selam güzellerim şekerlerim bende geldim nasılsınız bakalım inşallah herkesler iyidir
biz iyiyiz şükür,oğlum artık iyileşti sayılır,antibiyotiğin etkisiyle biraz pişik oldu tek sıkıntımız bu kaldı
haftasonu derslerim yoktu benim de evdeydik,cumartesi öğleden sonra arkadaşa gittik onun da oğlu var bizimkilerden 4 ay büyük iyi oldu beraber oynadılar,dün sabahta köye davetliydik söylemesi ayıp ananem odun ateşinde etli börek yapmış,dayımları bizi davet etti,eşim çalıştığı için dayım götürdü bizi de iyi oldu öğlene kadar ordaydık,geldik uyuduk uyandıkbabamız geldi yemeğimizi yedik babamızın özel dersi vardı,bende aldım çocuğu arkadaşlara gittik,hani şu nazlımeleğimin Kaan'ına kız ayarladığım ikizleri olan arkadaşlar :) eşimde sonradan oraya geldi,çocuklar oynadılar,bizde bir iki tekte içtik falan ohh çakırkeyif döndük eve,oğluşu yatırdık sizin deyiminizle bir bayrak salladık
:92: ehehehe sonrada uyuduk.Şimdi de yeni kalktım daha,eşim bankanın taksidi varmış onu ödemeye gitti Eymen hala uyuyor,bnde bir kahvaltı hazırlayacağım,sonra biraz çarşıda turlayacağız hava da soğudu artık çok gezemeyiz heralde,ordan da köye geçicez,süt alıcam,portakal mandalin limon greyfurt toplayacağız,nar falan getiricez bahçeden,suyumuzu doldururuz döneriz.Kışlıkların ikinci partisini bugün çıkarıcam artık inşallah bakalım