- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #9.241
Canım sizin doğum ücreti zaten fahiş bi fiyatmış birde arttırmasınlar zaten.dark benim gittiğim özel hastanede ssk geçerli idi şuan kaldırdılar
animde aklıma aklıma hemen doğum ücreti geldi
2.5milyardı zaten ya dahada arttıysa dedim ama eşim sordu doktora
doğum ücretlerine yansıtmıycaz aynı kalacak dedi
muayene 80idi 100oldu
Çilek benimde bugünlerde yemekelrden sonra hafif bulantım oluyor.Çıkarıcak gibi oluyorum.Acaba haftamız ilerledikçe mi gelişiyor bu durum ki?iyi geceler herkeze..Dün gece o kadar kötü seyler yasadimki insl.birdaha olmaz.
Sanirim yedigim bisiy rahatsiz etti beni,nasil bir mide yanmasi ama öyle böyle diil.
Ve benim ne zaman midem yansa cikartiyorum malesef.Gece 5`ten sabah 9`a kadar
abartisiz lavabodaydim belirli araliklarla.Ama ilk defa bu kadar kötü gecirdim,galiba birazda üsüttüm
tüm gün dengem yerine gelmedi.Bi ara yazilari okumak icin girdim ama dayanamadim hemen ciktim
yine,dolayisiyla gecmiside okuyamadim.Dün cok zorlandim benya,dogsun biran evel benim bebegim,
aynada bilekendimi taniyamadim offf insl.. birdaha tekrarlamaz.
yineden iyi geceler herkeze,umarim iyisinizdir hepiniz.
Buna da şükür diyelim canım,anlaşmalar olmasaydı belki hiç özel hastaneye gidemeyecektik.Ben şahsen burdaki doğum evinde doğurmak istemezdim.Buna da şükür ne diyelim.selam kızlar, ara sıra topici takip ediyorum ama ya bişey yazcak fırsatım olmuyo ya da yazcak bişeyler bulamıyorum,sizin yazdıklarınızı okumakla yetiniyorum, bu hastane fiyatları konusunda bende muzdaribim, denizlide odak tıp merkezi diye bi yerde yapmayı düşünüyorum doğumumu, doktorumu çok seviyorum, hastane de çok güzel, bal dök yala heryer, personelin hepsi de seçmece, ama gelin görün ki fiyatları artırmışlar, ben emekli sandığı çalışanıyım, birkaç ay önce sorduğumuzda emekli sandığı çalışanı için normal doğumun 550 ytl (artı çocuk doktoru ücreti gündüz olursa 60 ytl gcee olursa 90 ytl) sezaryen doğum için de 700 ytl (yine çocuk doktoru ücreti) idi, ekstra tahlil vs olursa ücrete eklenicekti, ama 15 gün önce fiyatların arttığını duydum, şimdi normal doğum 750 ytl, sezaryen doğum 900 ytl yapılmış, çocuk doktoru ücreti değişmemiş, benim de morallerim bozuldu, açıkcası hastane filen araştırmaya başladım, daha uygun fiyatlı bi yere gideyim diye düşündüm ama bu sefer de hiç tanımadığım bi doktora da güvenemedim, şimdiki doktoruma güvenim tam ve durduk yere 3-5 kuruş için de bebişimle kendimi riske atmayım diyorum, bu fiyatların artmasının nedeni bizim ödediğimiz katkı payı oranının artmasıymış, yanlış hatırlamıyorsam önceden %20sini ödüyoduk, tam olarak yüzdesini bilmiyorum ama şimdi bu oran artmış, velhasıl kelam 2 ay önce hamile kalıp 2 ay önce doğursaydım ucuza doğuruyodum :roflol: neyse kader diyelim, mecbur gidip orda doğurcam, zaten duyduğuma göre bizim burdaki drlar da full doluymuş, şunun şurasında doğurmama da ramak kaldı işi riske atmayayım dimi :CüvCüv:
Darkcim,yedikten sonra bebek daha bir hareketli oluyor bende.Dolayisiyla mideme asiiri derecede vuruyor,bu ilk anda yanma gibi oluyor sonra bulantiya dönüsüyor.Ee artik onlar icinde zor,yerleri cok daraldi..
Çilekcim ya benimkide iki gündür fıldır fıldır.Kızım heralde artık iyice heyecanlanıyor çıkmasına az kaldı ya :))
Şafak:28 benim sizin kaç??
Ddmcım haklısın,senin iki tane olunca mecbur daha özen isteyecektir doğumun.
Birde kıymetli bebişler bunlar olacak o kadar.
Ben de anneme laf anlatamıyorum.benim sezaryan istememi anlamıyor.
O beni düşünüyor,çabuk kalkarsın diye.Ben bebeğimi düşünüyorum,normal doğumun akışına bırakamam diye.
walla bu tabloya göre 2 gün öndeydi yani bugün 35+0 olcaktık.Ama son gittiğimizde Yine önde çıktı.Hemen hemen yarım hafta daha öne geçti.
Sat la aramızda 17 gün var sanırım.
Doğum kasımın 3 üne gözüküyor.En fazla 1 ay kaldı işte.
Az kaldı az.
Bencede Normal daha iyi olur ddm ama geç bulduğum bebeğim için normal doğumdan endişeleniyorum.Psikolojik olarak normal istemiyorum.Yoksa canım yanacak diye değil yani.
Acı eşiğim çok düşük değil benim dayanırım.Ama istemiyorum normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?