2008 Kasım Anneleri

Derinim hatunumun kocişinin maşallahı var valla pek bi uysal uyumlu adam bnm kocişte genel anlamda uyumludur aradım şincik taam dedi neyseki yarın arda ona kalıcak ya hemen bana şart koyuyo bu gece ablama gidiim sabah sen çıkarken evden gelirim pare alıcam dio gelde delirme izin vermicem ama çok istiyorsa görmeyi para almayı iş yerine gider star city de ardayıda gezdirmiş olur parasınıda alır
Monti dieti nasıl oluyo daa

polipe kız karıştırdın beni2:

hiç sanmıyom ama dur bugün hastayım bakamıycam eskilere sonra bakıp göstereyim yüzün küçüktü ama dö ..ünmü büyüktü allah allah neysebakıyım bi ara
hadi öpüldünüz iyi taTillerrr allahım kar bekliyoruz kar

Son düzenleme:
slm kızlar
yaa ne güzel muhabbet ediyosunuz yaaa eskiden bende katılırdım sohbetinize de şimdi giremiyorum çokpiroş uyuyunca anca o zamanda muhabbete dalınmıyo ortadan
benim kocişimde gelir benle heryere yalnız gitmem hiç çok nadirdir

ıcırım senin boyun kaç kuzum 55-58 olunca çok zayıf görünmüycek misin uzundu sanki senin boyun

bende 55 kiloya düşmek istiyodum ama şuan 59-60 gidip geliyorum boyumda uzun değil ama çok durmuyo gibi geliyo kilom,verince yüzüm çöküyo hemen göbek gitmiyo ama sinir oluyorum oyüzden vermek istemiyorum sadece göbek gitse keşkee

polipe kız burda resmim yok benim nerde gördün beni :)))
dötüm de büyük her biyerim de büyük işteee hıhhh
zayıflarsam döncem sana:))

Piroşum hoşgeldin datlum kıymetlüm bende senin gibiyim kilo verince yüzdende gidio hortlak gibi gözlerim çöküyor ama vercem bende kafaya koydum Pazartesi yada Pazar başlıorum patates dietine inşallah

yok yaa yasmin maalesef 72 kiloyum(
ama ben baya bir taktım çok sinir oluyorum bu işe artık yeter yani
hem kafam dağılıyor bu rejim dalgasıyla
biraz uğraşcam bakalım nolcak

iyi akşamlar fıstıklarımmm
yaylaya gittik bugün ani bir kararla izin aldım saat 10.00 gibi gittik 17.00de evdeydik kocişimle accayip muhabbet ettik yağmuru dedesi alıp gezdirdi kocişle iki tek attık accayip zevkli oldu valla çok sakindi kafamız dinlendi rahatladık vallaaa kocişimde ızgara yaptı kısacası çok eğlenceliydi
kocişim sızdı koltukta ama ben dün geceden yine beyaz bayrak sallim dedim:92:sedacım darısı sizeeeee:82:

Son düzenleme:
günaydın kıızlarrr benden başka gelen olmamış gece sabah erken kalktım uyku tutmadı nedense beni ya kızım 09.30da kalktı bahçede kahvaltımızı ettik oynadı biraz yine uykusu geldi çıktık evimize yağmur çizgi film izliyor bende temizlik yapıcam biraz neyse çok öptüm hepinizi

bır pazar gunu evde keyıf yapıyoruz
aılecek bıcı bıcı yaptık hasta oluruz dıye dısarı cıkmıyorz
sabaha kadar yagmur yagmıs sanırım dısarısı cok soguk

dun doktora gıttık
benım rutın kontrollerım ıcın
benı bır makıneye bagladılar
kılo yag su vs olcumu yapılıyor
vucudumda olması gereken yag oranı 13 ıken
bende kı degerler 10 cıktı
pek sevındırık oldum
ıyı mı kotu mu bılmıyoruz aslında 10 gun sonra randevumuz var doktor ne dıyecek bakalım
ama nedense yag oranı az dıye ben pek bır sevındım

sonra kendıme cok cıcı bır elbıse aldım
krem rengı oldugu ıcın kuzuyla dısarı cıkarken gıyemem ama cok hosuma gıttı

bugun de tıka basa kahvaltı ettık sımdı net keyfı yapıyoruz

selam millettt,lavis ve lorecim merhabalar..

lorecim güle güle giyin cicini,merak ettim ama..

yagsiz lore hahahahhaa,bizde bi laf vardi.sürekli sacmalayan filan oldumu

bunu tuzu eksik derler,tuzsuz derler:) sende yagsizsin iste hIh.

bizim babamiz evde yok malesef,isi var disarda.tombisle evdeyiz bizde.

kulagimin arkasinda bi beze var kizlar bu sabah farkettim,kötü diildir insl.

selam güzellerrherkes iyidir inşallah kreş işini halledemedim maalesef çünkü herkes erken dedi
bende nisan gibi göndereyim dedim bide havalar soğk çocuklar daha çok hasta oluyormuş falan gibi şeylerle aklımı çeldiler sonunda nisana karar verdik
ayrıca şu sıralar çok ağlıyor yaa gitme diye off çok sıkıcı çok üzülüyorum yaa
neden böle yapmaya başladı anlamadım ayrıca yarın yeni iş yerime geçiyorum hepinizi öpüyorum artık daha çok görüşeceğizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…