2008 Kasım Anneleri

bugün gördüm diş macunu sıkma apartı çıkmış.artık ortasından sıktın kavgasına soon diyolardı reklamında.bende dedim birde ayakkabıları dolaba koyma apartı çıksa bize ne iyi olur dimi dedim he diyo gülerek.bazen ardaya kaldırtıyor oğlum ayakkabılarımı bi kaldırıversene diye ay deli oluyorum bende.anam yetiştirirken pasaklı anaları öğretmiyor ben napıyım koca herife.yapsada sırf korkusundan yapıyor banyodan çıkarken banyoyu kuru bırakmayı 5 yıldan sonra öğrendi gerisine Allah kerim

sen niye çekip gitmeyi seçiyorsun yasmin onu anlamadım
maç mı izliyor git kapat tv yi önüne geç
izlemiyceksin de(eller belde)
bakışlarını dik asla taviz verme
açayım hayatım nolur vızır vızır
hayır de yaa
zorba ol biraz tamam mı
korksun senden
yapacaklarını tahmin edemesin:))
kızım hep böyle kaçarsan kendine yaparsın
sen üzülüyorsan onu da üzeceksin bir şekilde
laflarını takmıyor tabiri caizse kaşarlanmış o , öyle derler
sende uygulamalı anlat derdini

benimkide bi ara maça takmıştı yasminim ama seninki kadar değil tabi gelir gelmez kuruluyordu tv karşısına bende bi cıyakladım bu çocuğu tek peydahlamadım diye ilgilen çocuğunla dedim bi süre surat yaptım düzeldi gerçi benimki çok ilgili bi baba kalbi onda atıyor ama tutuyor bazen işte

ben gelip bir temiz döveyimmi onu:))))))))))))))
aklı başına gelsin
bak beni dellendirdi
elim ayağım titredi burda
haksızlığa hiç gelemem
kim olursa olsun

Bazen ağzımdan o kadar kötü beddualar çıkıyoki ben bile inanamıyorum, küfür falan edesim geliyo, bazen söylüyorum.Geliyo sarılıyo bu seferde tamam, odunluk ettim falan diyo.Sonra ben de üzülüyorum.Sonra babasız büyüdüğünü düşünüyorum, acaba üstüne mi gidiyorum diyorum ama onun babasız büyümedi benim derdim değil.Kendini geliştirebilir.Böyle binlerce düşünce kafamda..Yeni stratejiler geliştirmeye çalışıyorum falan. Birkaç ufak değişiklik dışında ilerleme kaydedemiyorum.

aaa benim adamı lafımda döverim
olmazsa girişirim:))))
lore gibi puhahhah
beni üzeni üzerim arkadaş
hep söylerim
niye tek başıma üzülcemkii

:=) cadıyız dimi
delirtmesinler o vakit
cadı görmek istemiyorlarsa
o da biliyor ya
normalde her dediğini yapmaya çalışırıım
evcimenim daha ne olsun
fazla birşeyde gözüm yoktur
toktur gözüm
ne kadınlar var
ister de ister
varmı yokmu demez
biz onlara şükredeceksek
onlarda bize etsin
gül bakılıyor çocuklarına
mis gibi çiçek gibi evleri var

ayrıca nur içinde yatsın benim babam alkolikti
çok çektik
ne çektiğimizi bir biz biliriz
ama kimse bana acımıyor senin gibi yasmin
(
hayat böyle acırsan acınacak duruma düşersin
o zaten babasız kalmış evet ama anası da ona bunu hissettimemmişki
o babalı olmak nedir bilmiyorki
babasızlığından acınsın

aynennnn öle bugün sana çokkk katılcannn derin ne yüzüne bakılmaz kendini kadın sanan müsfetteler neler neler istiyor gözü tok karnı tok hatunlarız öpsünler başlarına koysunlar da adam olsunlar adamın asabınıda bozmasınlar

kız yasmin eve gidip herifi keserse adam azmetmekten atarlar derinle sedayı:26:herkezin muhabbeti farklıdır dr reçetesi gibi ben şöle yaparım al sende yap olmaz bu işlerde zaman ve sabır.çok zor bir insanla aynı evi hayatı paylaşmak.accıkda salıvermek lazım ben bugünlerde yapmaya çalışıyorum ama yapamıyorum

Eve gidince doğrayacam onu Halledecem bi şekilde

sadece senin kocan değil anılında babası kıyamazsın o yüzden
yasmin ne diycem akşam eline bi kağıt ver bi tarafına sende sevdiği bir tarafınada sevmediği şeyleri yazsın
sende yap aynısını bu bi teknikti bende yapmıştım
senin yazdığın kağıdı ona ver ondakini sen al
o listede yer alan
onun sende sevmediği iki huydan vazgeçeceğine söz ver
oda senin onda sevmediğin 2 şeyden vazgeçsin
bunu becerince şıkları arttırabilirsiniz

bi denemek istersen bu evlilik terapistleride bu tarz şeyler yapıyor diye biliyorum bi dene bakalım arzu edersen

Polipecim bunu kocama söylersem şunu der "sınav mı yapıyoruz, kaç dakika sürecek, 4 yanlış bir doğruyu götürüyo mu, bebemiyiz biz yaa" (

Denerim ama..

Polipecim bunu kocama söylersem şunu der "sınav mı yapıyoruz, kaç dakika sürecek, 4 yanlış bir doğruyu götürüyo mu, bebemiyiz biz yaa" (

Denerim ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…