2008 Kasım Anneleri

iptal edersin seda çocuk dinlensin biraz illa çıkarıcam dersen yakın bi parka götürür getirirsin hafta sonu

Offf bea polipim önceden söz verilen şeyler Cumartesi arkidişime gidicem kociş kabul etse ardayı götürmem evde kalırlar ama bakayım belkim kandırırım Pazar günü mecbur çıkıcak piroşlara gidicez

selamlar güzel hatunlar nbr
sedoşum ardacık hala hasta sanırım tekrar geçmiş olsun

benimki uyuyor benim de yatasım var ama temizlik yapıyorum pofff,akşam bir aksilik çıkmazsa sinemaya gidicez kocişle bakalım

slm yavrular...........
sedoşum arda iyilişir inş. pazar gününe kadar bekliyorum hepiciğinizi

derinim geçmiş olsun sanada cnm

komşudaydım şimdi geldim bende her gün çıkıyorum aynı saatte komşuya kahvemi içip geliyorum alışkanlık oldu:))

laz da değil ama jeton köşeli ellaaam:))

ellaaam değil len alleeem yada burda öyle der teyzeler

Kız seda sarı seda Adam gitti yeni geldi şimdi soruyoz allah allah

len valla kaşınıyonuz ama benim önümde işlenecek dağ gibi faturalar var gelemem şimdi az sıkın dişinizi vermeyin canınızı zira ben alacağım:95:

hoşgeldin piroşum pek sıkıcı burası bende bayaaa bi sıkıldım biran önce eve gidesim var biri beni eve ışınlasa keşkem yol gözümde büyüyor
Allahtan komşun var gidebileceğin önemli şey komşuluk
gelcez kısmetse pazara çok çok önemli birşey çıkmadığı süre

Yozgatlılar çok kullanır ellaam derler Polipecim:)

1,60ın altındaysa her halükarda yere yakın olur heryeriyle passinden ses çıkmadığına göre her an uçan bi tekme gelebilir allah muhafaza:18:

he valla 1,60'ın altındayım
ama cadılıgım ondan mı kaynaklanıyor kı
valla benım boyu selvı tanıdıgım ısmı lazım degıl kısıler var
ben onların cadılıgı karsısında zemzemle yıkanmıs sayılırım sahsen
sadece benım degıl cevremdekılerın yorumu da aynı dogrultuda

ayrıca ucan tekmelerım sadece kocıse mahsus canım

sedoşum hoşbulduk fıstığım
komşuluk gerçekten çok önemli bundan önceki evimde kimse yoktu burda üst kat komşum çok iyi sağolsun her işime yardımcı 4 tane kızı var bekar 2tane benden küçük 2 tane benden büyük olmak üzere:) çok iyi anlaşıyoruz allah bozmasın...

polipe senin sedoşa takılmana bayılıyorum yaa alemsin:)

tabi tabi ondan bi o kadarda yerin altında olurmuşunuz atıyom 1,55 sen 1,55de yerin dibinde kökün olurmuş totalde 3,10 falansın sen

oyyyy ıslerden basımı alamıyorum
yenı bır ıs uzerınde calısıyoruz canım cıkıyor yaww
basım agrıdı kahve molamı verdım
kuzumu ozledım telefonda da konusamadım zaten uyuyordu
az kaldı ısım toparlayıp kuzumu kavusasım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…