2008 Kasım Anneleri

günyadın kızlar
cılekom gecmıs olsun canım
yasmınım sana da gecmıs olsun sorunszca dısını cektırmıssın cektırmek neysede o dolgular yapılırken cızz dıye sese ben dayanamıyorum
off kızlar havalar sogudu eylulu halen bakıcıya goturyoruz kaynanam 1 kac ayklıgna gelcekmıs ıcım rahatladı esımde sende bıraz dınlenırsın dıyoo ınsallah gelır hastalıktan kurtulamıyorum kemıklerım agrıyor ozellıkle sırtım cok agrıyor ıyı degılımm bıraz eve gıdıp yatmak ıstıyorum
bu arada esımın ıs durumu degısebılır calıstıgı yerde onların kısmı ozellesıcekmıs yarın yonetım toplantıları var ona gore hersey bellı olcak

Icırım hadi kaynana geliyomuş, gözün aydın Eşin iş değiştirecek mi, atılma durumu mu var?

Polipecim valla benim herif çok gamsız.Mevsimden değil , yetiştirilme tarzından. Şuan onun ağzını burnunu dağıtmak istiyorum

günaydın kızlar biz iyyiz şimdilik hastalık durumları felan yok.. bizimde dün kaloriferler yanmadı ama evin içi iyiydi yinede gecede kuzuların odasına ufoyu yaktık... bizim kalorifer kazanını değiştirmişler bugün yarın yanar.. sizin oralara bakınca biz hala sıcaktayız buralarda bugünde hava günlük güneşlik tabi aralık ayının serinliğide yok değil...
kuzularda sabah patates yaptım biraz ondan yediler yemezler diye sadece kendime yumurta haşladım tatlı geldi kerem yarısını yedi.. bu arada pekmez koydum çikolatalarının altına sürdüm bir güzel yediler...bugün iyiyiz yine ..:))
bugün alıntı yapmak daha kolay geldi...

selam millet,canim sIkkin erkek kardesimin omzu kirildi mac yaparken.Dolayisiyla suratim düsük dünden beri.Aklim ora kaldi.Bugünde misafirim vardi,yeni gittiler.
çileğim çok geçmiş olsun kardeşine..benimkide gidiyor bende korkarım bişey olacak diye ...
sedoşum sizede geçmiş olsun .. havalar bir açıp bir kapayınca çocuklarda arada kalıyor birde seninkinin atletle kalma huyu varmış ondanda almıştır belki çabuk atklatır inş...
günaydın kızlar..
bende lorenin dediği gibi kendimi çok yorgun ve halsiz hissediyorum(
havalardanmı acaba bu durumumuz..
işlerde çok..
offfff offfff..şimdi evde sıcacık yatağımda olmak isterdim:)))
hilalcim hoşgeldin.. malesef geçiş dönemleri çoğu kimse böyle halsiz hissediyor kendini aslında mevsim geçişini çoktan geçtik havalar iyice sapıttı aralıkta yaz gibi hava vardı bir ara...
yasminim kazasız belasız atlatmışın dişçi olayını sevindim... eşinde yine kendine bişeyler çıkarmış bu durumdan sanırım o rahatlığı sen baştan verdin eline şimdide değişemiyor...inş. sizde çabuk aşarsınız bu durumu..
meleğim taze meyveleri alıp gelmişin afiyetle yiyin .. sanada geçmiş olsun bu aralar azcık terleyip soğusa hava insan hemen hasta oluyor..hadi kolay gelsin sana...
polipcim sizin arda beyede geçmiş olsun...bu arada her duruma müsait bir kadınsın vesselam bitkilerlede aran iyiymiş...
fotolarıda merak ediyoruz senide tabikide.....

Polip hatun hoşgeldin ben geçenlerde bi pekmez aldım adı aklıma gelmiyor bişey pekmezi ama neysem aklıma gelmior çok sevmedi tadını balıda ilaç verirken bal veriyorum die kandırdığım için yemiyor poff iki arada bir derede kaldım anneme söliimde şurup vs içiremiyoruz napalım die sorsunlar bi
laviş ıcır hoşgeldiniz

1. nazlım hoşgeldin buaralar kıyafet çıkartma huyumuz yok birgünleri birgünlerini tutmuyor sürekli huy değiştiriyorlar öle üşüteceği bir durumda olmadı ama işte hassa bünyeleri hemen kapıyorlar malesef

Evet canım gelıcekmıs en azından eylulum rahat eder bende rahat ederım bıraz
yok atılma gıbı degılde ıs degısıklıgı olabılır bende bılmıyorum yarın netlescek toplantıdan sonra allahım ev alma durumumuz vardı beklemede kalldık

ya kızlar tam ölçü aklıma gelmiyor Zaten ölçüye bağlı kalarakda yapmamıştım ben.nette hep havuçlusu var ama ardalar gibi balla pek arası olmayan çocuklara başta olmak üzere hepsine osmanlı mucizesi cezerye dermişim.ilk başta denemek için miktarları küçük tutun bi deneyin bakalım damak zevkine uyarsa çocukalrın yaparsınız sonra

yarım su bardağı çekilmiş ceviz içi
yarım çaybardağı bal
yulaflı bisküvi çekebilirsinizde elinizde ufalayabilirsinizde bisküvi yarım pakette olabilir kıvama göre arttırabilirsiniz
yarım çay kaşığı tarçın
bunları bi kapda yoğurun bal zamk gibi oluyor biraz yoğurma işini zorlaştırıyor ama yılmayın hepsi karışınca küçük toplar yapın Allahım yapış yapış oldu yuvarlanmaz bu demeyin yuvarlayın bi tarfdada hindistan cevizi serpilmiş bi tepsi bulundurun içinde yuvarlayın az dolapta bekledimi cezeryeniz hazır

bunu havuçlu yapmışla bende yedim ama damak zevki hoşlanmadım.hurmayla denemek istiyorum.herkezin damak zevkine ve hayal gücüne kalmış.çekilmiş çam fıstığında yuvarlanabilir yeşil toplar olur pasta süsleriyle rengarenk olabilir.birerde kürdanla sunulursa şık olur.ardalar gibi dötünün üstünde oturmayan çocuklara hızlı atıştırmalık hemde vitamin niyetine verilebilir

Son düzenleme:
polipe hatun canımı çektirdinnnnn koyma nan ble dietteyken bayılırım ben cezelyeye hep yapardım ardaya hiç yapmadım ayrı ama biara yapayım hatta akşam eve gittiğimde ona kek poğça falan yapayım yesin bayılıyor keke poğaçaya maymun

Selam kızlar
polipe onun elmalısı vardır bir de o da güzel olur.elmaları çiğden rendelersin,erimiş tereyağ,petibör ufalanmış,ceviz,tarçın,aynı sistem yoğurup toplar yapılır.sonra üzerine 1 er tatlı kaşığı çikolatalı puding dökülür süper olur.bunun da adı elmalı bon bon,tavsiye ederim.ayy ben bunu en kısa zamanda bloğuma da koyayım bari

Sedacım Duru Okyanus da bayılıyor keke,Yalnız ben çok yapmamaya çalışıyorum çünkü onun varlığını bilince başka bir şey yemiyor.Bende çok tatlı yemesini istemiyorum.
Bu arada dietttt ben de bir başlayabilsem.2. çocuğu yapıp yapmama kararsızlığından dolayı da diete giremiyorum aslında :97:

SAPHİŞ senin tarifde hoş geldi kulağıma dediğim gibi tamamen hayal gücü ve damak zevkine kalmış.bunlarla ilgili bi topikmi açsak çocuklara neler yapalım diye eğlenceli kolay yenen vitamin değeri yüksek tarifleri paylaşsakmı zira benim oğlan daha ikinci yılında sofrada yenilik istemeye başladı.bunu bende eşime yapardım ama ardaya ilk yapıcam bu akşam bakalım hayırlısı

Son düzenleme:
tünaydın arkaşlar,hepinizin hicri yılbaşını kutlarım.
seda polipe bebişlere geçmiş olsun.çok salgın varmış arayan uyarıyor beni sakın cocuğu kalabalıga sokma diye.(evde otuururkende oluyor o ayrı konu)
yasmin sanada geçmişş olsun kurtardın darısı başıma dün akşam sarma yerken dolgulu dişimin kenarı döküldü cumartesiye randevu aldım bakalım.7 yasında bi tanıştım dişçi koltuğuyla 2 seneede bir uğrarım
polipe çok güzel görünüyor da onu yiyince o enerji nasıl atılır bilmem
ıııı daha neydi arkayı unuttum valla

sağol mucizem dişler çıkıncaya kadar akar bizim burnumuz rutin artık
yavrum sen ye diye koymadım çocuklar için koydum yanlış anlamışsın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…