2008 Kasım Anneleri

daha nasıl yorulacak canım benim hiç oturduğu yok ama sabah geç kalkıyor işte

ben öyleydim her yere canta gibi yanımda taşıyordum bırakıp gitsemde duramıyorudum ha ağladı ağlycak derkene ben bu bayram ani bir kararla ağlaya sızlaya 10 günlügüne bıraktım ilk başta zor oldu şimdi de yine bırakıp gideceğimi zzanneder diye bırakmıyorum

kım kımınle erdı kızlar
ay boyle aradan dalınca hıcbır sey anlasılmıyor yaww

ben bırakıyorum kuzumu
ama sadece annemle babama
baskasına emanet edemem gıbı gelıyor

yasmınım enıstemle barıstın mı

yok ben arda napar bensiz diye bi takıntım yok ardayı ben memeden kesemedim ama o rüştünü ilan etti.bana hiç ama hiç müdanası kalmadı kreşte bile akşama kadar anne hiç demiyormuş sadece ilk zamanlar baba gitti diyormuş .şimdilerdede kreşte kızarlarsa falan işaret pamağını salayarak baaak hatice yok baaak diyormuş.öğretmeni bizi tehdit ediyor seninle diyor.(yawrumda biliyor anası yolar herkezi onun için)yani benim oğlan ergenliğe gireli çok olduda.ben yapıştım kaldım eğlenemiyorum o olmadan

Derinim şu geçen bakırköydeki buluşma resimlerimizi görmüştür polipe hatun yaşlandı zaar ondan hatırlayamıyor nerden baktığını

Cumartesi Pazar günü kar geliyormuş havalar 2 dereceye düşüyor marmara bölges,inde haydin kazanız mübarek olsunn evde değilde işe gidip gelirkene donacağız birde sabah o sıcacık yorgan sıcaklığından kalkıp buz gibi havaya çıkmakkk ıykkk ne iğrenç
herşey rağmen karı özledim

yaw bana derin benim burda fotom yok dedide var yani sonuçta değilmi Allah Allah kendimden şüphe ettiriyonuz
yaşlamaksa yaşlandım tabi gülünce gözümün etrafında kaz ayakları çıkıyor botoks yaptırma vaktim geldi

ya gelsin soğuk bee
mikrop doldu ortalık
kar yağsın yatalım şöyle üstüne
eşimle taa nişanlıyken
karlara böyle ters olarak bir atlamıştım ona uyup
normalde hiç huyum değildir böyle acayip şeyler yapmak:)
kuyruk sokumum varya tam 1 sene ağrıdı
yanlış bişey yaptım yada o zamanlar otururken bile kemiklerim batardı
şu halimden 15 kilo zayıftım da(
ondan mıdır nedir bişey olmuştu işte
ama gezmesi zevkli
kar yağsa çok böyle
çocuklarla kartopu oynarmısınız
benimki kesin tutturur da

benım cevrıyem memleketınde yasıyor
bız cok uzagız bırbırımıze
hos aynı yerde yasasaydık da bırakamazdım
kendısı cok yaslı egılıp dogrulamaz derecede
cocuk bakamaz yanı kendısının bakıma ıhtıyacı var

yawww benım kuzu cok ınatcı
kıme cekmıs anlamıyorum

Yok barışmadım canım.Akşam yaklaşıyo falan.Konuştum ama bıdır bıdır.Anlattım zoruma gidenleri.Tamam karıcığım, bundan sonra gayret edicem.Tam senin istediğin gibi olacam dedi.Ben de madem olabiliyosun şimdiye kadar neden olmadın dedim.Ayrı yattım yine.Çok kızgınım halen..

derincim ve sedacım sağolun kızlar önerileriniz için
sedacım,derincim kazanız mübarek olsun canlarım inşallh verirsiniz kiloları bende almışım bu ara 2 kg hemde çok dürüm falan yedim ondan kesin 62 kg olmuşum
kızlar kızıma bi boru paça kot aldım harika ya bana göresini bulsam kesin alıcam yani o derece gzüel eklicem akşama kendime de 2 adet bluz aldım bu ay fazla harcadım kocişim destek çıktı sağolsun canım benim o

evt dil var gerçekten ama böyleside sinir bozucu dimi yasmin
hep tamam diyor ama icraat yok
öbür türlü cevap verse kavga ederdiniz o daha kötü olurdu ama

kısss polipe varmı ne bilyiim valla ben görmedim leenn
face de var diye biliyorum
ee sende face de yoksun maşallah
gizli şahsiyet
bende sana bir konarsam görürsün
sen biliyonmu ben kaç kiloyum

Valla Derincim ne yapacağımı şaşırdım.Hep özürler, karıcımlar ama değişim yok.Bu daha sinir bozucu.Bişileri halledememek kötü olan.Yoksa herkes hata yapar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…