2008 Kasım Anneleri

ahh lore ah neşanslı bir kadınsın maşalllahhhhh,nasıl yakıyorsunki o yağları nereye gidiyor senin yağlar yada hiç kızartma yağlı mağlı yemiyonmu yavv

gunaydın guzeller
herkese ıyı ve kolay bır hafta dılıyorum
benım ıslerım yogun yıne bu hafta ama halledıyorum ınsa allah

mucıze bunye meselesı sanırım canım
aslında kızartmayı falan cok severım ama haftada bır yıyorum canım
ben hergun yuruyorum
ıse yuruyerek gıdıp gelıyorum
sanırım ondan yakıyorum
hıc oturmayı ya da yavas ıs yapmayı sevmem
belkı bunlar etkendır bılemıyorum canım

Günaydın şekerlerrr herkese güzel bi hafta diliyorum
Bizim haftasonumuz yoğun ve güzel geçti Cumartesi günü önce eski iş yerime ziyarete gittim çok özlemişim herkesi 2 saat falan oturduk sohbet vs derken saat 1 de ordan çıktık vapurla karşıya geçtim arkidşime gittim akşam 6 ya kadar sohbet yemek vs çok eğlendik bu sırada da Arda bey babasındaydı halasına gittiler onlarda baya gezmişler oyun parkı yemek alışveriş pek bi yoğunlarmış oğluşuma eşorfman takımı bi kaç eşorfman almışlar çok beğendim eklerim fotoları neysem onlar orda ben arkadaşımda saat 6:30 gibi arkidşimle beraber kalktık karşıya beraber geçtik eve geldim oğlumla yiğiştik biraz gece olunca narananammmm bayrak sallama zamanı bende sanırsam :92:..... Pazar sabahı teyzemin oğluna gittik kahvaltıya yine oturduk sohbet vs ordan çıktık avmye gittik çocukları oyun parkına götürdük bende bikaç bişey baktım çıkışında abimlere gittik çiğköfte partisi vs vs kalktık akşam 10 da eve geldik saat 00 dı artık yatışa geçtik yani uzun lafın kısası yoğun ama güzel bir haftasonu geçirdik ailecek

ne oluyor bu erkeklere
depresyonamı gıdıyorlar neee
benımkıde benı sınır ettı ama konustum dun aksam anladımı tartısılır tabıı
zaten kadınların uzerınde cok fazla yuk oldugunu dusunuyorum

Lorecim konuşarak da olmuyo benimkiyle.Bıktım maç sevdasından.Yanında ölüyorum de maç izliyosa bakmaz bile yüzüne.İlendim bir sürü zaten, fazla ilenmek istemiyorum..

Son düzenleme:
Kronik yorgunluk dinlenmekle geçmiyor

Dinlenmeyle yorgunluğunuz geçmiyor, sabahları uyanmakta zorlanma, sebepsiz ağrılar, halsizlik, bitkinlik ve işte verimsizlik gibi sorunlar yaşıyorsanız kronik yorgunluk sendromu olabilirsiniz.

Sendromun daha çok gençlerde görüldüğünü söyleyen Acıbadem Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Soner Dileklen, tedavinin ihmal edilmesi durumunda kronik yorgunluğun ileride ağır depresyon gibi psikiyatrik veya fizyolojik hastalıklara yol açabileceğini söylüyor.
Mevsim geçişlerinde daha sık görülen kronik yorgunluk, 3-6 ay devam ediyor ve uzun süreli istirahata rağmen geçmiyor. Dileklen, kronik yorgunluğun sürekli ve tekrar eden ciddi bir yorgunluk olduğunu ifade ediyor. Kronik yorgunluğun en önemli sebebinin yoğun stres olduğunu belirten Dileklen, "Bu hastalık, vücudun enerji üretiminde yaşanan problemler, viral bir enfeksiyonun tetiklemesi sonucu beynin çalışmasındaki düzensizlik, strese bağlı vücutta dengesizlik ve psikolojik etmenlerden kaynaklanır. Depresyonla beraber seyretmesi nedeni ile kişinin hayatını altüst eder, iş ve okul hayatında verimsizliğe yol açar. Hastalığın ilerlemesi sonucu da kişi ağır depresyon, mide ve bağırsak hastalıklarıyla karşı karşıya kalır." diyor. Dileklen, sendroma özellikle kadınlarda daha sık rastlanıldığına dikkat çekiyor. Dileklen, bozulmuş olan enerji metabolizmasını düzenlemek ve tekrar gerekli miktarda enerji sağlamak amacıyla sitrülin malat içeren ilaçlar kullanılmasını öneriyor. Belirtileri neler?

• Uykudan dinlenmeden kalkma ve uyanmada zorluk.
  • Şişlik ve kızarıklık olmadan gezici eklem ağrıları.
  • Konsantrasyon bozukluğu, dikkat azlığı.
  • Boğaz ağrısı, açıklanamayan kas ağrısı, her zamankinden farklı baş ağrısı.
  • Daha önce kişiyi rahatsız etmemesine rağmen, egzersiz sonrası 24 saatten fazla süren halsizlik.
  • Kişinin kendisini enerjisi bitmiş hissetmesi ve bu nedenle en ufak bir hareket ile halsiz kalması.

günaydın sedacım lorecim yasmincim :)
ismen yazalım hadi

sabah sabah size komik bişey anlatayım..
geçenlerde benim tontiş baba rahmi koç resimlerine bakalım dedi(rahmi koç müzesine gitmiştik orda çektirdiğimiz fotoğraflardan bahsediyor)
açtı babası..
hadi bana rahmi koçu anlat diyor(orda neler yaptık hikayeleştirerek anlatıyor babası dinlemeyi seviyor)
neyse hikayenin sonuna doğru geldik bizim otopark kapısınıda hep oğlum açar babası verir kumandayı hadi sen aç oğlum diye kuzuda açar..
babası anlatıyor sonra biz kapıya geldi ahmed emirin elinde kumanda vardı kapıyı açtı..
hemen bizimki araya girdi "yok yook elinde kumanda yoktu, çünkü babası onu markete götürdü ona çikolata aldı elleri doluydu o açamadı"
hala gülüyorum..
çok uyanık benim oğlum ya..

sedacım sayfa degısınce gormemısım canım yazdıklarını
yogun bır hafta sonu gecırmıssın yıne canım
ıkı gune ne cok sey sıgdırıyorsun maasallah

amın maasallah akıllı kuzuya
hıcbırsey unutmuyorlar

canım çikolata filan almadık ama o gün tamamen uyanıklık yaptığı..
hayalini anlatıyor:)
bu sabahta diyorki allah ne güzel çikolatalar ve kocaman meme yaratmış:))sonra kendi kendine patlatıyor kahkahayı..
canı ne isterse dilinde:))

arkadaşlar kaç gündür aklımda size 2 ürün önerecektim..
cemreye gittim geçengün keçiboynuzu pekmezi için çikolata tadına yakın bişey yapmışlar %100 doğal sabah ekmeğin üzerine sürüp yutturabiliyorsınuz..

birde benim tontiş lokumu çok seviyor ödül olarak arada vermek için çok ideal bi lokumları var oda şeker ilavesiz günkurusu fıstık ve hindistan cevizinden çok güzel lokumlar yapmışlar öneririm..
diyette olanlar içinde ayrıca güzel bi atıştırmalık olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…