- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #92.661
çileğim çok geçmiş olsun kardeşine..benimkide gidiyor bende korkarım bişey olacak diye ...selam millet,canim sIkkin erkek kardesimin omzu kirildi mac yaparken.Dolayisiyla suratim düsük dünden beri.Aklim ora kaldi.Bugünde misafirim vardi,yeni gittiler.
sedoşum sizede geçmiş olsun .. havalar bir açıp bir kapayınca çocuklarda arada kalıyor birde seninkinin atletle kalma huyu varmış ondanda almıştır belki çabuk atklatır inş...Günaydınn kızlar
Moralim çok bozuk arda dün eve gittiğimde hapşırıyordu peditus verdim burnu tıkanmış sprey falan sıktım uyuduk gece sen bir öksürükle kalk ağlıyo yavrum nasıl ses geliyor öksürünce içim gitti sıcak süt falan yapıp içirmek istedik ama istemedi sadece su içti biraz öle uyudu ama sürekli uyandı sabaha kadar düdük gibi ses geliyor öksürürken hangi ara üşüttü anlamadım yaaa pofff annemler bugün muayeneye götürecekler şurupta içmiyor dün vtamini içirene kadar canımız çıktı nasıl bir yöntem bulucaz bilmiyorum ya
Çilekom geçmiş olsun cnm
Pasinim günaydın neyi silmişim anlamadım
hilalcim hoşgeldin.. malesef geçiş dönemleri çoğu kimse böyle halsiz hissediyor kendini aslında mevsim geçişini çoktan geçtik havalar iyice sapıttı aralıkta yaz gibi hava vardı bir ara...günaydın kızlar..
bende lorenin dediği gibi kendimi çok yorgun ve halsiz hissediyorum(
havalardanmı acaba bu durumumuz..
işlerde çok..
offfff offfff..şimdi evde sıcacık yatağımda olmak isterdim:)))
yasminim kazasız belasız atlatmışın dişçi olayını sevindim... eşinde yine kendine bişeyler çıkarmış bu durumdan sanırım o rahatlığı sen baştan verdin eline şimdide değişemiyor...inş. sizde çabuk aşarsınız bu durumu..Günaydın kızlar.Dün 20lik dişimden kurtuldum şükür.Çok kolay oldu.Uyuştuktan sonra gözlerimi kapadım ve kocaman dişimi elime verdi doktor. Hiçbişi hissetmedim.Sonrada 2 dikiş attı.Doktora sarılıp öpecektim.Ama öncesi korkunçtu.Güm güm attı kalbim sıramı beklerken:) Bir de kalbim çok acıdı.Herkes eşiyle gelmiş oraya.Benim suçum neymiş ki, ne kadar kıymetsizmişimki yanımda yoktu kocam.Eve gittim, oğlumu yarım yamalak sevdim dişden dolayı, sonra gelmiş acıdı mı diye soruyo eşim.Hiç konuşmadım, ittim..Bana kırılıyorum bak diyo..Randevum 6,15 di.Eve 8 de gittim.Arayıp da sormadı bile terslik mi var diye.Sonra da kırılan o oluyo.3-4 Gündür yatağımı da ayırdım.Akşamda mutfakda oturdum.Ne istiyosa yapsın..İçim çok acıdı dün..
Çileğim geçmiş olsun erkek kardeşine.Nasıl maçmış o.Amerikan futbolu mu oynuyolar.Tövbeee..
Sedacım geçmiş olsun.Portakallı balık yağı var.Anıl portakal suyu diye içiyo onu seve seve.Denesene..Markasını facede yazayım.
Lorem ve Hilalim günaydın..Halsizlik hepimizde.Bebelerimiz pek yoruyo
meleğim taze meyveleri alıp gelmişin afiyetle yiyin .. sanada geçmiş olsun bu aralar azcık terleyip soğusa hava insan hemen hasta oluyor..hadi kolay gelsin sana...günaydın bacılar dershaneye gidicem az sonra sizlere bir sabah öpücüğü vermeden gitmek istemedim
öncelikle çileğimin kardeşine bişey olmuş sanırsam geçmişi okumadığım için bilemiyorum çok geçmiş olsun şimdiden,
sedoşum Arda'ma da geçmiş olsun bu mevsim böyle valla herkes hasta,o yüzden havaların soğumasını istiyorum aslında evet soğuğu sevmem ama mikroplar biraz kırılır en azından
ve daha özel mesajına bakamadım şimdi bakıcam vaktim olursa yada öğlen gelince bakayım
lorem ve hilalim evet mevsimselde olabilir ama kronik olduğunu düşünüyordum artık bir türlü geçmek bilmeyen yorgunluk ve uyku hali,ama geçenlerde eşimin aldığı ilaç işe yaramaya başladı sanırım en azından sabahları daha dinç oluyorum, düşünsenize derse gitmeden kahvaltı hazırladım arada da buraya geldim, haa uyku hali hala oluyor zaman zaman,hatta oğlanla beraber öğle uykusuna yatıyorum yatmasına ama yine de önceki halimden daha iyiyim şimdi vaktim yok eve gelince ben size onun adını atayım özelden
yasminim ohh be valla çok sevindim dünden beri aklımdasın hatta akşam arayacaktım belki konuşaMIYOrdur diye aramadım ben bile o derece tırstım yani
bizde dün sizden ayrıldıktan sonra bahçeye gittik akşama kadar oradaydık hem meyve topladık hem koştuk oynadık iyi geldi valla,eve geldik eymen hemen sızdı tabi,biz o arada yemekten sonra kışlıkları çıkardık falan onun sonuna doğru eymen kalktı zaten,onun yemeğini yedirdim cümleten banyo yaptık falan sırayla tamam biraz oynadık yattık
şimdi iki saat dersim var,oradan çıkıp sağlık ocağına gidicem boğazım ağrıyor hala birde balgam gibi bişey vAR hala geçmedi onun için ilaç alıcam,ordan dönerken çarşıda bir tur atarım oğlana bot alasım var bakalım beğenirsem bir tane alırım
öğleden sonra evdeyim şimdilik gelince yazarım öptüm hepiciğinizi
polipcim sizin arda beyede geçmiş olsun...bu arada her duruma müsait bir kadınsın vesselam bitkilerlede aran iyiymiş...günaydın dişi kaplan ve erkek aslan anaları
çileğim çok geçmiş olsun geçmiş olsun kolu bacağı kırılmamış ya gündelik hayatını çok zorlardı olacak o kadar sportmen adamın vukuatı
yasmin çok geçmiş olsun dişçide bayılıp kalmamışsın darısı dolguların başına.eş durumuna gelince herkezde mevsimsel yorgunlukla karışık bi alınganlık potansiyel kavga hali var sanırım.dün ayşe armanı okuyordumda kocasıyla 3 gün romaya tatile gitmişler baş başa sokaklarda bi yudum içki bir öpücük falan diye anlatıyorda.hepimize tatil ısmarlayasım geldi heriflerle ihtiyacımız var sanırım
seda patates diyetinde başarılar dilememişim dün hadi bakalım.arda paşayada geçmiş olsun inşallah...ardanında burnu tıkanmış dün gece bayramdan beri bitmedi sokak çocuğu gibi koluna burnunu silip duruyor.benimki şu serum fizyolojiktende damlatmıyor.bende akşam biberiye yağını sürdüm parmağıma birazda el kremi elimde biraz çevirip sürdüm burnunın önüne kafasına rahatladı azıcık.vitamin içmiyor demişsin ya pekmezde aynı işi görür bide ben vitamin yerine her kış kendime cezerye tarzı bişey yapardım tam çocuklara göre yazayım tarifide yapıp yedirirsen oda tam bi bomba.ha bide banyo suyuna ben biberiye yağını damlatıp yıkarım bazen vücuttaki yorgunluğu alıyor ısıtıyor bide mikrop kırıyor.bakarmısın içimdeki maranki canavarı çıktı yine
ee başka ne diycektim ha fotoları hala atmadılar dün ardayı alırken öğretmenine tekrar söyledim atında bastırıcam fotoları falan diye unutmadım yani...
Selam kızlar
polipe onun elmalısı vardır bir de o da güzel olur.elmaları çiğden rendelersin,erimiş tereyağ,petibör ufalanmış,ceviz,tarçın,aynı sistem yoğurup toplar yapılır.sonra üzerine 1 er tatlı kaşığı çikolatalı puding dökülür süper olur.bunun da adı elmalı bon bon,tavsiye ederim.ayy ben bunu en kısa zamanda bloğuma da koyayım bari
tünaydın arkaşlar,hepinizin hicri yılbaşını kutlarım.
seda polipe bebişlere geçmiş olsun.çok salgın varmış arayan uyarıyor beni sakın cocuğu kalabalıga sokma diye.(evde otuururkende oluyor o ayrı konu)
yasmin sanada geçmişş olsun kurtardın darısı başıma dün akşam sarma yerken dolgulu dişimin kenarı döküldü cumartesiye randevu aldım bakalım.7 yasında bi tanıştım dişçi koltuğuyla 2 seneede bir uğrarım
polipe çok güzel görünüyor da onu yiyince o enerji nasıl atılır bilmem
ıııı daha neydi arkayı unuttum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?