2008 Kasım Anneleri

hosgeldın lorecım
esının durumları ıcınde hayırlısı olsun
benım esımınde gecen hafta yonetımkurulunda toplantısı olacaktı ıptal oldu bu hafta olucakmıs ıs degısıklıgını beklıoruz bakalım hersey kısmet

Lorem şimdiden küçük asker bunlar.Sabah sabah kaldırmak benimde zoruma gidiyor.Bazen anne ikimiş yatalımmı diyo..Hayır oğlum, babaanneye gidelim, dışarı çıkalım hadi demek zor geliyo(

yaww bır aydır falan ben bırakmıyordum
azıcık daha uyusun dıye babası ben beklerım deyıp yatırıyordu bıraz daha
ama uyanmak ıstemıyor kuzum
cok zor gelıyor sabahları uyandırmak
sarılıyorum kucagıma alıyorum ama gozunu acmıyor bıle

ufff zor geldı ıste sabah kı halı

esımın ıslerı halloldu sayılır ıcırım ama beklemek zorundayız protokol ıslerını maalesef

günaydın bayanlar,
geçmişa bakmadım çok yazmışınızdır önemli bişey yoktur inşallah...

bizde sabah 8.30da içeri geldik kaanla ama o çizgifilm istedi onu seyrederken bende uyuklamışım koltukta keremde 10.15 civarı kalktı koca yatağın keyfini çıkardı tavşan...
patates yaptım yediler birazcık...

gunaydın nazlıcım hosgeldın
eylulde cok sevıyor patates kızartmasını fazla yedırmemeye calısıyorum
afıyet olsun pasalara
kaynanam daha gelmedı malesef eylulu bakıcıya goturcem cok soguk olursa nasıl bırakırım bılmıyorum
dusunmekten uyuyamıyorum ya ne zor calısan anne olmak

patates kızartmasını ben kuzum da cok sevıyor
ama sadece hafta snu bır kez yapıyorum
kendısı yıyor cok hosuna gıdıyor kuzumun

dun aksam balık yemeye goturdu dedesı onu
ben kuaforden cıkıp evıme gectım gıtmedım
ama hıc yememıs balık begenmemıs pasazade

nazlı yazamıyoruz ki site yüzünden geçmişimiz kalabalık değildir yani.yaw kızlar maytapda çoktandır uğramıyor yok yazıyom onu haberiniz olsun:97:

hişşşt polipe hatun s,ite bakım bakım dey,ince facezübükte takılıoz biz çok şey kaçırıonsun ona görem
saphiş hatun sülede düzeltsinler şu cvp verme panelini yoksam kaybedecekler bizi
nazlikom sende hoşgeldin genelde ordayız anladın sen onu

haklısın sedoşum,bencede hızlı cevaplama paneli geri gelmeli,söylemiştim zaten tatlış merak etme ama ne sonuç gelir bilemiyorum.Bu aralar çok fazla değişim/bakım oldu biliyorsun

burayada bi bekçi lazım ne güne duruyom dimi:78:ayrıca ben olmayınca tadı tuzu olmaz şimdi oraların:87:

haklısın sedoşum,bencede hızlı cevaplama paneli geri gelmeli,söylemiştim zaten tatlış merak etme ama ne sonuç gelir bilemiyorum.Bu aralar çok fazla değişim/bakım oldu biliyorsun

valla bilmiorum saphişş sıktı hepimizi valla çabuk düzelse ii olacak
polipem aç bir hesab katıl senden harbi sensiz olmiii
MUCİZECİM sende hoşgeldin cnm

polipe 3 kepçe bamyayı nasıl yesin çocuk,sen bile yiyemezsin kalır tabi tabakta

felaketbir salgın var herkes hasta geçmiş olsun canım

ayy ne biliyim 3 kepçe deyince
kepcen küçükse ekmek de yemediyse iyi deyim bari..
benim kepçemde küçük benim kız 1buçuk 2 kepçe yer ama arada ben biişeyler daha tıkıştırırım
canım ekşili bamya çorbası istedi ama yemek yapmıycam buğun kalanlar temizlensin

kuru bamya satılır konyada ankaradada vardır sanırım ben yazdan kurutuyorum bazen.ama alırsam muhakkak çiçek bamya alırım onu şöyle avucunda ovup tozunu döküyorsun limonlu suda az yumuşayıncaya kadar haşlıyorsun ben bi tarafta ufacık doğranmış tercihen kuzu etini pişiririm soğan salça kavurup tencereye biraz su tercihen et suyu koyuyorsun kaynayınca bamyayı etleri tuzu limon suyunu ekliyorsun bamyalar yumuşayınca çorbanın üstünde köpük kalmayınca hazır demektir.ben böyle pişiriyorum.suyunu yoğunluğa bakıp çok kolay ayarlarsın zaten böyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…