selam güzel anneler iyi geceler hepinize,bugün giremedim sabahtan öğlene kadar dershanem vardı,öğlen çocukla yattım uyudum bende,adetim bugün mahvoldum o yüzden belim ağrıyor falan off,kalkınca da babamızın dershanesine gittik bende eski arkadaşlarımı gördüm biraz iyi geldi
dün gittik kar oynadık geldik :) face e fotoları koydum zaten görmüşsünüzdür ben çok eğlendim ama oğlum o kadar değil,sevindi ama başta ne olduğunu anlamadı sonra benimle biraz oynadı sonra arabaya girdi soğukmuş beyzadem üşüyormuş :)
soruyorum oğlum nasıldı kar diye bimbeyaz diyor,peki sevdin mi karı diyorum sevmedim diyor,neden oğlum diyorum,soğuk,üşüdüm diyor :)) neyse ben iyi stres atmış oldum en azından
Bugün de artık bezimizi çıkardık biz kızlar,tuvalet eğitimine başlıyoruz,yaktım gemileri bir-iki hafta sabredicem ve inşallah başarıcam
çünkü artık iki güne bir pişik oluyor,kaka yapar yapmaz değiştirmemize rağmen sanırım artık yapısından kaynaklanıyor hemen kızarıyor o yüzden de acı çekiyor sildirmek istemiyor,krem sürerken ağlıyor artık bi şekilde alıştırıcam
akşam eve geldiğimizden yatana kadar bezsiz gezdi,tAbi o oyuna dalıyor her zaman söylemiyor ama ben yarım saatte bir tuvalete götürdüm orda oturuyoruz bir 10-15 dakika,muhabbet ediyoruz :) arada da hadi pipiii artık yaap diye söylüyoruz,böyle beklemelerimizin birinde geldi nihayet ve yaptı tuvalete :) kendide sevindi,sifonu falan çekti ödüllendirdim artık
sonra film izlemeye daldı tekrardan bi yarım saat sonra tekrar götüreyim dedim çünkü fazla yapmamıştı çişini,ama filme öyle daldıki bende daldım gittim birini de kaçırdı malesef altına ee böyle böyle öğrenecek azimliyim bu sefer olacak bu iş,nasılsa tuvaletten korkmuyor oturuyor yapıyor zamanla geldiği zaman direk koşmaya başlayacak tabii
sizden bir konuda da fikir alıcam,benim işlerle ilgili yine her zaman olduğu gibi ama şimdi çok yorgunum oğlan yatmışken bende yatayım diyorum yarın sabah 9dan akşam 7ye kadar dersim var,etüdlerimi de aynı güne yığdım bilerek,sonra haftaya salıya kadar 5 gün boşum çünkü
biraz zor olacak çünkü adeti hesaba katmamıştım ama napalım idare edicez,arada 2-3 saatlik boşluğum var tabi o arada da eve gelir biraz oğlanla oynarım yemek falan yet giderim,muhtemelen perşembe günü burda muhabbete dahil olurum bir aksilik olmazsa o zaman anlatırım
şimdilik öpüyorum hepinizi iyi geceler yarına da iyi muhabbetler