2008 Kasım Anneleri

34 haftalık ve kakamı yapmış Allahım ne yaramaz şu bebekler.
Nst de mi öğrenmişler bunu,ultrassonda mı acaba?MMf bilgin var mı canım.
Sanırım bizim doktor bir sorun olmadıktan sonra Nst ye bağlamıyor.
Walla ben ne kadar sabırsızsam doktorum da o kadar sakin,herşeyi illa ben soruyorum,illa ben istiyorum.Napcaz biz böle bilmem :)

Ya ne bileyim gazetede dün vardı.Ameliyat olacakları koymuşlar.Ameliyat ücretinin yüzde 50 sini nasıl karşılarız felan diyordu hastalar.
Artmış olma ihtimali daha fazla.

Devlet daha azını karşıladığı için hatta bazı Özel hastaneler emekli sandığı yada ssk ile anlaşmalarını iptal etmişler felan diye duydum.

Doktora ilk giden sorsun kızlar.Ücretler de değişme var mı diye.

nstde öğrenmişler herhalde çünkünst sonucuna göre acil aldık dedi.

bende düşünüyorum çünkübizegöre bebeğin kalp atışları ve hareketleri duyuluyor sadece ama elimize verilen eko gibikağıtta herşey yazıyo demekki

canım benim ki üniversite hastanesi sanırım iptal etmezler ederlerse de ne yapalım başka bir hastane bulacağız artık

kızlar nedir bu ssk olayı ben özelde doğurcaktım fiyatlar düşmüş mü??ay düşsün nolur zaten bisürü para vericez doğuma(

Canım devletin senin adına ödediği ücretler düşmüş galiba.Bu demek ki daha fazla ödeyebiliriz.

Ama kesin bir bilgim yok.Gazetede böyle şeyler vardı dünki sabahta.Doğum ücterleri değişti mi bilmiyorum.

bizimki değişmez herhalde çünkü ben doktorumla konuştuğumda benim doğum yapıcağım hastane ssk ile anlaşmasını bitirmiş öyle dedi.yani tamamı özel olucakmış.o da 2200ytl dedi.yani bundan daha fazla artmaz herhalde!!!!!

jülicigim seni çok çok iyi anlıyorum aynı olayları bizde yaşamıştık ama artık hiçbir akrabam umrumda degil.beni,ailemi üzenlerle görüşmeyi kestik.şuan kafamız rahat.sende rahat olmaya çalış özellikle şu dönemde üzme kendini.Allah herkesin kalbine göre versin inşallah.

Ay ben geçmişi okuyamamıştım.Julicim neler yaşamış canım benim..
İnşallah etkilenmez bebeğin canım.Hayatta bazen yabancılar akrabadan daha yakın oluyor.Ben bunu çok gördüm.Akrabayla ne kadar uzaksan o kadar tatlı oluyorsun kesinlikle.

İnşallah daha fzla etkisinde kalmaz ve çabuk atlatırsın.

darkcıgım ufonuz hayırlı olsun canım.bizde geçensene oturdugumuz odada ufo kullanmıştık çok memnun kaldık.şimdi yatak odasına da aldık 1boy ufagını.sözde evimiz dogalgazlı ama ısınamıyoruz pek ee bide bebek olacak...yanlız şu buhar makinası olayını anlamadım.mesela benim yaşadıgım yer sahil kenarında küçük bir ilçe ve aşırı nemli(yaz kış)ufo havayı mı kurutuyor.keşke biraz kurutsa.benim buhar makinası almama gerek varmı ki?öyle nemli ki burası bazen nefes alamaz oluyorum bir de buhar makinası alırsam resmen rutubetleniriz.

zaten gidecem bende dr da benimkı arada bir akıntıyla birlikte lekelenmeler oluyor birde ben hada önce başımdan bir amelıyat gecırmıştım amelıyattan 5ay sonra hamıle kaldım riskli bir durumdayım yanı ne olacağım bellı değil amelıyat yerımde çok agrılar oluyor belki bende erken dogum yapabılırım işte bu hafta randevu verdi dr bakalım ne olacak.korkmuyorum desem yalan olur.:bbo:

Senin uyuman kaçış uyuması canım.Yoksa hamiş halinle bu kadar çok uyuyamazdın.
Ben uykuya çok düşkün biri olarak bile şimdilerde erken uyanıyorum daha çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…