2008 Kasım Anneleri

Yavrum bu bildiğimiz bamya yemeğinin sulusu ellaaam:) Sağol..

mucizem tamamınıda bitirmedi zaten kaldı biraz dibinde.o ayarlama işinde üstüme yoktur miğde ebatlarını hesap ederek büyttüm ben arda daha doğduğundan beri 1 kere kustu ondan sonra hep ölçerek yedirdim şimdi kendi karar veriyor tabi ama bebekken çok korkardım çocuğun miğdesini açarım diye

polıpe ne guzel gorunuyor o bamya corbası oyle

ben acıktım yawww
kahvaltının etkısı gectı bırseyler yemek ıstıyorum
ustune de bır fıncan kahve

ahh gulızım ahhh
gelsede karsılıklı ıkı hupletseydık

polipim valla er geç bir hesap edin kendine...
kuzuyada maşallah hemde bamya yemiş afferin...
ben bu aralar yemeklerden hiç bişeyi yediremiyorum özellikle totoş kaana.. bir çorba yada makrnayla günü kapatıyor ...
benimde dondurucuda var 4-5 paket akşam bende yapım bir paket sen deyince canım çekti ekşilice hem yemekte yoktuı iyi olur.. kuzularada ya pilav ya makarna yaparım yine...
bu arada bamyaın kurusunu daha çok severim daha iyi oluyor annem süper yapar onuda...

ben cok becerıksızım yawww
hayatta tutturamam sanırım o bamya ısını
hanı lımonı ayarlanmazsa uzarmıs yaa
korkumdan hıc yapmadım bıle

pasino kurusunda o tehlike olmuyor yaşında oluyor aman uzarsada uzasın yağ gibi kayıp gider boğazından.bide bağırsakları çalıştırırki sorma gitsinnazlıcım arda yemekleride yemezse anca emer yada meyve yer çünkü öyle atıştırma huyu yok.kek yemez bisküvi yemez Allahın pudingini bile yemez garip bi boğazı var 0 şeker alıyor ne kadar böyle gider bilmiyorum sadece bayramda meyveli şekerleri yedi.yemekde yemezse fotosentez güzeli olur çıkar hoş bugünlerde öyle ya neyse..

ayy bamya mı ıyykk
hiç sefmem de pişirmem de
ne biliyim hoşuma gitmiyor benim
benim oğlan da bana çekmiş herhal
hiçbirşey beğendiremiyoruz
lahmacun köfte makarna
bunlara hasta

yalnız polipecim evde yaptıklarımız nedense hiç düğündekiler gibi olmuyor düğün bamyalarının tadı başka oluyor.
benim cadı hamurdan kendince yılan kedi köpek yapıp bana öptürüyor.deminde damacanayı devirmiş sessizce başında bekliyor ben yanına gidincede özür dilerim bida yaramazlık yapmıycam diyor gelde kız şimdi allahdan içinde az su vardı

mucize ne fenalar dimi:))
benimki de öyle yapıyor bazen
ama ben küstüm deyip suratımı asıyorum
hiç dayanamaz tüsme tüsme diye geliyor
bir daha yapmıycam diyor
öpüyor beni allahım ne tatlılar yaa

valla derin kimi nasıl davranacaklarını çok iyi biliyorlar
babasının kızmasına hiç dayanamıyor hemen içli birşekilde ağlıyor tabi babasıda ona dayanamıyor hemen eriyor kucağına alıyor bende kızıyorum tutarlı oldiye ama kime anlatırsın
ben küsüncede tüsme yok anne diyor bi şekilde güldürüyor ama beni babası kadar takmıyor

nan polip karusu nerede resimlerrrrrrrrrrrr

walla koyacam buraya bir resim siteyi kapatcaklar youtube gibin:76:
göndermediler anam göendermediler herifle bile haber yolladım face koyduk demişler fıslayacam facelerine dedim bende bu ne len şaka gibi bastıracam kardeşim bana foto lazım.millet tutturmuş sanki analarının karnından face le çıktılar.anam oğlana kız istemeye gidecez oğlunuzun face adresi yoksa kız vermeyiz diyecekler yani durum oraya gidiyo

koyacaz işte gelince baskı yaratma üstümde ayrıca kaşlarını kalınlaştır biraz birazda renklendir benden tavsiye

Katılıyorum..Çok mu çirkin acaba yaa:)))

len çirkin olsam almayacakmısınız siteye güzeller kulübümü burası kadınlar kulübü.hem çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır ahanda oda benim(en son kuaföre alma dudak üstü tüğlerimi kış geldi sıcacık ağzım yüzüm üşümez demiş kuaförüde zaten yılda bir kere alıyoz delimisin diye ısrar etmiş yok yookk olmadı kısaltırım ben evde makasnan demiş, bir kadın duruyor karşınızda):78:

demin bişey okudum can dündardan inciler;

Sakın bir erkekten değişmesini beklemeyin. Çünkü kütük tersten okuyunca yine kütük'tür.

eşim görmesin çok kızar haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…