2008 Kasım Anneleri

ınsan en azından ozur dılıyor dıye kendını tesellı etmeye calıssa da
sonucunda ıcraat olmayınca he he deyıp gecıstırıldıgını dusunuyor
bazen benım koca da yapıyor aynısını
hep hatasını kabul eder ama nedense yıne yapar

ufff bılmıyorum
bzen bız mı cok ugrasıyor bu adamlarla dıyorum
daha az gamsız olmak lazım acaba
ben de yapamıyorum ıste onu
ne halı varsa gorsun dıyemıyorum
ama kendıme zarar verıyorum hep

Yok anam erkekler için şu söz aynen geçerli yedisinde neyse yetmişindede aynılar değişmiolar anam hep özürler yapıcam edicemler ama icraat en fazla 1 hafta sonra dön tekraaaar başa
Bana bak polip karusu derin birde ben üstüne oturursak altımızdan kalkamazsın hade çık gel sen en iyisi hem bu vesile ilen seni görmüş oluruz bareee
sevgi böcüğü laviş güle güle giysin minik şirine bizde ardaya aldık ama yüklemeye üşeniom belkim bende akşama eklerim

ben senin yerinde olsam
akşamları tv falan açmam
çocuğa zararlı deyipte
muhabbet etmeye çalışırım
bir iki zorlanır ama mecbur kalacak
hem konuşmaya hem çocukla oynamaya
yanlış mı biliyorum sorununuzu tam olarak bilemiyorum da
sizde diyalog eksikliği var
o var olan enerji ve ilgisini başka yerlerde kullanıyor sanki
olmaz öyle
söylediklerine hıhı deyip seni geçiştiriyor gibime geliyor
diğer ilgilendiği şeyleri tamamen yasakla bence
beraber takılmayı öğrensin
benimki saatlerce yapboz yapar buğrayla
bazen ister bazen istemez ama yapacak eşşek gibi:)

altını değiştirmesini söylerim bazen
zorlanarak falan da olsa yapar
yemek yedirirken beraberiz
ben öyle tüm yükü almam
temizlikte bile beraberiz
o süpürür ben silerim
toz alır benden güzel:)))
yok öyle yağma
akşama kadar it gibi çalışıp sonra ona hizmet edemem
eşitiz madem her yerde eşitlik var
evde otursam tamam o zaman bana düşenleri yaparım
ama bende çalışıyorum kafam kazan gibi oluyor akşama kadar
valla bende böyle:))
işine geliyorsa derim
kime fazla ödün verirsen daha fazlasını ister
felsefem bu:))

herkes ve bütün erkeklere göre en mükemmel kadın annesi
annesi bir kap yemekle 3 günü savar
biz her güne ayrı yemek yapıyoruz
beyefendi beğenmiyor
yine mi ıspanak dedi ve benim tuşuma basmış oldu:))
bilmem anlatabildimmi
bütün gece surat ettim
daha iyisini gelince annene yaptırırsın dedim

Sorun eşimin lise talebeleri gibi sorumsuzca davranması, düşüncesizliği.Maç varken kimseyi görmez.Cumartesi günü oğlana bak dedim, mutfağı toplayacaktım.Bi baktım sessizlik hakim evde.Anıl diye bağırdım banyodan ses geliyo.Gittimki klozet kapağını açmış, araba sürüyo oralarda. Gittim kızdım, maç yüzünden bebeye bakmıyosun diye.Bana diyoki akşama kadar teyzenin kızına gittin, şimdi de bana bağırıyosun.Her anneme gidişimde, her dışarı çıkışımda böyle.Neyse kızdım, ayrı yattım.Baktım benim yattığım odanın kapısı kapanıyo.Biraz bekledim kalktım ki Anılın odasındaki pc yi açmış, googlede biyerleri araştırıyo.Kızdım, daha önce konuştuk çocuk uyurken net.e girme diye.Ya resmen çocuk gibi arkasını kolluyorum.TV yi kapat yat oğlum, oğlum pc yi kapat kardeşini rahatsız etme, lise çağındaki ergen, asi çocuk gibi...Bazen de yatınca walkman dinliyo, hatta kulaklığın birini de bana veriyo.Bu adam 32 yaşında(

polipe teyzen 62-70 kg arası gibi hatırlıyo fotolardan derinim bildimmi?

yaza istanbul çıkarması yapacamda görüşürmüyüz bilmem alışverişe gelecem:92:kısmetse

derin bi kar yağsında ardayı yuvarlayacam içinde Allahın izniyle

face gelince babamız hoşlanmıyor sosyal paylaşım ağlarından bende pek sallamıyom burdada çoluk çocuk muhabbeti olmasa ben hiç kaydolmazdım

beyaz melek hoşgeldin

bende oğluma şu cat görünümlü botlardan aldım koyu gri babasıda pedallı araba almış dayısıda deri mont bu kış ona yaradı şu makina işini çözersem bende koyayım fotoları

62 olsam daha ne isterim kızzz :))
verdiğin üst sınırdayımm şekerim
ühühühühü

yasmin sen biraz daha katı olmaya mecbursun
fazla anlayışlı davranma derim
kavga kıyamet değil de
yasaklar ve kurallar şeklinde
bir raya oturtursun umarım

aman temziliğe falan yardım etmesin eksik kalsın ayakkabılarını vestiyere koysa yeter
yok anam az daha kuyruğu doğrultuyum eve bi yardımcı alacam ben hiç sevmedim bu evcilik oyununu
al ütüleri ver kirlileri ,al yemekleri ver bulaşıkları hayatımda tek kendimi görmek istemediğim resim anaç cefakar kadın ama bağıra bağıra oluyorum sanırım

beyazım hoşgeldin
Yasom ben eşime zamanında çok tartıştım bu konulardan az çok yola geldi yine var ufak tefek şeyler ama o kadar da sıkmayayım deyip görmezden geliyorum ama seninki hat safada göster kendini biraz koy kuralları

Sedoşum kaç gündür yanında yatmıyorum, oturmuyorum, telefonlarına bakmıyorum, evde dokunmak isterse itiyorum..Daha ne yapıyım bilmiyorum.Annemle konuşuyoruz, az sizde kalayım gözü korksun diyorum, kocan iyi ya, ne yapacaksın , baban daha fenaydı, yeni düzeldi diyo.Evde ne oluyo bitiyo bilmiyoki.Az çok maç sevdasını görüyo ama tam farkında değiller hastalığının(

yasemincim canım ya işin çok ama çok zor böyle hayat geçer mi ya sanki çocuğuna laf anlatıyorsun bende derine katılıyorum kavga dövüş değil de gerekiyorsa 20 kez anlat elbet düzelecek merak etme canım benimmmm:95:

yasocum davulun sesi uzaktan hoş gelir misali içi seni yakıyor canım herkes canım cicim sanıyor valla
burda bi kadın var evine baksın karnımı doyursun yeter diyor şaştım kaldım annesi çok çekmişş babasından oda kızına şükret haline karnın doysun yeter diyormuş nasıl insanlar var yaaa

yok anam bende biara çıldırmıştım deli ediyordu beni annemlere ben istemiyorum falan diodum yok işte ne kumarı var ne içkisi gül gibi çocuk ne istiyorsun diolardı aileler anlamıorlar illa kumarı karısı kızı olacak o zaman heh tamam bu sorunlu sana hak veriyoruz diolar malesef

Laviş bu adam aile hayatı görmemiş, babası yokmuş ki anasına ne ediyo ne tutuyo nasıl davranıyo görsün.Eğitmeye çalışıyorum eğitilmiyo da. İyi bir insan da.Ne biliyim ya içinden çıkamadım valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…