2008 Kasım Anneleri

Merhabalar kızlar,

yeni gelenler hoş geldiniz

çilekcim senide tebrik ederim güzel bir kontrol geçirmişsin bu arada içimden bir ses senin kasım değil ekim annesi olacağını söylüyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:))

bende dün kontrole gittim ve bebeğim gayet iyiydi çok şükür. Ama çok yaramaz bir bebek olacağı kesin dr.um bile bak yaramaza kordonunu nereye getirmiş dedi bir baktık kafasının yanına almış kordonu oynuyor ödüm patladı tabiki ya boğarsa kendini diye ama dr.um şimdilik sıkı değil serbest dedi ama ben evhamlandım tabiki 15 gün sonra tekrar istedi beni bakalım nasıl geçecek bu 15 gün

plasentamız biraz yaşlanmaya başlamıştı ama dr.um normal dedi önemsenecek boyutta değildi yinede haftada iki kere pırasa yememi söyledi salatalarıma muhakkak yeşil soğan koymamı ve yemeklerimede 2 diş sarımsak muhakkak atmamı söyledi ve bol su dedi çok bolca su içmelisin dedi hepsini yapabilirimde bu su işi biraz kötü maalesef ben su içmeyi sevmiyorum ama oğlum için içeceğim artık ne yapayım. Bu arada dün gece ilk defa iki bacağıma birden bir kramp girdiki sormayın ağlayacaktım neredeyse eşime öyle bir seslendimki hemen uyandı zavallıcık masaj falan yaptıda ancak rahatladım ama şimdide hala acıyor sanırım artık magnezyum almamın zamanı geldi

Canım inşallah hep böyle sağlıklı haberler alırsın bebişinden. insanın morali cok düzeliyor böyle haberler alınca. kordonu da kafana takma. bebişin tek oyuncağı o kordon. anormal bişe olsa doktorun önlemini alır zaten.
tavsiyelerin için de teşekkürler. pırasanın faydalı olduğunu ilk defa duydum. bu akşam yapayım hemen:)

bu arada su içmek cok önemli. 30 haftalıkken acilde yattım ve yererli su alamadığımdan kanımda keton denen bir madde buldular. ayrıcada idrar yolu enfeksiyonu. gerçi sıcaktan da cok etkilenmiştim o zaman. sadece suyu az içmeye bağlamıyorum o zamanki rahatsızlığımı. neyse 1 gün yattım hastanede. enfksiyon için antibiyotik ve 4 sişe serumdan sonra cıktım. cok korktum o zaman. doktor tavsiyesi gereği o günden beri günde en az 3lt su içiyorum.
su içmek çok önemli. inşallah hiçkimse karşılaşmaz böyle bişeyle. herkese sağlıklı haberler gelir her zaman.inşalllaah...

kordon doğumda önemli kızlar şimdi dolansa bile bişeycik olmaz merak etmeyin.bizimki gene kordonu almış başının altına yastık niyetine üstüne yatmıştı zibidi:))doktor baya güldü haline

kordon doğumda önemli kızlar şimdi dolansa bile bişeycik olmaz merak etmeyin.bizimki gene kordonu almış başının altına yastık niyetine üstüne yatmıştı zibidi:))doktor baya güldü haline
canim yaaa boylee seyleerr hic duymamistimmm .. insallahh bizede duymakk lazimm olurr.. cokk komik yaa yastik niyetinemii:roflol::roflol:

Günaydın kızlarrrr, biz geldikkk. Çilekciğim ve beklemekciğim, bebişlerinizin iyi olmasına çok sevindim, ne güzel maşallah kasım annelerine bir kere daha... Ben de aralık annesi olacaktım aslında ama günümüz geri gele gele 25 kasıma kadar geldi, doktorumuz sonuna kadar bekleyeceğiz dedi, bu durumda herhalde son kasım annelerinden biri de ben olacağım...

Yukarı katta çok yaramaz bir çocuk ve aynı anda temizlik var, hem çocuk koşuşturuyor hem de elektrik süpürgesini kalorifer borularına çarpıyorlar sabahtan beri, o yüzden bugün geç kalkamadık ne yazık ki, 8'den beri ayaktayız. :))

Yeni gelen arkadaşlara ben de hoşgeldiniz diyorum, ben de çok eski değilim ama buradaki paylaşımlardan, sohbetlerden ve edindiğim bilgilerden inanılmaz keyif alıyorum, herkese tekrar teşekkürler...

Hastane çantamızı hazırladım ben de, oğluşumun gidecek eşyalarını da yıkadım, bugün ütülenip çantaya konacak böylece kafamdan birşey daha eksilmiş oldu. Ufak gelmişti gözüme çanta ama, sığdık içine, bavula gerek kalmadı, ona ayrıca memnun oldum. Bir de odasını yerleştirebilirsem, değmeyin keyfime...:)))

Sabah sabah gevezeliğim tuttu artık kusuruma bakmayın.:))

slm kızlar bende dun sancılandım dogum gıbı :bbo:acil dr. gittik ama doğum degılmıs yalancı doğum sancısıymıs bu aralar olurmuş dedi sizde de oluyormu birde benim anlıyamadığım bu 2 hamılelıgım ilkinde hiç öyle seyler olamadı çok rahattı ama bu oglum öldurecek benı daha doğmadan bizimle oyun oynuyor kerata.

slm kıslarrr
görüşmeyeli nasılsınız bakalım umarım sorun yoktur bebişlerde gayet iyidir
bi,zde ii olmaya calışıyoruz işte kızımla bol bol tıkınmakla meşgulüz bu sıralar tabi yediklerim bebişe güç verdigi için tekme olarak geri dönüyo bana
önümüzdeki haftada calışagım ondan sonra izine ayrılıyorum artık son iki hafftamız sizlerrle dogumdan önce
şimdilik bizde haberler böyle sizde keyifler nasıl şeker annişler

a.s.slm kıslarrr
görüşmeyeli nasılsınız bakalım umarım sorun yoktur bebişlerde gayet iyidir
bi,zde ii olmaya calışıyoruz işte kızımla bol bol tıkınmakla meşgulüz bu sıralar tabi yediklerim bebişe güç verdigi için tekme olarak geri dönüyo bana
önümüzdeki haftada calışagım ondan sonra izine ayrılıyorum artık son iki hafftamız sizlerrle dogumdan önce
şimdilik bizde haberler böyle sizde keyifler nasıl şeker annişler

merhaba kızlar..
uzuuuuuuuun bi zamandan sonra(yaklaşık 10 gün..) tekrar aranızdayım..
hastalandım, iyileştim, bayram yaptım..derken dün işe başladık yine..
umarım herkes iyidir.geçmişi okuyamadım..:1shok:çok uzundu yaaa..
yeni gelen arkadaşlar var sanırım.hepiniz hoşgeldiniz..
çilekcim seninde kontrolünmü vardı?buradan anladığıma göre iyi geçmiş gözün aydın canım.
eylül cüm senin neyin var? anlamadım ama arkadaşların teselli yazılarını okudum..

julianne,asortie,dark,minik kalimero, elmalı turta,beklemek.. daha ismini sayamadığım diğer arkadaşlarım.nasılsınız iyimisiniz? sizleri çok özledim.
çok şükür ben ve oğlum iyiyiz..:asigim:
hepinizi kocaman öpüyoruma.s.

Hoşgeldiniz kızlaaaaar :)

Azo nerdesin sen, kesin doğurdu bu kız dedim valla. İnsan bi bayramda falan girer, bi göz kırpar çıkar sonra :) Neyse hepinizin iyi olduğuna çok sevindim. Gerçekten 24 gün mü kaldı. Sen yokken saymadım ben :) Bu arada hırka örneği içime dert oldu. Birazdan ekliyorum canım, ciciler topiğine

Biz de dün akşam babamıza kavuştuk. Kızımdan mutlusu yok. Tabii benden de. Ama yazık canım kocam beni görünce ağlayacaktı neredeyse. Bir haftada nasıl bu kadar büyüyebilirsin. Nolur ortada dolaşma, çok korkuyorum, sanki kızımız çıkacak sanıyorum diyor. Sanırım dün öğlen kurufasulye yemiştim de o yüzden böyle korkuttuk babamızı. Sabah bakınca, neyseki o kadar büyümemişsin dedi :))

Masallah cnm bebişine...Doğumun ameliyathanede yapılmaması gercekten
rahatlatıcı ya ...

Tsk,ler yagmurcum,evet ameliyathanede olmuycagi icin cok rahatladi icim.Yani odada olmak ve sonrasinda orasinin benim kendi odam olmasi bana cok pozitif geldi acikcasi.

Denizanasi tsk,ederim tatlim.Yazdigim gibi yalniz olmak dogum odasinda benide rahatlatti.Zaten dogum yapinca südyensiz gezemeyiz dimi?Süt filan olucak cünkü ama ben simdi gece kesinlikle yatamiyorum,hatta gün icinde evdeysem takmadigimda oluyor:)

Canim atacim benim cok tsk,ler..Ben epidural normal olucam canim.Son ana kadar bi aksilik olmazsa dogum seklim degismiycek ve simdilikte hersey yolunda cok sükür.Ya dogursamda anlatsam bende cok istiyorum,heleki dün yeni dogmus bir-iki bebe gördüm yatmislar babalarinin omuzlarina görseniz renkleri kipkirmizi ama nasil tatlilardi ya,icim eriidi bianda.

Darkcim tsk,ler canim.Insl.hepimizin iyi gecsin hicbiseyi kendim icin dileyemiyorum ben,hep aklimdasiniz inanin.Ama mademki ilk ben yasiycam(ki kesinlikle bu belli olmaz) güzel gecsinde yazayim bir bir sizlere.

Sende dikkat et canim yorma kendini cok fazla.Bugün nasilsin iyimisin peki?

Edacim tsk,ler.Hadi senide bekliyoruz iyi haberlerle.Bana yine kilo filan söylemedi gayet iyi saglikli bebe dedi o kadar.Bende alistim artik görmek bile unutturuyor herseyi bana:)

Beklemekcim banada hic kasima kalicakmisim gibi gelmiyor hayatim,insl.kalmamda:)
Canim su icmeye calis lütfen,ben hamile kaldigimdan buyana abartisiz günlül iki lt.su iciyorum.500ml.kücük siseyle geziyorum evde ve kesinlikle cok faydasi oluyor icmeye calis canim sende.
Magnezyumu almadinmi sen hic?inanirmisin bana kramp saysam 3 ten fazla girmemistir,ama sürekli hapini aldim ondandir kesin.

tsk,ler biberoncum,zaten ufakliklarin keyfi ne zaman isterse o ayin annesi yapicaklar galiba bizi:)Ya ben hazirladim hastane cantami ama canta diil benimkisi cekmeli valizler varya onlardan iste.Ve tika basa doldu terlik,havlu ve makyaj malz.koymadim henüz daha:)
Yerlestirirsin canim yavas yavas hersey olur gider ..

Azocum hosgeldin tatlim,bayramin keyfini cikardin anlasilan:)Tsk,ederim canim iyi gecti kontrolüm darisi sizlerin basina insl.

Bu arada yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz hepiniz..

geldim canımcım geldim..
ya çok yoğun bi tatildi.e bide hastalandom biliyosun.ilk 4 gün yattım zaten(cuma-c.tesi-pazar-p.tesi) sonra bayram ziyaretleri falan..buralardaydım gerçi uzaklara gitmedim..son günlerde oğlumun eşyalarını yıkayıp yerleştirdim.bi günde çıkıp kalan eksiklerimizi aldık..falan filan..
valla pc den öle usanmışımki elim gitmedi bi türlü..
ama sizleri çok özledim..
dünde malum ilk gün diye yoğundum..
anca..
kız benim karnımda kocaman oldu sorma..
senin kociş nerdeydiki?
gelmiş gözün aydın..

günaydın kızlar;
çilekcim denizimiz iyiymiş maşşallah ..
beklemekcim senin tosun da iyi onada kocaman maşşallah.
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş..
sekretercim sağol canım hepimiz iyiyiz..sende iyisin sevindik ..

azocum sende hoşgeldin küçücük bir 10 günlük tatilden sonra aramızda olman güzel..
canım son kontrolumde bebişim biraz az kilolu çıktı da ondan biraz evhamlandım bir sorun yok yani..sağol sorduğun için iyiyiz çok şükür..

Saol eylülüm cok iyi oglusum.

julicim bu aralar bir haftada filan gözle görülür büyüyoruz canim,esinin seni görünce sasirmasi cok normal,nasil kocaman gelmisindir dimi?ne güzel ama kavustunuz sag saglim cok sevindim canim senin adina.Bu dönemler hassas oldugumuz icin biraz geriliyor insan ayri kalinca,neyseki gelmis esin hayatim.

Hmm demek kuru fasülyenin gazabina ugradiniz sizzzzz:) heheh bence büyümüsündür yaa simdi tam büyüme zamani cünkü.

Selam kızlar ben bi göz kırpmaya geldim.Julinin deyimiyle :)
Bu öğlen evde yemekte tek kaldım.Canım sıkıldı.Eşimin işi çıktı.Hergün arkadaşım gelirdi o da kendi okulunda kaldı gelmedi.Yalnız yemek yedim
Ben de bi bakayım dedim.

Azocum hoşgeldin yokluğun çok belliydi.Geçmiş olsun canım.Özledik seni.
Pc den o kadar bıkmışsın desene :) Neyse doğumdan sonra da özlicez buraya gelmek için fırsat kollicaz.

Çilekcim sğol canım iyiyim ben bugün.İnşallah hepimizin doğumu iyi geçecek ben inanıyorum.

Ee tembel Juli ekledin mi bakalım resimleri :)
Belki bakmaya fırsatım olmaz.Olursa yazarım bişiler zaten.Birazda çıkcam çünkü.
Kocişde gelmiş şimdi senin kız ne şımrmıştır babasına..Okurken güldüm walla demek adamı korkuttu senin göbiş DD Amannnnnnn minicik şeyden mi korktun deseydin ya DD

Sekreter sende hoşgeldin canım.Ye ye can boğazdan gelir.

göbişi büyütüp suçu kuru fasulyeye atanlarmı var yoksa ..masum bir yemekten ne istiyosunuz..siz büyütün oğlanları kızları sonra yok kuru fasulye yok pırasa :)))) yemezleeerrrr..

eylülcüm üzülme bazen bebekler haftası haftasına aynı oranda kilo almazmış.seninkide umarım böle bişeydir..benim oğlumda hatırlarsan son kontrolde çok az kilo almıştı ve bende üzülmüş, buradan sizinle paylaşmıştım.umarım haftaya gittiğimzde benimkininde kilosu iyi çıkar.allah onlara sağlık sıhhat versinde kilo çok mühim değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…