2008 Kasım Anneleri

Polipecik geçmiş olsun.Ben de diş falan göremedim ama iştahsızlık var.Akşam dötüm üçbuçuk atıyo nasıl yedirecem diye( Salyada var, diş yerlerine bakıyorum kıpırtı yok..

hafta sonu banada bir kaç kere çıkıp geri girer dediler kocakarı lafı ama aslı varmı bilmem:26:akşam 3 kepçe bamya çorbası koydum tabağına walla nasıl yedirdim anlatamam hoş birazı tabakda kaldıdayok maka paka evlenecekmiymiş paytakda heryerin fotoğrafını çekiyormuş gelince bizim evdede çekecekmiş oda acıkmış bamya yiyecekmiş ay ne senaryolar yazdırdı ayak üstü sıpa bana:2:

günaydın sevgi pıtırcıklarımm
dün site arızalıydı valla açıp da yazamadım sinir oldum yaniiii
bende dün eve gittim mutfağı kaldırdım her yeri yıkadım sildim evde büyük çaplı bi temizlik yaptım annem gelecekti cumartesi antalyadan ama ocak 1 e kaldı gelişi iş yerinden izin problemi oldu ona yıkacaktım tüm ev işini neyse gelince artıkkk

gunaydın kızlar
dun ıs yoktu ıkı lafın belını kıralım dıye sıteye gırdım malesef sıtede cortlamıs
yasmıncım evet Tusa gırdı bakalım sonuc ne olursa ona gore bır yerler yazıcak
dun aksam katı meyve sıkacagını aldık bır deneme yaptık guzel sıktı fena degıl portakal ve dıger meyveler ıcın idare eder bıraz tuzlu oldu pısman oldum

Laviş polip hoşgeldiniz cevaplama paneli böle olunca yazasım gelmiyor valla bekle bekle çok kötü oldu böle biran önce düzeltseler bare
buarada sanırım 1-2 kilo verdim bugün bi pantolonumu gyidim cuk die oturdu hade bakalım azimle devam ediorum inşallah 65 e düşüp ondan sonra da 60 görürüm baya ince olucam ama olsun zayıf olunca kendimi kuş gibi hissediyorum 1 ay sonra myseverlerde buluşucaz o zaman görürsünüz farkı resimlerden inşallah

Laviş Allah kavuştursun annenle, güle güle kirlet mutfağını.Annesiz olmuyo bea, haftasonu annem yanımdaydı, o kadar iyi geldiki bana.Hergün yanımda olsa hiiç hayır demem..

Icırım hayırlısı, Kayseriyi mi yazacak kazanırsa?

sedacım ya bende bugün bi pantolonumu denedim zar zor oldu göbeği lap diye meydana çıkardı benimde kilo değilde şu göbeği eritmem lazım ya vücudumun her yeri orantılı bi orası .ok çirkin dar bişey giysem lapp diye çıkıyor yaaaa
yasminm canım valla benim kayınvalidemde de annem gibi herşeyi konuşurum dertleşirim ama anneyi tutmuyor annemin yerini temmuzda görüştük en son çok özledim vallaaaa
ıcırcım canım kardeşinin gözü aydın inşallah kazanır canım bu arada meyva sıkacağınızı güle güle kullanın

selam kızlar
buğra hastalandı
grip demek istemiyorum inşallah nezledir sadece
burnu akıyor gece hiç uyumadık
nefes alamadığı için devamlı ağladı offf
doktoru aradım peditus ver şimdilik dedi
ciğerlere inerse yandık yine antibiyotik gerekecek
doktordan bir vitamin istedim
çok hassas herşeyi kapıyor dedim
bağışıklık sıfır yaa
vitaglukan diye birşey verdi
2 ay kullan dedi
işte böyle

ICIRIM SENDE HOŞGELDİN İNŞALLAH SONUCU İİ OLUR
Bende esse den almıştım meyva sıkacağı ama çok kullanamıyorum ya kocaman 2 bardak meyva suyu sıkıyorsun bir sürü pislik oluyor bende pişman oldum 2 sene önce 180 tl vermiştim keşkem daha küçük ebatlı birşey alsaymışım buaralar çıkartayımda bare bol bol portakal suyu sıkalım

Son düzenleme:
derincim malesef bu dönemler mevsim geçişi olduğu için kuzular çabucak hastalanıyor nedense iyileşir inşallah buğrişim geçmiş olsun tombalağıma....
bizde de burunlar hep tıkalı bi düzelemedi yalnız bizimki hala sokakta bu soğuğa rağmen babannesiyle geziyorlar durmuyor evde bakalım nasıl alışcak eve kuzum

Derinim hoşgeldin kuzuşum sakınan göze çöp batarrmış derler arda dan geçmemiştir sanmam çünkü ardanın o günde gördün zaten bişeyi kalmamıştı bence üşütmüş olabilir en ufak birşeyden kapıyorlar çünkü birde o gün yerler kalebodur olduğu için soğuktu geçmiş olsun kuzum çok ilaç kullanmak ii değil diolar ya mesela öksürüğü ilaçla antibiyotiklegeçirmeyin falan diolar yeni okudum gazeteden neysem inşallah ağırlaşmadan geçer burcişim
Lavişim korse giy bir süre zamanla göbek kısmı düzene giriyor ben buaralar hem soğuk die hemde biraz toparlaasın die giyiyorum ii oluyor

Derincim geçmiş olsun Buğrişe.Henüz bağışıklıkları düşük.Böyle böyle büyücekler..

Kızlar bu mutfak aletlerini bende seve seve aldım, kocam zamanında çok kızdı.Bunları nereye koyacaksın dedi.Haklıymış, katı meyve sıkacağı, rondo, narenciye sıkacağı, mikser, blendır, mini rondo, ekmek kızartma makinası, tost makinası, mini fritöz derken koca mutfağı doldurdum.Kullandığım sadece blendır ve mini rondo..Verdiğim paraya mı yanayım, kapladıkları yere mi? Bende pişmanım:96:

yasmınım aslında kayserı pedıatrı ıstıyordu ama puanı yuksek gelmıyecek acıl de yazabılır oda kararsız kayserı olsa ıyı olurdu kendısı acısından bızde ıstemıyoruz doguyu artık
derıınım gecmıs olsunn
sedosum cok para ya 250 lıra verdı ama ben rahatsız oldum hedıye ama kıyamdım kardesıme
2 elmadan buyuk bardak meyve suyu cıkarıyormus satıcı kız ıyı dedı dıgerlerıne bakarak

yasmınım bende mutfak robotu yerıne rondo ve mıkser aldım fazla yer kaplamasın dıye
mıkserın arkasında da blendırı var
tost makınası, frıtoz ( aldıgıma pısmanım yagı temızlemekten gına geldı kullanmıyorum artık kaldırdım)
ketıl yerınede cay matık aldım
bı eksıgım mıkro dalga fırın kaldı ıns. ev alıncada onu alırımm

Al bendende o kadar yasom koyacak yer yok resmen 2 tane şuan mutfakta bir tane ardiyede bir tanede yazlığa gönderdim tost makinasını nereden aldım nezaman aldım bilmiyorum bir sürü incik cıncık dolu mutfak

ben geldım
merak ettınız mı benmı bakem
ıse yenı gelıyorum
dısarıda resmı kurumlarda esımın ıslerıyle alakalı takıplerımız vs vardı
benı de ıstedı yanında ısım geregı
oglene kadar ızın aldım onunla gezdım
hava soguk trafık yogun bayagı zor oldu
oturduk bır yerde kahvaltı ettık
donmusum cay bardagını yutacaktım resmen

neyse tam halledemedık ama yoluna koyduk ıslerı en azından
ben de ısımın basına geldım ancak

derın gecmıs olsun

hava buz gıbı umarım ben de hasta olmam

sabah kuzumu uyandırmak cok zor geldı
uyanmak ıstemedı
kedı gıbı gerılıyor ıhhh dıyor uyumaya devam etmek ıcın
ıcım acıdı resmen
mınnak kedıyken basladı mesaılerı kuzuların
bıraksam rahat 10'a kadar uyurdu sanırım o kadar tatlıydı uykusu
anneanneye teslım edıp cıktık ama hala aklım onda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…