysem orantıyı kurarım artık şu 3 günü atlatayımda gerisi kolay zaten inşallah sahip oluruz boğazımıza bu sefer pek bi azimliyim patates dieti bni motive ediyor bakalım sonuçları görücez akşam eve gittiğimde bi tartılayım bakiim kaç çıkıcam birde Cuma günü saçlarımı kesin boyatıyorum eşim aradı arkadaşı ayarladım nezaman istersen yapacak dedi evde yaptırıcam daha rahat olucak eğer kesin olursa Pazar günü kızlara süpriz olacak

Son düzenleme:
selam güzellerim şekerlerim bende geldim nasılsınız bakalım inşallah herkesler iyidir

biz iyiyiz şükür,oğlum artık iyileşti sayılır,antibiyotiğin etkisiyle biraz pişik oldu tek sıkıntımız bu kaldı

haftasonu derslerim yoktu benim de evdeydik,cumartesi öğleden sonra arkadaşa gittik onun da oğlu var bizimkilerden 4 ay büyük iyi oldu beraber oynadılar,dün sabahta köye davetliydik söylemesi ayıp ananem odun ateşinde etli börek yapmış,dayımları bizi davet etti,eşim çalıştığı için dayım götürdü bizi de iyi oldu öğlene kadar ordaydık,geldik uyuduk uyandıkbabamız geldi yemeğimizi yedik babamızın özel dersi vardı,bende aldım çocuğu arkadaşlara gittik,hani şu nazlımeleğimin Kaan'ına kız ayarladığım ikizleri olan arkadaşlar :) eşimde sonradan oraya geldi,çocuklar oynadılar,bizde bir iki tekte içtik falan ohh çakırkeyif döndük eve,oğluşu yatırdık sizin deyiminizle bir bayrak salladık :92: ehehehe sonrada uyuduk.Şimdi de yeni kalktım daha,eşim bankanın taksidi varmış onu ödemeye gitti Eymen hala uyuyor,bnde bir kahvaltı hazırlayacağım,sonra biraz çarşıda turlayacağız hava da soğudu artık çok gezemeyiz heralde,ordan da köye geçicez,süt alıcam,portakal mandalin limon greyfurt toplayacağız,nar falan getiricez bahçeden,suyumuzu doldururuz döneriz.Kışlıkların ikinci partisini bugün çıkarıcam artık inşallah bakalım

nazlımeleğim ne güzel bir gezi olmuş sizin içinsevindim valla oralar tehlikeli evet insan ürküyor malesef ama görülmesi gerekn çok güzellik var doğuda da
sedoşum noldu kııı neden alıngan günündesin adetmi olucan şeker? bu arada diyete başlamışsın sanırım hadi hayırlı olsun allah güç kuvvet versin
yasminimle kim kocasıyla kavga etmiş, nazlımeleğimin yazısından öğrendim,noldu anlatın bakem

günaydınnn fıstıklarım geçmişe bakıp hemen geliyorum bu arada saphişimin hediyesini yükledim dün gece doğumgünü fototlarınıda face yükledim çok resim yok zaten idare ediverin artıkkk:82:

Oo beyazım meleğim hoşgeldin sizinde baya yoğun ve güzel geçmiş h.sonunuz cnmcım ne güzel taze taze dalından koparıcan meyvaları bayılırım valla şanslısın
Sanırsam regli olucam melekim ondan bir alınganlıktır gidiyorum birazdan özeline bişey atıcam oku şekercim ok

yasmin dişdi kocidi oğluşundan zaten hergün zor ayrılıyon hepsi üstüste gelmiş...

sedoş evet ya öyle oldu gerçi oraları görünce bulunduğum yere şükrettim burada hayat varmış dedimm:))))))))
diyet işide bvu ara senin zor olacak arkadaşlarla buluşup mamaları nasıl az tüketicen kızz zor artık ucundan hepsinin tatlarına bak bari.. oh ne güzel sonunda kızlarlada bir araya geliyorsunuz şimdiden keyfiniz bol olsun canım...
saçlarıda boyatınca hemencecik eklede bizde görelim.. sana yakışır tatlım...

meleğim kuzu iyileşmiş zaten hastalık geldimi giderken illa bir iz bırakıyor bizim keremde pişik olmuştu ama çabuk atlattık şükür...
sizinde haftasonu güzel geçmiş demek bizim dünürlere gittiniz hje ne yapıyordu bizm gelin kız..:))))
oh bahçeninde keyfi başka valla taze taze dalından herşey afiyetle yiyin gayri tatlım iyi gezmeler şimdiden...

neyse gidim bende mutfağı toplayım öğlen koci gelir yemek ayarlayım görüşürüz yine sayfa açık..

Beyazım 3 gündür deli ediyo beni.Hangibirini anlatayım.Ben bağıra çağıra bıktım.O özürdilemekten bıkmadı.Çocuk resmen ya.Anıl daha olgun. Bugün hadi boşanalım dese yemin ederim imza atmaya koşa koşa giderim.Yakamdan düşmüyo o başka..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…