2008 Kasım Anneleri

teşekküür ederim polipecim
bende anlatayım bari haftasonuu hiç güzel değildi .cuma akşamı 9 dan sonra yalavaya kayınvaldemlere gittik konyadan dayım gelmişti onuda götürdük sabah onlar termale gittiler.sonra görümceme gittik kahvaltıya daha sonrada yalavanın bir köyüne gittik azcık kartopu oynadık döndük gece 12 de de evimize dönduk pazar da akşama kadar misafir hazırlığı yaptım.koşturdum durdum.

bu arada kızım bulaşık makinemin açma kapama tuşunu göz göre göre bozdu servis bekliyorum.yiğenimde bende kalıyor 2 çocukluyum buğun çocuk ne yapsa benimki onu taklit ediyor oturuyor oda oturuyor kalkıyor oda kalkıyor onun ağzından ne çıksa aynısını söyluyor maymun.

günaydın canlarımm
yasmınım gecmıs olsunn annecıgınde yanındaymıs benımkıde yanımda hafta sonuna kadar kalabılırler

cumartesı gunu kardesımın sınavı ıcın 630 da uyandık 930 da sınavı vardı ıngılızce sınavına gırdı babamla beraber bekledık aksamda sonuclar acıklandı 57 ıle gecmıs cokk sevındık

Böylece pazar gunkı sınava gırmeyı hakettı 1330 da gırdı 1700 de cıktı beraber eve geldık
bugunde dısarı cıkıcaz bana hedıye katı meyve sıkacagı alcak bakalım ılk maaş hedıyesı dıyee

kızlar bulusmussunuz resımler guzel cocuklar cok eglenmıs pastalarda cok guzel olmus ellerınıze saglık

afiyet olsun beyazmelek sıkı giydir alnınını boynunu kapatırsan bişey olmaz Allahın izniyle size iyi eğlenceler

öyle yapıcam polipecim benim de niyetim o,gözünün dışında açıkta bi yerini bırakmayacağım kahvaltımızı yaptık sofrayı toplayalım birazdan çıkarız

merhaba arkadaşlar en güzel haftalar sizlerin olssuuuuuuuuun

merhaba mucizecim hoşgeldin
çocukların tam taklit dönemleri artık,kayıt cihazı gibiler ne yapsak kapıyorlar :) bugün işin zor allah kolaylık versn sana

Günaydin pacilerr

hoşgeldin çileko nasılsın şekercim

kahvaltımız tamamdır sofrayı toplayalım çıkacağız,oğulm fazla bişey yemedi ama maşallah meyve suyunu çok güzel içti içim rahat etti,meyve zaten çok severek yiyor ama meyve suyu içmiyordu yani hazırları içiyorduda bizim sıktıklarımızı içmiyordu yazın, dün bi deneyeyim dedim içti bitirdi maşallah,bu sabahta portakal-mandalin-greyfurt yarım da limon sıktım maşallah içti bir koca bardak aman nazar etmeyeyim hep böyle seviniyorum kendim nazar ediyorum çocuğuma

nerde bugün kimsecikler yok

noruyonuz bakem
yaww ıkı arada bır sey yazacak oluyorum kırk saat bekletıyor
sorun bende mı yoksa genel bır sorun mu acaba

ıslerımı toparladım sayılır
onumuzdekı hafta toplantımız var
tam gaz hazırlanıyorum
ondan bır hafta sonra yıne olacak ama sonrasında rahatlayacagım ınsa allah

sımdı ıslerı bıraktım azıcık keyıf yapayım baree

ıslerı saldım geldım dıyorum kımseler yok ortada
ahanda ben de gıdıyorum ıste
kuaforde randevum var
yusuf yusufum zaten sıze de kustum ohhh olsun
yarın sabah sıze gunaydın dıyen olmaz haaa dıyeyım yanee
hadı neyse sıze ıyı aksamlar

Günaydınnn pasikom harbiden kızmış yoksam ilk günaydını kendüsü veriridi şekercim kısma beaa kk bozuk die kimse girmedi facezübükten devam edildi sende yazıyordun gittin hade gel bakem aaaa
Bende dün eve gittim arda kuzuyla boğuştum yüzümü okşayıp dişlerini sıkıp canımı canımı canımı dio maymun şebek bol bol yedim kuzumu sonra beraber bonyomuzu yaptık ve güzelc uyuduk

Günaydın kızlar, günaydın Sedoş.Hakkaten dün çok sinir bozucuydu site.Benim giresim gelmedi valla. Lore kızmaz öyle şeylere..

Bende dün oğlumla seviştim.Gece yatınca bana masal anlattı" Bi vağmış ,i yokmuş.Kaybul saman içinde kıymışı şapkalı bi kış vaamış.Heygün babanneşine gidiyoymuş.Ne götüyüyoymuş?.Kuyt babanneşini ışımmış:)))" Dünya güzeli bunlar, bala tat katarlar.Rabbim bize bağışlasın onları..

Günaydın yasom tam yemelikler gerçekten Allahım bizlere bağışlasın bu kuzuları dünyadaki en büyük mutluluk bnm en büyük mutluluğum sevinç kaynağım sarıldığımda bütün derdimi yorgunluğumu unuttuğum bir mucize mucizem yaşama sevincim Şükürler olsun Allahıma bana böyle bir güzelliği tatdırdığı için inşallah sünntlerini mevzuniyetlerini düğünlerini torunlarımızı görmeyide nasip eder inşallah...

günaydınnn dün site sıkıntılıydı benimde dışarda işlerim vardı çıktım geldim bi ara hala sorun devam ediyordu giremedim bile
naparsınız bakalım görüşmeyeli ?akşam benimkinin elleri ve başında ateş vardı yine ağzını bi ara açtırdım baktım piyasadas görünen diş falan yok halabol salya war iki elide ağzında neyse sabır bakalım çıkacaktır hazar

Polipecik geçmiş olsun.Ben de diş falan göremedim ama iştahsızlık var.Akşam dötüm üçbuçuk atıyo nasıl yedirecem diye( Salyada var, diş yerlerine bakıyorum kıpırtı yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…