- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #9.261
Öyle canım nasip bakalım ne olcak.hangisi sana daha yakın geliyorsa onda karar ver
hep sezeryan diyoruz ama nasip tabiki
zaman neyi gösterir
nasıl olur
hakkımızda heyırlısı olsun
kızlar tv de bu ssk nın yeni olayını iyice öğrendim yanlış anlaşılmaları hemen düzelteyim.önceden mesela 1.000ytl olan bi ameliyatı özel hastaneler kafalarına göre istedikleri farkı alarak mesela 5.000 ytl ye yapabiliyordu.yani özellerin aldığı fark konusunda hiçbir kısıtlama yoktu ve fiyatlar da bu yüzden yüksekti.artık şimdi %30dan fazla fark alamıycaklar.yani 1.000ytl olan bir ameliyat özelde 1.300 ytl den fazla olmıycal çünkü farkı en fazla %30 alabilicekler.yani özelde doğum yapacak olanlar için fiyat yükselmiycek hatta düşücek.doktorlarınızla konuşun ve bilgi alın bende konuşucam inşallah düşer şu doğum ücretim:)
Öyle canım nasip bakalım ne olcak.
Benim çok arkadaşım normal dedi dedi son anda sezaryan oldu.
Bakarsın bizde normal oluruz.Kimbilir.Daha var zaman ne gösterir bilinmez.
Bebek doğum kanalına girdikten sonra paşa paşa normal olur :))
kızlar tv de bu ssk nın yeni olayını iyice öğrendim yanlış anlaşılmaları hemen düzelteyim.önceden mesela 1.000ytl olan bi ameliyatı özel hastaneler kafalarına göre istedikleri farkı alarak mesela 5.000 ytl ye yapabiliyordu.yani özellerin aldığı fark konusunda hiçbir kısıtlama yoktu ve fiyatlar da bu yüzden yüksekti.artık şimdi %30dan fazla fark alamıycaklar.yani 1.000ytl olan bir ameliyat özelde 1.300 ytl den fazla olmıycal çünkü farkı en fazla %30 alabilicekler.yani özelde doğum yapacak olanlar için fiyat yükselmiycek hatta düşücek.doktorlarınızla konuşun ve bilgi alın bende konuşucam inşallah düşer şu doğum ücretim:)
iyi geceler herkeze..Dün gece o kadar kötü seyler yasadimki insl.birdaha olmaz.
Sanirim yedigim bisiy rahatsiz etti beni,nasil bir mide yanmasi ama öyle böyle diil.
Ve benim ne zaman midem yansa cikartiyorum malesef.Gece 5`ten sabah 9`a kadar
abartisiz lavabodaydim belirli araliklarla.Ama ilk defa bu kadar kötü gecirdim,galiba birazda üsüttüm
tüm gün dengem yerine gelmedi.Bi ara yazilari okumak icin girdim ama dayanamadim hemen ciktim
yine,dolayisiyla gecmiside okuyamadim.Dün cok zorlandim benya,dogsun biran evel benim bebegim,
aynada bilekendimi taniyamadim offf insl.. birdaha tekrarlamaz.
yineden iyi geceler herkeze,umarim iyisinizdir hepiniz.
çilekcim geçmiş olsun ..dikkat et bebişe ve kendine..
bugün kontrolum vardı ..bebeğimin gelişiminde biraz problem varmış ,plesentadan kan akışı ile ilgili olabilir dedi dr..10 günde 300 gr almış .kilosuna normal dedi ama ben 2000 gr ve üstü bekliyordum dedi...haftaya doopler çekilecek sorun varmı diye bakılacak..umarım kızım iyidir ve gereken kiloya ulaşır..bu haftadan sonra çok iyi beslenmem lazım..yani anlayacağınız biraz canım sıkkın..
herkese iyi geceler..
Eylülcüm, bebeklerimizin şu dönemde en çok ihtiyacı olan şey su. Onları büyütecek en önemli etken de bu. Nasıl olsa evdesin 3 litre su iç. Suyu çoğalttığın zaman bebeğin daha çabuk geliştiğini göreceksin canım.
Elmalıturta, tatilinizin güzel geçmesine sevindim.
Çilek doktorun neden kiloyu ölçmüyor. Sen ultrasona girmiyor musun? Umarım güzel haberlerle gelirsien, göbüşü de bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?