2008 Kasım Anneleri

çocuğu sabah uyandırıp götürmek en kötüsü(
çok erkenden hayata başladılar gibi geliyor öyle olunca
benimki şimdiye kadar annem sayesinde evinde uyudu
epeydir benim gittiğimi bile görmüyor 11 e kadar alan uyuyor:))
ama 2 ay sonra biizm de işler değişiyor bakalım napcaz

polıpe becerıklısın mı dıyorsun yanı
alacakmısın benı ogluna

sabahları kuzuyu en tatlı halınde uyandırmak bıze de cok zor gelıyor
zaten kalkmak ıstemıyor kı
aglıyor vs
kedı gıbı mıyavlayarak aglamaması ıcın ugrasıyoruz ama cok aksı oluyor
hafta sonu 10,30 kadar uyuyor yavrum
sımdıden erkenden kalkıp gıtmek zorunda mesaılı memur gıbı

Lorem aramızda en becerikli sen ve Güliz..Kocaları dize getirmeyi başardınız.En beceriksiz Sedoş ve ben..Henüz hiçbir dediğimizi yaptıramadık

Yok kıss yasooo ben dediklerimi yaptırrıım sıkıysa yapmasın eli maşalıyım eski takıntılardan kurtulduk bnm cadolozluğum sayesinde play station pc vs vs saymaknan bitmez arada var bazen tuhaflıklarıda onlarıda artıkın konuşsamda yine arada görmezden geliyorum sen daha ağırlığını koymamışsın herif salmış o yüzden ben az cazırdamadım binmedim tepesine deliyimdir o konularda bazen gözüm bir kararız fırlatırım herşeyi bi keresinde pc ye öle bi bağlandı ki bir sinirlendim pcyi fırlattım dağıldı şok oldu tabii beklemiyordu hiç sonra oturduk konuştuk anlaştık sıkıysa anlaşmasın

alırım kız ayıp ettin.beceriklisin tabi sende bunu bilondur zati benim dememlemi
bizde yok o erkenden kaldırma muhabbeti çünkü benim sıpa doğduğundan beri 6,30da uyanır benim tepeme dikilir kalkalımmmı kalkalımmı diye
sabah kreşteki çocuklar kahvaltıdan yarı uykulu kalkıyorlarmış 10 civarı benim oğlan uykuya yatıyormuş çünkü onlar için gün yeni başlarken benimki çoktan günü yarılamış oluyor.bi garip işte

aynı değil kı..kiminin bacak boyu kısa olur, gövde uzun olur.orantılıysa dötü yere yakın değildir.loremin boydan bir resmini rica edelim:)

1,60ın altındaysa her halükarda yere yakın olur heryeriyle passinden ses çıkmadığına göre her an uçan bi tekme gelebilir allah muhafaza:18:

aynı değil kı..kiminin bacak boyu kısa olur, gövde uzun olur.orantılıysa dötü yere yakın değildir.loremin boydan bir resmini rica edelim:)

1,60ın altındaysa her halükarda yere yakın olur heryeriyle passinden ses çıkmadığına göre her an uçan bi tekme gelebilir Allah muhafaza:18:

offfffffffffffffff sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmm nannnnnnnnnnnnnn keşkem bugün cumaaa olsaydııı
annemi aradım arda beyin ateşi çıkmış yıkamışlarr tam iileşicek hava buz olcak biz dışarlarda fink atcaz inşallah tekrar şifayı kapmaz paşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…