2008 Kasım Anneleri

selamun aleyküm bacular
hepinizin hicri yılbaşı mübarek olsun .hayırlara vesile ,mutlu huzurlu ,sağlıklı,boll boll bereketli bi yıl olmasını dilerim..
1 haftadır yazmıyodum
karabatak gibiyim zaten bu aralar canım sıkkın oldumu buraya gelip muhabbete dahil olamıyorum.yarın kocişim işbaşı yapacak .pek memnun kalmadı aslında limana gidecekmiş ama şirket baya büyük inşallah masa başına tez geçer hayırlısıyla...senenin ilk günü böyle bişey oldu sevindik .inşallah tüm sene güzel geçer ...öyle derlerya :)
bu cezerye yi bende elmalı ve havuçlu yapıyorum çok lezzetli bişey hem çocuklar hme büyükler ve misafirler bayılıyo
ama ben elmalıyı da kakaolu piknik bisküviyle karışltırıp üzerine h,ndistan cevizine buluyorum.pudingi pek sevmediğimden...
bende bişeyler yazayım topiğe
şöyle bi önerim olsa nasıl olsa bizbizeyiz yorum yapmasak ta o topiğe tariflere ulaşmamız daha kolay olsa:))nacizane

hoşgelmişin maytap hayırlısı olur umarım
Bende öyle düşündümde yazamadım hani bişey soracak olan çıkarmı diye bakalım bi

Hoşgeldin maytabım hadi gözünüz aydın çok sevindim
Topik konusunda evet haklısın yorum yok tarfi var ok polip karusuna söyleyelimde yorum yok tarif die eklesin bağlığa

selam herkeze,gecmis olsun dilekelriniz icin cok tsk,ler..

pasam uyuyor bende kola keyfindeyim,aslinda keyfim yokta gelmesini sagliyorum.

Bu ara sinemaya gitme niyetim var su yen icikan filme giden oldumu?

av mevsimine?olduysa nasildi filan yazin iste daa.

gardaşınamı üzülün guzuum olcak sıkma canını Allah beterinden korusun

ben en son tesrere 6mı 7 miydi ona gitmiştim 9aylık hamileydim normal doğururum belki diye
daha da sinemaya gidemedim ama ardayla iyi bi çocuk filmi gelirse ona gitcem

he canimya üzülüyorum vallaa,cok kiymetlidir hepimiz icin.kiyamiyorum hiz o essege..

ana bi arastiriim bakim o zaman,gitmek istiyim ama..

he canimya üzülüyorum vallaa,cok kiymetlidir hepimiz icin.kiyamiyorum hiz o essege..

ana bi arastiriim bakim o zaman,gitmek istiyim ama..

neyini araştırcan yaw beğensende git beğenmesende maksat film izlemek değilmi çokmu pahalı orda sinema sıkılırsanda çıkarsın ama sanmam kadro çok geniş

seda cahilliğimi hoş göreceğini umarak bu alttaki konu etiketleri yazan yer ne oluyor ben bilemedim yaws tıklayınca bişey çıkmıyor

bende çok şaşırdım baya uzamış paşa maşallah ama kilo az sayılır 13,500 yemiyor anam çok fazla işine gelince yiyor gelmezse birşey sürmüyor ağzına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…