2008 Kasım Anneleri

saphişim harıka olur cok sen anlatırken bıle agzım sulandı olculerle birlikte resım ıstıyorum valla
polıp senın tarıfte cok guzel ellerıne saglık

polipe kız öncesinde eşime yapardım dedinya bende çayla bizde atıştırırız diye düşündüm

yaw ihtiyacın varsa yede şimdi millet diyette nispet yapar gibi koyduk hiç aklıma gelmedi.çocuklar yesin diye şeyttiydim benatıştıracan yani tabağı önüne koyup lööp löp :86:bi tane yeter bize

ne güzel tarfiler vermöişiniz öyle canım çekti valla..
bende bisküvi aldım havuçlu cezerye yapayım misafirler gelecek diye daha gelecekler bisküvi bitti kuzular yediler ...ben havuçlu çok seviyorum valla...ama yapmam bu ara bende diyetteyim...
safişim elmalıda bir yerde yedim süperdi ama hiç denemedim hadi sen yap koyda bizde deneyelim...

öğlen eşim geldi ben sadece yarım kase ekmeksiz mercimek çorbası içtim üzerinede bir soda güplettim...

Geldimmm
mucizecimm 3 yumurta 1,5 yemek kaşığı un yarım su bardağı süt kaşar rendesi tereyağ tatlişkom
Polippp kıssss ebet çocuklar için vitamin değeri yüksek tarfilerimizi paylaşacağımız bir topik ii olur hade açta gelelim barem
Saphişim bence 2 düşünüyorsan diete başlaki kilolu hamiş kalma yoksam alacağın kilolarla daha da şişersin tatlişkom en son ki resimlerde baya kilo almışsınız gibi gördüm krikomda sende bence biran önce başlayın şeker bana düşmez tabii ama nacizane fikrimi sundum kızmayın

selam kızlar bir rüya gördüm
hayır olsun gündüz niyetine diycem
anlatıcam belki bir yorum yapan olur
babamı gördüm rüyamda ilk kez
benim çok param varmış bir yere saklamışım
bir gecede üstüne bina dikmişler,
nasıl yaptınız nerede kaldı acaba diyorum
çok üzülüyorum
bina yapıldığı için nerde kaldığını anlayamıyorum
yolumu yönümü bulamıyorum yani
o da bana gel ben sana bulurum diyor
burdan burdan gidilcek şu tarafa 90 derece dönülüyordu falan diye diye gösteriyor
biraz sinirliymiş
buluyoruz paraları b,r duvara gömülmüşler
paralar yiycek kurabiyeymiş ama renk renk
millete dağıtıyorum kalabalık birileri
yiyor hapur hupur
ne bu şimdi acaba

• 3 Büyük elma (rendelenmiş)
  • 1 paket petibör bisküvi (450 gr)
  • 100 gr. fındık veya ceviz dövülmüş
  • 1/2 su bardağı erimiş tereyağ (konmasa da olur.bisküvilerin yumuşamasını kolaylaştırıyor ve lezzet veriyor)
  • 1 pk. kakaolu puding
  • puding için süt
Tüm malzeme karıştırılıp yoğurulur,ceviz büyüklüğünde toplar yapılır.üzerine hazırlanmış puding dökülür.çikolata sosu da kullanabilirsiniz

Benim tarifim bu şekilde.Valla yapıcaktım kızlar hem bloğuma da koyacaktım ama hem misafirim geldi hem de bisküvim kalmamış.Servis saatini beklemem lazım,fırsatım olursa yaparım.

bir de netten buldum bir tarif resmini de görebilirisiniz
http://www.sihirlitencere.com/?_Args=ProductImage,14,OdesisMc,5

ilginç hayırlara gelsin arkadaşım

bizde vefat etmiş birisini görünce muhakkak çocuklara bişey dağıtılırdı.tabi o zaman mahalle kavramı vardı çoluk çocuk oynardı sokakta gören kişi bir kutu şeker çikolata alır çocukalrı sevindiridi

seni tanısam günlük rutini bilsem bişeyler sallarım ama bana bi miras yada ev mevzusu çıkacak gibi geldi.belki seni yoran üzen bişey olabilir.kaybetmişsin ama farklı bi şekilde geri bulmuşsun parasal bi mevzu seni bekliyor sanırım hayırlısı bakalım eğer bişey dağıtmak istersen rüyandaki gibi kurabiyeler dağıtabilirsin baban severmiydi kurabiye falan?

babam severdi tatlıyı
çok aşırı düşkündü diyemem ama
o aklına estikçe çocuklara hobi çikolata atardı avuç avuç balkondan
öyle bişey mi yapın demek istedi acaba

yaw ne ettınız yıne toplar moplar
zaten ne tarıf duysam hemen yapıyorum
ıs cıkarıyorsunuz basıma yawww
neysem hafta sonuna yaparız artıkın

derınım allah hayırlara cıkarsın ruyanı
pek ruya yorumlama huyum yoktur
polıpın dedıgı gıbı hayırına bırseyler dagıtabılırsın
ama yıne de ruhuna okumanızı tavsıye ederım
bol bol okuyun hatta yakınlarınıza bıldırın su kadar yasın oku dıye dagıtın
ruhuna gonderın canım

ıslerım yogun erken cıkmak ıcın buyuk bır sevkle calısıyorum
kocıkoyla gezmeye gıdecegız benım surprızım bu kez
pek sevgı kelebegı gordum kendımı :78:

Derinim hayır olsun rüyan cnm al bimden hoby çikolata dağıt çocuklara hem sevinirler hemde babanı yad etmiş olursun birde evde yasin oku bizde de eğer rüyanda ölen birini görürsen dua ister derler...
Buarada Pazar saat 1 de piroşlara gidiyoruz tatlişkom haberin ola

babam severdi tatlıyı
çok aşırı düşkündü diyemem ama
o aklına estikçe çocuklara hobi çikolata atardı avuç avuç balkondan
öyle bişey mi yapın demek istedi acaba

o mevzular derin gitmedende bilemeyeceğiz bişey isterlermi istemezlermi ben senin için rahatlasın diye tavsiyede bulundum gerisi Allahın bileceği iş.görmen bile bence çok güzel annem 30 senedir babasını bir kere bile göremedi rüyasında o kadar istemesine rağmen.yüzünü unuttum artık der bazen..

derınım hayırlara cıksın ınsallah polıp gıbı dusunmustum bende once hayrına bıseyler dagıt cocuklara
herkesın defterı kapanırmıs anne babanınkı kapanmazmıs bol bol okuyun

yaw walla boşayacam bugün hepinizi pek sıkıcı oldunuz yazsanıza lenn bişeyler birdi iki oldu üç deyince sıkacam topuğunuza:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…