2008 Kasım Anneleri

hangisi sana daha yakın geliyorsa onda karar ver
hep sezeryan diyoruz ama nasip tabiki
zaman neyi gösterir
nasıl olur
hakkımızda heyırlısı olsun
Öyle canım nasip bakalım ne olcak.
Benim çok arkadaşım normal dedi dedi son anda sezaryan oldu.
Bakarsın bizde normal oluruz.Kimbilir.Daha var zaman ne gösterir bilinmez.
Bebek doğum kanalına girdikten sonra paşa paşa normal olur :))

kızlar tv de bu ssk nın yeni olayını iyice öğrendim yanlış anlaşılmaları hemen düzelteyim.önceden mesela 1.000ytl olan bi ameliyatı özel hastaneler kafalarına göre istedikleri farkı alarak mesela 5.000 ytl ye yapabiliyordu.yani özellerin aldığı fark konusunda hiçbir kısıtlama yoktu ve fiyatlar da bu yüzden yüksekti.artık şimdi %30dan fazla fark alamıycaklar.yani 1.000ytl olan bir ameliyat özelde 1.300 ytl den fazla olmıycal çünkü farkı en fazla %30 alabilicekler.yani özelde doğum yapacak olanlar için fiyat yükselmiycek hatta düşücek.doktorlarınızla konuşun ve bilgi alın bende konuşucam inşallah düşer şu doğum ücretim:)

ne kadar güzel bir haber bu teşekkürler, inşallah bize daha düşük olarak yansır:))

benim birtanesi doğum kanalında
25gündür tutuyorum
aman nazar değmesin
sıkıldım ama artık yaa
evde kapalı durmaktan
yarın kontrolümüz bakalım

iyi de benim hastanenin fiyatları niye arttı ki o zaman :uhm:

çilekcigim çok geçmiş olsun canım.bende dün gece baş agrım yüzünden uyuyamadım hala da agrıyor nasıl bir belaysa bu artık dünden beri geçmedi.

eylülcügüm üzülme canım inşallah dogana kadar normal kiloya ulaşır bebegin.beslenmene dikkat et özellikle kalsiyum ve protein alımını ihmal etme.

Merhaba güzel kasım anneleri...
Umarım herkesin tatili güzel geçmiştir... Foça, Kemeraltı, Çeşme derken bizim de tatilimiz güzel ve dolu dolu geçti. Hatta 8 aylık hamile olmama aldırmadan denize bile girdim :) Kızım da tüm tatil ve yol boyunca anneciğinin karnında çok uslu durdu, hiç üzmedi maşallah!

Bu arada çok gerilere bakamadım ama Eylülcüğümün durumunu okudum. Canım inşallah bi sonraki kontrole kadar bebişin normal kilosunu yakalar umarım. Kahvaltıda özellikle yumurta ve tahin-pekmezi ihmal etme canım. Bir de yemeklerden sonra ve gece boyu soluna yatmaya çalış Eylülcüm. Tabi en önemlisi de moralini yüksek tut ki bebişin de üzülüp kilo kaybetmesin... Sevgiler...

Günaydin herkeze:) Yeni uyanmadik ama siteye giremedim bitürlü.Aksam cat kapi gelen baya bir yogun misafirim var,neyseki hallettim bi sekilde.Ama nasil yattim uyudum hic hatirlamiyorum.Bu gece midemde iyiyydi cok sükür.Simdi dusumuzu aldik süslenip doktorumuza gidicez oglumla.Herkez iyidir insl. Vaktim olursa size yeni göbisimi göstermek istiyorum,bana göre baya bir devasa olduda.Gelince görüsürz cok öptüm herkezi.

selam kızlar..
elmalıcım çok teşekkür ederim canım..çok iyi besleniyorum.et süt yumurta meyve sebze herşeyi olabildiğince tüketiyorum ama dr canımı sıktı işte ..aslında normal kilosu bence 31+5 de 1850 gr ..ama dr 2000 gr ve üzeri bekliyomuş ne bileyim bu hafta dooplera gircem bakalım..
seninde tatil iyi geçmiş sevindim canım..

Eylülcüm, bebeklerimizin şu dönemde en çok ihtiyacı olan şey su. Onları büyütecek en önemli etken de bu. Nasıl olsa evdesin 3 litre su iç. Suyu çoğalttığın zaman bebeğin daha çabuk geliştiğini göreceksin canım.

Elmalıturta, tatilinizin güzel geçmesine sevindim.

Çilek doktorun neden kiloyu ölçmüyor. Sen ultrasona girmiyor musun? Umarım güzel haberlerle gelirsien, göbüşü de bekliyoruz.

Merhaba kızlarrr, biz de güzel bir İzmir tatilinden geri döndük, Allaha şükür herşey normaldi, oğlum da beni üzmedi. Tatilden hemen sonra doktora gittim rutin kontrol için, doktor amcası İzmir havası yaramış oğluna dedi. :)) Dedesini de görmüş oldu, iyi oldu. :))

Geçmişi okumaya çalıştım olabildiğince, öncelikle herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun, umarım herkesin yorucu olmadan iyi geçmiştir. Juliciğim ve Asortieciğim, çok çok geçmiş olsun, Allahtan büyük problemler olmadan atlatmışsınız. Doktorum da bana bu gidişimde sordu, kanaman oldu mu diye, demek ki yorgunluğa bağlı olma ihtimali yüksek bu zamanlarda...Eylülcüğüm sen de sıkma canını, dediğin gibi gayet iyi kilosu bebişinin, sen de zaten gayet güzel besleniyormuşsun, herşey harika çıkacak dopplerde eminim ben.

Elmalıcığım seni de okudum, sezaryanla ilgili, ben de hemen ultrason kağıdıma baktım, benimki de 8 cm civarındaydı, henüz birşey söylemedi benim doktorum bununla ilgili, umarım sen de istediğin şekilde doğum yaparsın.

Bir de benim de yatakta dönerken çok ani ama keskin sancılarım oluyor, gaz sanıyordum ben, doktora sordum, ani ve keskinse rahim bağlarının gerilmesinden oluyordur endişelenme dedi. Ritmik ağrı olursa haberim olsun diye de ekledi.

Bütün hatırladıklarım bu kadar, hatırlayamadığım atladığım bir şey varsa şimdiden özür dilerim, oldukça uzun bir bayram tatiliydi ne de olsa...

Hoşgeldin biberon. Söylemeyi unuttum Elmalıturta benim kızımın kafa çapı da 8 civarı yazıyordu. Ne yaptın gittin mi başka doktora?

Biberon o yatakta dönerken ki sancılar bende de oluyor. Ama ben en büyük sancıyı gece tuvaletim gelmiş uyanırken yaşıyorum. Sonra kalkıp gelince rahatlıyorum ama yatakta dönmek gerçekten sancılı oluyor artık.

julicim ben zaten gebelikten önce de gebelik süresince de günde yaklaşık 4 litre su içiyorum..bu bilinçli değil alışkanlık ..tabi şu anda buna devam ediyorum..bakalım ne olacak ...

merhaba kızlar bende yeni üye oldum sizlere merhaba demek istedim 33+1 hamileyim ikinci gebeligim az kaldı ama çok heycanlıyım hamileligimin başından beri sizleri takip ediyorum tekrar merhaba

Başka doktora henüz gidemedim Julicim. Bu cumartesi kendi doktorumuzla kontrolümüz var. Bu hafta da bi baksın, duruma göre başka bi doktora giderim artık. Bir de tabi ki daha çatı muayenesi bile yapmadan sezeryan demesi çok ilginçti!

Bu arada sen de hoş geldin Biberoncum. Tatilin bebişe yaramasına sevindim. Bizimkine de yaradı sanki İzmirin havası. 1 hafta göbüşüm mü büyüdü ne!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…