- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #9.301
canim yaaa boylee seyleerr hic duymamistimmm .. insallahh bizede duymakk lazimm olurr.. cokk komik yaa yastik niyetinemii:roflol::roflol:kordon doğumda önemli kızlar şimdi dolansa bile bişeycik olmaz merak etmeyin.bizimki gene kordonu almış başının altına yastık niyetine üstüne yatmıştı zibidi:))doktor baya güldü haline
Masallah cnm bebişine...Doğumun ameliyathanede yapılmaması gercekten
rahatlatıcı ya ...
çilek randevunuzun iyi geçmesine sevindim canım, doğum yapacağın yeride görmüşsün için rahatlamıştır biraz, hem herşeyin tek bir odada olması çok güzelsağlıcakla gelsin bebişin
kızlar göğüslerimiz emzirmeye başlayınca daha çok büyüyecek ve bırakıncada sarkacak haliyle( destekli sütyenlerle ve harekatlerle toparlayacaz başka yolu yok , ama çatlak oluşmasının sütyenle ilgili olacağını sanmıyorum ben düzenli olarak çatlak önleyici kremimi kullanıyorum ve çatlamamasını umuyorum şimdilik yok:)
çilekçim nekadar şanslısın o soğuk ameliyathane havasını solumıycaksın odanda rahat rahat doğurucaksın.allah bi nefeste kurtulmayı nasip etsin inşallah sana.gerçi sende sezeryan olcaktın dimi?bakalım en önce sen doğurcan senin deneyimlerini dinlemek için can atıyorum.hepimiz senin doğumuna endekslendik ona göre kötü şeyler yaşamadan biran önce atlat da biz de rahatlayalım yoksa bam teli gibi gerilicez gibi gözüküyo:))
Merhaba kızlar,geçmişi okuyamadım.Sanırım da okuyamam.Hem site çok yavaş,hem de benim dosya işlerim var onlarla ilgilencem bugün.
Sadeece bu sayfayı okudum şimdilik.Çilekcim Deniz bey iyiymiş çok sevindim.İnşallah doğumunda kolay geçer ve bize morla olursun.
Aman südyen takın kızlar sarkar walla.Zaten bu aylarda hepsi büyüdü.Ne olur ne olmaz.Çatlaklarla südyenin alkası olduğunu ben de sanmam.O yüzden yağlanmaya devam :))
Bugün çok yoruldum evde.Yemekdi,süpürmeydi,ütüydü.Derken ohh diyemeden şimdide şu dosyalarımı halledeyim.Ee malum bu hafta son haftam işimde.İzne ayrılmadan düzenleyeyim herşeyi de yerime gelen zorlanmasın(Arkamdan konuşmasınD )
Herkes iyidir umarım.Öptük sizi şekerler.
çilekcigim çok sevindim herşeyin yolunda olmasına gözün aydın canım.yarında bizim kontrol günümüz gelişmeleri yarın paylaşırım sizinle.bakalım kızım kaç kilo oldu çok heyecenlıyım valla 3haftadır gitmedik doktora meraktan çatlıyorumhihoyyyt
bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz:teytey:
Merhabalar kızlar,
yeni gelenler hoş geldiniz
çilekcim senide tebrik ederim güzel bir kontrol geçirmişsin bu arada içimden bir ses senin kasım değil ekim annesi olacağını söylüyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:))
bende dün kontrole gittim ve bebeğim gayet iyiydi çok şükür. Ama çok yaramaz bir bebek olacağı kesin dr.um bile bak yaramaza kordonunu nereye getirmiş dedi bir baktık kafasının yanına almış kordonu oynuyor ödüm patladı tabiki ya boğarsa kendini diye ama dr.um şimdilik sıkı değil serbest dedi ama ben evhamlandım tabiki 15 gün sonra tekrar istedi beni bakalım nasıl geçecek bu 15 gün
plasentamız biraz yaşlanmaya başlamıştı ama dr.um normal dedi önemsenecek boyutta değildi yinede haftada iki kere pırasa yememi söyledi salatalarıma muhakkak yeşil soğan koymamı ve yemeklerimede 2 diş sarımsak muhakkak atmamı söyledi ve bol su dedi çok bolca su içmelisin dedi hepsini yapabilirimde bu su işi biraz kötü maalesef ben su içmeyi sevmiyorum ama oğlum için içeceğim artık ne yapayım. Bu arada dün gece ilk defa iki bacağıma birden bir kramp girdiki sormayın ağlayacaktım neredeyse eşime öyle bir seslendimki hemen uyandı zavallıcık masaj falan yaptıda ancak rahatladım ama şimdide hala acıyor sanırım artık magnezyum almamın zamanı geldi
Günaydın kızlarrrr, biz geldikkk. Çilekciğim ve beklemekciğim, bebişlerinizin iyi olmasına çok sevindim, ne güzel maşallah kasım annelerine bir kere daha... Ben de aralık annesi olacaktım aslında ama günümüz geri gele gele 25 kasıma kadar geldi, doktorumuz sonuna kadar bekleyeceğiz dedi, bu durumda herhalde son kasım annelerinden biri de ben olacağım...
Yukarı katta çok yaramaz bir çocuk ve aynı anda temizlik var, hem çocuk koşuşturuyor hem de elektrik süpürgesini kalorifer borularına çarpıyorlar sabahtan beri, o yüzden bugün geç kalkamadık ne yazık ki, 8'den beri ayaktayız. :))
Yeni gelen arkadaşlara ben de hoşgeldiniz diyorum, ben de çok eski değilim ama buradaki paylaşımlardan, sohbetlerden ve edindiğim bilgilerden inanılmaz keyif alıyorum, herkese tekrar teşekkürler...
Hastane çantamızı hazırladım ben de, oğluşumun gidecek eşyalarını da yıkadım, bugün ütülenip çantaya konacak böylece kafamdan birşey daha eksilmiş oldu. Ufak gelmişti gözüme çanta ama, sığdık içine, bavula gerek kalmadı, ona ayrıca memnun oldum. Bir de odasını yerleştirebilirsem, değmeyin keyfime...:)))
Sabah sabah gevezeliğim tuttu artık kusuruma bakmayın.:))
merhaba kızlar..
uzuuuuuuuun bi zamandan sonra(yaklaşık 10 gün..) tekrar aranızdayım..
hastalandım, iyileştim, bayram yaptım..derken dün işe başladık yine..
umarım herkes iyidir.geçmişi okuyamadım..:1shok:çok uzundu yaaa..
yeni gelen arkadaşlar var sanırım.hepiniz hoşgeldiniz..
çilekcim seninde kontrolünmü vardı?buradan anladığıma göre iyi geçmiş gözün aydın canım.
eylül cüm senin neyin var? anlamadım ama arkadaşların teselli yazılarını okudum..
julianne,asortie,dark,minik kalimero, elmalı turta,beklemek.. daha ismini sayamadığım diğer arkadaşlarım.nasılsınız iyimisiniz? sizleri çok özledim.
çok şükür ben ve oğlum iyiyiz..:asigim:
hepinizi kocaman öpüyoruma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?