2008 Kasım Anneleri

avrat paşası deyince makbule gibi hissettim kendimi diyodu ya 10 dakkada 3 gömlek ütülerim .ne kızdı ya elinin üstüyle memeye hop yapıp kaldırırdı çatlak:76:

günaydın arkadaşlar
gününüz güzel geçsin inş,
sedacım geçmiş ollsun sanki banada yasminin dediği gibi rüya gibi geldi ama tabi sen çocukunu tanırsın inş bir şeyciği yoktur,
ahhh lore beni de haftasonu kocam beni götüre götüre annesine götürecek offfffff gecermi hemde hiç planımda yokken
konyalı kadınlar hamarat ve temizdir dermişim polipe sen su böregii yapabiliyormuydun konyalı hatun olaraktan

yaparım ama çakmasını

burdan pek beceriksiz gibi durmuyoN ama

Son düzenleme:
hoşbulduk sedacım

yavru kuşa bir yumurta haşlayım dedim çok pişirmişim hadi onu benyerim başka pişiriyim dedim kaynayan suya attım yumurtayı pat patladı içi anında dışına çıktı ve anında pisti bende burdan pek becerikli görünüyom dimi

günaydın kızlar
sedoş ne oldu yaa ardama
buğranın burnu tıkalı olunca hiç ağzından nefes almak aklına gelmez
alışmamış ya
birden nefessiz kalır gibi olur çok korkarak uyanır ve ağlar(
o yüzden grip olmaktan çok korkarım
geceleri uyuyamaz çocuğum
acaba arda da öyle mi oldu diyorum burnu tıkalıysa
şaşırmıştır azcık nefessiz kalınca
ne biliyim ama o dediğin mevzuyu da atlama hemen yaptır ne yaptırman gerekiyorsa

günaydııın
benimde boğazlarım şişmiş(
benim küçükken hep bademciklerim şişerdi
sonra belli bir yaşa gelince
söndüler üzüm kurusu gibi hatta daha küçük olarak kalmışlar orda
doktor demişti
bademcik vazifesi bile yapamıyorlar kurumuş kalmışlar nedense
artık şişmiyorlar ama farenjit oluyorum zırt pırt
lenf bezlerim şişiyor iki de bir
nanemollayım yani amaaaaaaaaaaaan

Derinim götürcem bugün bi randevu alayım haseki hastanesinden bi baksınlar nedir ne değildir dediğin gibide olabilir nefes alamıyor ya nebiliim bakalım
Bende korkuyorum hasta olucam die bnmde bugün boğazım hafiften yanıyor gibi inşallah şifayı kapmam mevsimsel bir yorgunluk bende de var dün
banyo yaptım regli de oldum damarlar rahatlasın kendime geldim azcık kuş gibi uyurum dedim ama ne mümkün arda sürekli sağa sola dönüyor üstünü açıyor sürekli uykum bölünüyor malesef uzun zamandır deliksiz bir uyku uyuyamıyorum hoş anneliğin vvermiş olduğu birşey ayrıda yatırsam ara ara kontrol için kalkardım herhalde paşa sürekli üstünü açıyor çünkü sıkıntılı beyefendi uyurken asla çorap istemez illa çıkartıcak ayağından üstünü açıncada ayaklar soğuyor amannn

geçmiş olsun derin bendede faranjit kış boyu sürer,kronik babama çekmişim

bir tane yumurtayı zor yedirdim akşam uyumuyor diye erken kaldırdım benimkini keyfi yok uykuyu alamadı tabi erken dediğimde 10bucuk

off buğun arkadaşlara gidecem betülü götürsemmi hava soğuk anneme mi bıraksam götürsem onada değişiklik olur oynar çocuklarla bi karar veremiyorum napsam

Bencede götür mucizem değişiklik olsun kuzuya sıkı sıkı giydir bende Cumartesi gidicem arkidşime götürücem arda paşayıda pazarda kızlarlayız şansımızada bu haftasonu buz olucakmış hava inşallah tekrar şifa kapmazlar

dimi ya yasmin zaten gece kötü davrandığım için kendimi suçlu hissediyom götürüyüm de çoçuklarla oynasın.aslında götürmek daha kolay bana anneme git falan zor da hasta olur diye korkuyorum

Selam cücüklerim
öğleden sonra izin aldım lazer epilasyona gidicem 1 ay geçti gitmem gerekiyor bu yüzden tüm işlerimi bitirmeye çalışıyorummm
sedacım ardama geçmiş olsun bence de götür bi doktora ne var ne yok öğren içimiz rahat etsin
derincim sana da geçmiş olsun canımm benimde acıyo boğazım hep şu geçişlerde hasta oluyoruz çoluk çocuk(
mucizecim bence de götür kuzuyu canım değişiklik olsun canımm kuzuyaaa

çogunluğun sesini dinleyip götürüyorum

yan tarafta ki sıkılaşın reklamı siniri mi bozdu kremi bir sürüyor şişman kadın sıskaya dönüyor sanki okadar kolaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…