2008 Kasım Anneleri

sınemalar fotolar kılolar gundem olmus

yasmın hanım babanızın armut tarlasını tasladık
hıc bızımle muhabbet etmıyorsun

ıslerım vardı dısarı cıktım
kuzumu da gordum yemegımı de yedım geldım
aksama ne yıyecegız dıye dusunmeye basladım
zıra ıkı gundur becerıksız ev hanımı modunda hıc yemek yok evde
azıcık tze fasulyem var o kadar

öyle yemek olmayınca ben eve giderken
tavuk but alıyorum pirzola şeklinde açılmış olarak
kekik pul biber tuz biraz yağ ile karıştırıp atıyorum teflona tavama
kapağını kapatıyorum kendi suyuyla pişior
sonra altını açıyorum biraz alt üstü kızartıyorum
mis gibi yeniyor
yanında makarna salata oldu bitti:)

Son düzenleme:
Lorem şimdi girdim nete.Ağ bağlantıları kesildi pc de..Bu adam beni deli edecek.Kombi için servis ayarladım.Her zaman eşim 6da evde olur.Bugün geç geleceği tuttu.Tövbee..

Derinim valla ii gidio ya tartılmadan diete başladım ama esas olarak Pazartesi günü kilomu tartıp devam edicem diete gayet iyiym acıkmıorum bnmki zaten psikolojikti hiç su içmiyordum şimdi acıkma hissi gibi birşey hissettiğimde önümde sürekli su var su içiyorum marketten bir tane muz leblebi aldım şimdi aralarda 4-5 leblebi atıp su içicem pasiko sölemişti birilerinden daha duymuştum denicem saat 4-5 gibi muz yerim bi tane akşamda eve gittiğimde ne yemek varsa 4 kaşık yicem 7 den sonrada yemek yok şuan çok ii bir moddayım inşallah bozulmaz

Çilek kafa hojgeldin

seda ,derinx,ve iısimleri görümeyen diğer arkadaşlar merhaba

kötü bir geceden ve kocamla yaptığım 2 .raunddan sonra kendimi robot gibi hissediyorum,ama bi temizliğe başlayım kendime gelirim

sizler de durumlar iyidir inş

valla ben sabah yumurta yedim haşlanmış bir tane
biraz domates salatalık havuç az da peynir
buraya gelince biraz leblebi yedim
yemekte salata yoğurt biraz da ciğer yedim
akşam da ıspanak yoğurt salata yicem
aralarda meyve yiyorum
ekmek yok farkındaysanız((
hala da kilo veremezsem yuhhh yani
daha ne yapıyımmm yaa

derinim gayet ii yediklerin ekmekte yok hemen veremiyorusun bakalım az sabır veririz elbet
bende sabah bir dilim lıght tost ekmeği peynir birde çay içtim öğlen çorba ve bir dilim kepek ekmek arada leblebi atıştırırım birde eve gitmeden muz akşamda ne yemek varsa 4 kaşım oldu bitti
ekmeği kesmedim kepekli ekmeği pek sevmem ama işte oda bir gereksinim en azından günde 2 dilim olmalı die düşünüyorum tabii bünyeden bünyeye değişiyor
mucizem hoşgeldin hayırdır neden kötü bir gece neold,iiii

yaw kızlar laf sinemdan açılınca benim bi sorunum var arda doğduğundan beri iş haricinde ardasız bi yere gidemiyorum ben.bayram tatilinde eşim çok istiyordu ama benim yüzümden gidemedik oğlum olmadan hiç bişeyin tadı olmuyor.arada özlemiyor değilim gidiyim geziyim dağıtıyım moduna giriyorum ama iş ciddiye binince cıkk o minik adamın olmadığı hiç biyere gidesim gelmiyor o vakit aklıma bir şiir geliyor eşime okurdum eskiden hayyamdan

Kim demiş helal haram bilmez diye hayyam
Ben helali haramı karıştırmam
seninle içilen şarap helaldir
sensiz içtiğim su bile haram

varmı benim gibi olan aramızda bana özel bi bozuklukmu

Son düzenleme:
Devam derinim inşallah bu azimle vericez ben uzun süre devam etmeyi düşünüyorum bu şekilde bakalım artık
Yavruşum var bende de tamam kötü bir görüntü yok ama iişte ben rahatsız oluyorum bu yüzden eski kilomam dönmeyi hedefliyorum bi vereyimde ozaman sofralara daha rahat otururum

heee o sayılmaz ozaman seda

polipe bacım siz nasılsınız

iyidir gardaşım sırtıma oturan 120 kiloluk ablada kalkarsa daha iyi olacam(abla mecazi sırtım ağrıyorda)
senin kız yeterince yorulmuyor mucize söylüyüm ben sana yoracan sonrada yıkayacan içiyosa bide süt dayıycan dahada uyumazsa dr a götürecen:44:

ben bu kızı çok mu uyarıyorum ne durup durup bebeğine yaramazlık yokkk diyor
yok yok karar verdim cumartesi pedegog a gidecez en azından bana faydası olur.

derin sen beni nerden görecen burda fotom yok dedin ya bana.benmi yanlış hatırlıyom siz sedayla buluşmamışmıydınız fotolarıda koymuştunuz ardayla buğranın birlikte fotolarını hatırlıyom tabi sizide len ben erdimmi acep

Pofff bende aynıyım polip hatunn sorma mesela saçımı boyatmaya gidicem görümceğe sabah evden çıkıcam ertesi günün akşamı eve gelicem o zaman görücem ardayı bi türlü olmuyor düşünüyorum çok özlerim diorum düğüne bile götürüyorum geçen eşimin müdürü evlendi ona bilem götürecektimde eşim engelledi tek değilsin yani Buarada eşim aradı kuaförü görümcem ayarlıyordu arkadaşı her seferinde yok şu işi çıktı bu işi çıktı bu sefer kesindi şimdi eşim aradı bu hafta olmayabilirmiş haftaya falan dedi sinir oldum eeee dedim ben kendim yaptırırım oyuncak ettiniz iyicene zararı sana dokunur bayılırım 150 lirayı dedim kapattım teli olmayacaksa olmuyor deyin yok illa o boyayacak bilmem ne deli oldum ya

sedoşum bakalım bende uzun vadede işe yarayacağını umuyorum canım
polipe valla bende senin gibiydim emme
benim herif saçmalama diyerekten beni sinemalara götürüyor zorla
gelince bir bakıyoruz oğlan halinden memnun hatta eve gelmek istemiyor:))
güvenebileceğin birine bıraktıktan sonra hiçbir sorun yok bence
arada nefes almak gerek
ama sırf gezmek maksatlı gidiyorsam onsuz bir yere gitmem
hatta sırf o gezsin diye gideriz çoğu zaman
ayrıca biz sedoşla buluştukta çocukların resimlerini çekebilmiştik
peşlerinden koşmaktan resim çekilmedik kız biz
bu durumda evet sen erdin zaar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…