2008 Kasım Anneleri

gunaydın hatunlar
yarını ıple cekıyorum
yarın da calısalım tatıl olsun ıstıyorum
yorgunum
hafta sonu da sehır dısına cıkıcaz yuksek ıhtımal
evdekı ıslerımı halletmem lazım aksamları
sızlerde ne var ne cok

Günaydın Lorecim..Bizde 2 günlük uykusuzluk var.Anıl 2 gündür 5-6 da kalkıyo.Sabah 5de beraber yattık, uyuyamadım( Şehir dışında küçük kaçamaklar mı??

kucuk kacamak sayılmaz sanırım
annem ve babamda gelıyor
hep bırlıkte gıdıyoruz ınsa allah
ıkı gun degısıklık olur bıze de dıye dusunduk

uykusuzluk cok zor canım
ıkı gecedır bızım kuzu da bızım yanımıza gelmek ıstıyor gece
korkuyor sanırım yatagına oturup aglıyor
babası da alıp gelıyor yanımıza

Son düzenleme:
Günaydın kızlar gece arda saat 4 gibi uyandı bi baktım nasıl hızlı hızlı nefes alıyor kalbi atıyor kalktı yataktan babasının yanına doğru gitti tur attı evde dedesine gitti geldi sonra yanıma spidera bindim öptüm dedi telaşlandım acaba göğsü dolu burnu hafifi tıkalı die mi öle nefes alıyordu anlamadım bi araştırayım bugün sürekli uyudu uyandı ağladı

Götürdüler pasinim antibiiyotik vermiş soğuk algınlığı demiş doktor ayrıca vitamin ve dolv.n falanda yazmış neden birden bire böle çarpıntısı oldu anlamadım baya da devam etti eşimde göğsü burnu tıkalı ondan dedi ama 2 gündür böle ama ilk defa böle hızlı hızlı nefes aldı

Yasom rüya değilde sanki bişey onu rahatsız ediyor gibiydi birden fırladı yataktan atladı koşa koşa dolandı evde sanki sabah olmuşta uyanmış gibiydi uyumak istiyor ama uyuyamıyordu nebiliim inşallah bi sorun yoktur aslında 6 aylıkken eko çektirmemiz gerekiyordu doktor ilk çektiğinde önemli birşey değil her yenidoğan bebekte olur 6 aylıkken getirin tekrar çekelim demişti bizde çektirmedik aklımda randevu alayımda bi baksınlar tekrar aklımda kaldı birde dün gece öle olunca telaş yaptım birde hamileyken son ayda kontolümde doktor kalbi çok hızlı atıyor çarpıntısı çok falan demiştinebiliim aklıma kötü şeyler getirmeyeyimde Allah korusun ama kontrolde fayda var

aferın kız sana polıpe
demek kı ondan begenmıyorsun sen zamane kızlarını
hamarat hatun evet bence de kısın daha cabuk kırlenıyor ev
dun aksam hıc oturamadım dıyebılırım saat 10'a kadar
yemek yap hazırla
camasır katla yerlestır
utulerı ayır kuzuyu oyala
banyo yıka vs
bu da ustunden yapmıs halım yanıı
aksama yıne bır suru ıs benı beklıyor
ben becerıksızım zaar

kakılmıştır benim adııım heryeri süpürür parlatırııım.
Sanki evde 7 tane çocuk var anam b.k götürüyo heryeri.
Bide benim alerjim var keyfimden yapmıyom yani ölür kalırım evde bişeyler uçuşursa
:95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…