2008 Kasım Anneleri

çilekçim geçmiş olsun aşkım yorma artık kendini bak aramızda doğuma en yakın olan sensin en fazla senin dikkat etmen lazım.mide yanması için şurubun falan yokmuydu?benim de geçen gece inanılmaz yandı ölüyorum sandım yediklerim hep ağzıma kadar geldi ama 1 kaşık rennie şurup içtim 15 dk sonra bişeyim kalmadı.sen bişey içmedinmi?

eylülcüm tatlım dikkatli beslen canım bende evhamlıyım okonuda kilosu düşük çıktı diye ama doktor ben beğendim demişti.ne yapıcam biliyomusun bal ceviz ve muz bunlara yüklenicem ve balık yiyicem bol bol.kesin bebeğe çok iyi geliyo bunlar.artık nasılsa sezeryan olucaz kiloyu okadar da takmıyorum 3-5 kilo fazladan alayım problem değil yeterki oğlum zayıf doğmasın.senin doktorunda muhtemelen böyle bi yiyecek listesi vericez protein içeriği boll bi liste olur herhalde.kendine iyi bak canım geçmiş olsun.

atacım çok endişelenmiyorum aslında çünkü dr um iyi ama ben senden biraz fazla kilo bekliyodum deyince üzüldüm..birde dooplere sokalım bakalım sorun varmı deyince biraz telaş yaptım..ama her kadının rahim yapısı bir değildir , kimi bebeği iyi besler kimi ise ne yerse yesin besleyemez dedi dr..bakalım artık biraz fazla yüklenicez sağlıklı gıdalara..
bu arada herkese iyi pazarlar ..

Çilekcim geçmiş olsun.Son zamanlarda mideler yine mi başladı ne?

Eylül canım ya inşallah dropplerde herşey güzel çıkar.
Atatanemin önerisi güzel bak.Biraz daha çalışmalarını yoğunlaştırabilirsin beslenme konusunda.

Biz iyiyiz bugün çok şükür.Gece 6 da kalkıp atıştırdım.Yatmadan yediğim zaman gece 2-3 gibi acıkıyorum.Yatmadan yemişsem 5-6 gibi kalkıyorum.Yani mutlaka atıştırmak için kalkıyorum.
Bu arada benim pek yer kalmadı midemde galiba.Hemen tıkanıyorum.Belkide çok su içtiğimden oluyor.

Çilek çok geçmiş olsun.

Eylül sen de özellikle yemekten sonra soluna yat.Ozaman daha iyi beslenirlermiş bebişler.

Dark seninde fotolara baktım.Maşallah çok güzel çıkmış göbeğin.Gayette güzel kilo almışsın.O kadar atıştırmaya görüntün çok hoş vallahi:)

Ben de bugün boğaz ağrısı ile uyandım.Sanırım bir kırgınlık var üzerimd.Ihlamur içtim az önce.O da terletti.Sanırım iyi geldi demek oluyor bu.Aman son zamanlarımızda hasta olmayalım.Aman aman

Sağol Dilokscum beğenmene sevindim.
Atıştırıyorum ama hiç doymuyorum nedense :) Ekmek kepekli yediğimden heralde.Şöyle normal ekmek olsa da içini doldurup sandviç yapsam ohhhh değmeyin keyfime.

Dün alışveriş merkezinde kendimi pastanedeki pastaları kesip,hayaller kurarken yakaladım.Eşime söylüyorum gülüyor D

Sana da geçmiş olsun canım.İyi gelir ıhlamur,nane limon da içseydin keşke.
Bendede ara sıra kuru öksürük oluyor.Sanırım bunun sebebi geceleri boğazımızın kuruması.Belki farketmişsinizdir sizde bunu.
Eşim dedi zor nefes alıyorsun geceleri diye.

Şimdide cicilerimizin resimlerini koyayım ben.İnşallah daha önce koymadıklarımı bulabilirişm D

çilek ve eylül ikinizede çok çok geçmiş olsun

çilekcim umarım bir daha tekrarlamaz kusmaktan nefret ederim ben insanın altını üstüne getiriyor resmen

eylülcüm senin işin biraz daha kolay güzel güzel yemekler ye ve bebiş büyüsün daha ne istiyorsun şaka bir yana bol bol su iç dr.umun tavsiyesiydi bebeğin beslenmesinde su çok önemliymiş ben pek uyamıyorum bu tavsiyeye ama sen dene bence

kızlar bende dün annemlerden eve geldim oğlumun yatağını kurdum ve kızım artık bebek doğana kadar orada yatacakmış dün babasına baba artık annemle yatabilirsin ben bu yatakta yatacağım dedi ve gerçektende sabaha kadar mışıl mışıl uyudu 6 yaşındaki kızım park yatakta düşünün doğunca halimiz ne olacak acaba:))

Beklemek,dark,diloks,eylül,ata_tanem,denizanasi cok tsk,ederim hepinize.

Atacim bende fazla olmadi mide yanmasi onun icin almamistim surup filan.

Eylülcüm Sanada cok gecmis olsun ama üzme hemen kendini,haftaya iyi haberler alirsin insl.

Darkcim ben ilk baslarda bile bu kadar zorlanmamistim,sanirim bebek büyüdükce benimde tipim kayiyor:)

Dün gecede aynini yasadik ama bir önceki gibi diildi neyseki,daha hafif atlattim.

pazartesi kontrolüm var doktora sorucam neden oldugunu.

Canım sizin doğum ücreti zaten fahiş bi fiyatmış birde arttırmasınlar zaten.
Allah yardımcınız olsun.Birde ikiz olcak senin masrafın daha fazla.Keşke doğum ücretin daha az olsaydı da bebeklerine harcasaydın başka şekilde.

Çilek benimde bugünlerde yemekelrden sonra hafif bulantım oluyor.Çıkarıcak gibi oluyorum.Acaba haftamız ilerledikçe mi gelişiyor bu durum ki?

Buna da şükür diyelim canım,anlaşmalar olmasaydı belki hiç özel hastaneye gidemeyecektik.Ben şahsen burdaki doğum evinde doğurmak istemezdim.Buna da şükür ne diyelim.
1000 ytl yi geçmese bari bizimki.Bizde 350-400 felan ödüyorduk.Ekimden önce sezaryana.Ben de buna göre hazırlık yaptım.Bu ay koyabildiğim kadar çok koyayım bari doğum ücretini.

Darkcim,yedikten sonra bebek daha bir hareketli oluyor bende.Dolayisiyla mideme asiiri derecede vuruyor,bu ilk anda yanma gibi oluyor sonra bulantiya dönüsüyor.Ee artik onlar icinde zor,yerleri cok daraldi..

başka özel hasteleri araştırınca bizimki normal geldi
acıbademde falan sezeryan 75.milyar lira
bu yani hepten
sanki kuş konduruyorlar:))
ne yapim oldu artık busaatten sonra
tek bebek olsa neyse değiştiririm ama
2tane olunca
ameliyatta daha bi itina gerektiriyor

çilekçim sanada geçmiş olsun
o mide zaten maf ediyor insanı
normal zamandada vardı bende mide rahatsızlığı
şuan 2kat arttı
şurup falanda geçici etki gösteriyor
öyleee idare ediyoruz

Çilekcim ya benimkide iki gündür fıldır fıldır.Kızım heralde artık iyice heyecanlanıyor çıkmasına az kaldı ya :))

Şafak:28 benim sizin kaç??

Ddmcım haklısın,senin iki tane olunca mecbur daha özen isteyecektir doğumun.
Birde kıymetli bebişler bunlar olacak o kadar.
Ben de anneme laf anlatamıyorum.benim sezaryan istememi anlamıyor.
O beni düşünüyor,çabuk kalkarsın diye.Ben bebeğimi düşünüyorum,normal doğumun akışına bırakamam diye.

Darkcim,yedikten sonra bebek daha bir hareketli oluyor bende.Dolayisiyla mideme asiiri derecede vuruyor,bu ilk anda yanma gibi oluyor sonra bulantiya dönüsüyor.Ee artik onlar icinde zor,yerleri cok daraldi..

birde canım ilaç almadığından dolayı bulantıya dönüştürüyor
benimde ilaç almadığım zaten bulantı yapıyor

Ya basindan buyana almadim ilac,e simdide co kaz kaldi zaten almak istemiyorum

insl.bir süre daha idare ederim böyle.

bende normale daha ılımlı bakıyorum keşke normal olsalar
fakat doktor ikisinin kafasıda aşağı doğru olursa normal doğum rahat oluyor diyor
biri aşağıda biri yukarı doğru ise (benim olduğu gibi )diğerini kolumuzu sokupta almamız gerekiyor zor oluyor diyor
boşver arkadaşım
sen normalden şaşma
1gün sonra ayaktasın

İdare edebilirsen devam et canım.Ama mide ilaçlarının yan etkisi yok,zaten hamilelere öneriyorlar kullandıklarımızı özellikle.

Ben walla ilacı almadan önce çok kötüydüm.İlaçtan sonra rahatım.En azında sorun olunca alıyorum hemen geçiyor.

Normalde bende başka ilaç almadım.Bi kez mesela bulantı hapı aldım.Amaiçim rahat etmedi bir daha kullanmamıştım.
Sen de için nasıl rahat olacaksa öyle yap..

walla bu tabloya göre 2 gün öndeydi yani bugün 35+0 olcaktık.Ama son gittiğimizde Yine önde çıktı.Hemen hemen yarım hafta daha öne geçti.
Sat la aramızda 17 gün var sanırım.
Doğum kasımın 3 üne gözüküyor.En fazla 1 ay kaldı işte.

Az kaldı az.

Bencede Normal daha iyi olur ddm ama geç bulduğum bebeğim için normal doğumdan endişeleniyorum.Psikolojik olarak normal istemiyorum.Yoksa canım yanacak diye değil yani.
Acı eşiğim çok düşük değil benim dayanırım.Ama istemiyorum normal.

hangisi sana daha yakın geliyorsa onda karar ver
hep sezeryan diyoruz ama nasip tabiki
zaman neyi gösterir
nasıl olur
hakkımızda heyırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…