- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #9.201
ayın 9uyada 10u nstye giricem geçen 34 haftalık bihastasını nst sonucuna göre almış çünkükakasını yapmış(ALLAH KorusUN) aynı benimdurumumdakigibiymiş,işte kireçli felan (.eğer sonuç iyiçıkarsa 18inde kontrol bir hafta daha kalırsa dediğine göre yani bundan 15 gün sonra.. doğurabilirim hayırlısı.eşim gaza getirmeye çalışıyo beni aslanım benim sen 500-600 gr daha aldırırsın aslansın sen kaplansın sen diyip duruyo.hee bu arada antep fıstığı muz ve sütten bööööö geldi ama iyi geldi böyle devam edicem şimdi balık yiicem mesela
34 haftalık ve kakamı yapmış Allahım ne yaramaz şu bebekler.
Nst de mi öğrenmişler bunu,ultrassonda mı acaba?MMf bilgin var mı canım.
Sanırım bizim doktor bir sorun olmadıktan sonra Nst ye bağlamıyor.
Walla ben ne kadar sabırsızsam doktorum da o kadar sakin,herşeyi illa ben soruyorum,illa ben istiyorum.Napcaz biz böle bilmem :)
ayy artarsa ne yapacağız bizim ki zaten özel dii ama bağkura bakıyordu arttıysa bir de
Günaydın kızlar, kısacık tatilim bitti ne yazık ki. Sizleri çok özledim ama. Korkuyordum acaba bir küçük yaramazlık falan yapmış mıdır diye, Allahtan herkes yerli yerinde duruyor.
Evde olmak bambaşka bir şeymiş kızlar. Ağrı, sızı hiçbir şey kalmıyor. Zorlanmıyorsun. Ne kadar fark ediyor dedim. Neyse 26 gün falan kaldı izne ayrılmama.
Umaırm sizlerin tatili güzeldir kızlar. Ben çok kötü, stresli bir tatil yaşadım. Çok büyük olaylar oldu. Öz ananem ve öz teyzem bu halde bana yapmadıklarını bırakmadılar. Olaylara girmek istemiyorum ama çok zordu. Kalp hastası annem ve 8 aylık hamile ben bütün bunlarla mücadele etmek zorunda kaldım. Keşke dedim eşim gitmeseydi ve biz evimizde kalsaydık ama oldu bir kere. Hala geceleri rüyamda kabuslar görüyorum. Öyle kötü laflar duydum ki, hayatım boyunca hiç kimseyle böyle kavga etmemiştim ve böyle sözler duymamıştım... Anlayamadım, bunaldım ama kızım iyi. Kızım benimle, yanımda, bana güç veriyor. Babamız ise pazartesi geliyor... Önce gelmek için çok çaba sarfetti ama yer bulamadı. İşte böyle kötü geçen bir tatil ve unutmak istediğim akrabalar. Akraba olarak bile anmak istemiyorum. Böyle şeyler hep gazete haberlerinde olur sanıyordum, gerçekte de yaşanıyormuş. Ama kızlar var ya şu hamileliğim boyunca yaşadığım üzüntüyü hiçbir zaman yaşamadım. Nasıl bir talihsizlikse tüm terslikler, hastalıklar hep hamileliğime denk geldi. Umarım kızım bunlardan etkilenmez...
canım doktorumu aradım ama ben o gün çok gezdim yoruldum bir de arabayla
taaak diye çukura girdim ve wc ye girdiğimde kanamam oldu ama çok azdı.
doktor dedi ki 2 saat bekle aktifleşirse hemen gel ama devam etmezse yorgunluktandır dedi
çok şükür ki devam etmedi benim ki ama sen yine de kontrole gittiğinde bi baktır
Evet Atatanem, ben önemsemiyorum, akraba mutlaka hayatımda olması gereken bir olgu değil, kimi zaman bir arkadaşım akrabadan daha öte bir yer eder benim için. Sadece kötülükleri bitmeyecek arayıp hep annemi üzecekler, ona bişey olacak diye korkuyorum. Yoksa gerçekten ben hiç umursamam. İnan eşimin ailesi beni nasıl el üstünde tutuyor. Onlara veririm sevgimi...Sağolun desteğiniz için.
Hani size gitmeden nasıl uyuyorsunuz falan diyordum ya. Evde kalınca günün neredeyse 16 saatini uyuyarak geçirdim. Belki olaylardan kaçmak için de olabilir. Ama nasıl tatlı geldi o uykular. Hiç uyanmak istemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?