2008 Kasım Anneleri

Çıktım nan armuttt
Ne beaaa bi daha paylaşmıcam çok etkilendim paylaşayım deidm ne var yane bunlar olası şeyler hayat nerden ne geleceği belli olmaz dikkatli olmak gerek hıhhh

çıktınmı ayyy

kız deli bunlar istemesekde insanın başına gelebilecek şeyler dikkatli olsanda olmasanda ilgilenme böyle konularla çağırma bırak.ibret ibret denen şeyler paronayaya dönüşüyor bir süre sonra salıver hayat zaten donunda sallıyor bizi birazda sen döndürme kafamızı

ne çağırması beee ne alakaaaa yuhhh neysem neysem kapatalım tama bir daha paylaşmammmmm

Son düzenleme:
betülün çorbasını içirdim kendime çay yaptım geldim.
benim buğn dunden kalan tavuk erişte karışık kızartmadan oluşuyor akşam yemeğim amma çorba az yapsam mı yapmasammı kararsızım bu gün pekbi tembelim hiç bişey yapasım yok

maytap hoşgelmişsin canım

polipe sen ne iş yapıyordun canım merak ettim

yasalara göre mali müşavirim teyzelere göre maasebeciyim

kız maytap bir cee dedin gittin yinee...

mucizem afiyet olsun bende kek yada kurabiye istiyor canım yapasım var ama kilo verim diyorum nasıl olacak bilmem..

oo çileğim becerikli hatunum ohhh gez eğlen tatlım hangi filme gidiyonuz..

lorem kumpirde güzel olur heee.. ay yine kafam yemeklerle meşgul ya ama bende dün mercimek köftesi yaptımdı süper gittiydi sölemeden geçmiyim...

aksam ne yersem yıyeyım sonunda krem karamel yıyecegım
hatta bu aksamdan yarın aksam kı hazır olsun dıye yenısını bıle yapacagım ınsa allah

kumpır kolayıma gelıyor
hafta sonu fırında borek pısırırken alt rafa da kumpırlık patateslerı koymustum pıssın dıye
aksama tekrar ısıtıp ıc garnıturunu hazırlayınca kolayla tamamdır
kuzunun corbası var ama belkı yarınkını bu aksamdan yaparım
bellı olmaz benım ısım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…