2008 Kasım Anneleri

selam güzel anneler iyi geceler hepinize,bugün giremedim sabahtan öğlene kadar dershanem vardı,öğlen çocukla yattım uyudum bende,adetim bugün mahvoldum o yüzden belim ağrıyor falan off,kalkınca da babamızın dershanesine gittik bende eski arkadaşlarımı gördüm biraz iyi geldi

dün gittik kar oynadık geldik :) face e fotoları koydum zaten görmüşsünüzdür ben çok eğlendim ama oğlum o kadar değil,sevindi ama başta ne olduğunu anlamadı sonra benimle biraz oynadı sonra arabaya girdi soğukmuş beyzadem üşüyormuş :)
soruyorum oğlum nasıldı kar diye bimbeyaz diyor,peki sevdin mi karı diyorum sevmedim diyor,neden oğlum diyorum,soğuk,üşüdüm diyor :)) neyse ben iyi stres atmış oldum en azından

Bugün de artık bezimizi çıkardık biz kızlar,tuvalet eğitimine başlıyoruz,yaktım gemileri bir-iki hafta sabredicem ve inşallah başarıcam
çünkü artık iki güne bir pişik oluyor,kaka yapar yapmaz değiştirmemize rağmen sanırım artık yapısından kaynaklanıyor hemen kızarıyor o yüzden de acı çekiyor sildirmek istemiyor,krem sürerken ağlıyor artık bi şekilde alıştırıcam

akşam eve geldiğimizden yatana kadar bezsiz gezdi,tAbi o oyuna dalıyor her zaman söylemiyor ama ben yarım saatte bir tuvalete götürdüm orda oturuyoruz bir 10-15 dakika,muhabbet ediyoruz :) arada da hadi pipiii artık yaap diye söylüyoruz,böyle beklemelerimizin birinde geldi nihayet ve yaptı tuvalete :) kendide sevindi,sifonu falan çekti ödüllendirdim artık
sonra film izlemeye daldı tekrardan bi yarım saat sonra tekrar götüreyim dedim çünkü fazla yapmamıştı çişini,ama filme öyle daldıki bende daldım gittim birini de kaçırdı malesef altına ee böyle böyle öğrenecek azimliyim bu sefer olacak bu iş,nasılsa tuvaletten korkmuyor oturuyor yapıyor zamanla geldiği zaman direk koşmaya başlayacak tabii

sizden bir konuda da fikir alıcam,benim işlerle ilgili yine her zaman olduğu gibi ama şimdi çok yorgunum oğlan yatmışken bende yatayım diyorum yarın sabah 9dan akşam 7ye kadar dersim var,etüdlerimi de aynı güne yığdım bilerek,sonra haftaya salıya kadar 5 gün boşum çünkü biraz zor olacak çünkü adeti hesaba katmamıştım ama napalım idare edicez,arada 2-3 saatlik boşluğum var tabi o arada da eve gelir biraz oğlanla oynarım yemek falan yet giderim,muhtemelen perşembe günü burda muhabbete dahil olurum bir aksilik olmazsa o zaman anlatırım

şimdilik öpüyorum hepinizi iyi geceler yarına da iyi muhabbetler

günaydınnnnn
bugün açılışı ben yapım dedim.. kaan bey yine erken uyandı içeri odaya geldik şimdi uyuyor nedense ben uyuyamadım ama gecede geç yattım kerem yüzünden bir türlü uyumayı bilmedi şimdi o bizm yatakta kaan içeri odada uyuyorlar.. bende biraz bakınayım dedim ama dayanamayıcağım hazır uyurlarken ne kadar yatarsam kardır gidiyorum..

meleğim artık denk gelemiyoruz sende az giriyorsun bu aralar..
eymen karla tanışmış ne güzel ama ilk sefer üşüdü demek yaramaz resimleriniz gördüm..
tuvalet eğitiminede başlamışın kolay gelsin... bir ara bende düşündüm değiştirtmek istemiyorlardı felan ama daha bilinçli değiller ya 2 kat zor olacak bizmkisi.( yaza yada yazın tatil dönüşü evde başlayım diyorum dahada bilinçlenirler o zamana kadar..
perşembe buralarda olacakmışın o zaman görüşürüz tatlım...

gunaydınnnn
ben cıddı cıddı cok usuyorum guzeller yaww
bunye hassas tabıı hemen algılıyorum

yasmınım gecmıs olsun canım
dıkıslerın oldugunu bılmıyordum

maytabım sen sabırlı hatunsun
gececek emınım bu durumda endıselenme

beyazmelegım hayırlı olsun tuvalet egıtımıne baslamıssınız
pek cesur gordum senı ınsa allah basarılı olursunuz canım
bu arada yok yazılıyorsun haberın olsun

nazlımelegım maasallah hangı arada yaptın kurabıyeyı
afıyet olsun canım

baska ne vardı unuttum

bız dun aksam kocıkle alısverıs yaptık
ben onları yerlestırırken cayı koymustum cok usudum dıye
kumpırlerı ve muhlamayı halletmıs esım
afıyetle yedım valla
kuzum da cok gec geldı
babamlar uzak bır yere gıtmıslerdı annemle gezmeye
aksam gec vakıt geldıler beyımız dedesınden ayrılmak ıstemıyormus
yatma vaktı kuzumla yattım uyumusum orada
gecenın bır vaktı kalkıp kocısın yanına gectım ama fırcamı da cektım tabıı
benı neden orada unuttun dıye
bızden bu kadar sımdılık

Herkese günaydın şekerler
Nazlişkom gecen zor geçmiş anlaşılan bencede fırsatları değerlendir insan uykusunu alamayınca çok kötü oluyor çünküm
Beyazım meleğim arda paşa da tuvalete oturuyor bi keresinde de yapmış ama ben şimdi alıştırmalarını istemiyorum çok çabuk hasta oluyorlar bahara doğru alıştırmayı düşünüyorum yazında çingane gibin dolaşır ortalarda çıplak çıplak
Yasom inşallah canın acımadan halledersin dikişleri kuzumm
Pasikom ne güzel kocişinde beceriyor kumpir vs gibi şeyleri şanslısın bende bu konuda şanslıyımdır bnm kocişte isteyince donatıyor sofrayı sebzeli pilav bilem yapıyor arda paşada bazen uyumaya hazırlanırken pıt dede dede dierek yataktan fırlıyor babamın yanına gidip orda uyuyor
Bende dün arkidşime gidicektim üşendim gidemedim bu akşama yada cumaya kadar illaki gidicem bu hafta maşallah kendimi zinde hissediyorum sanırım kış moduna geçtim alıştırdım kendimi bazen havalardan dolayı baya etkileniyorum buara iyiyim maşallah

Son düzenleme:
günaydınnn yasmine geçmiş olsun maytaba dawalla ben konuşarak çözüme gitmeyi hiç sevmiyom bıraksan tekme tokat girişirim böye zamanlarda ama erkeğe el kalkmaz annemden böyle gördük
ben burdayım bekliyom hepinizi

maytabın herife kızdım da ondan didim e birazda öyle bir geçer zamnkininde etkisi var üstümde

Puhahahhhh harbiden adamı öldüresim geldi şeref....zzzzz mahluk vardır böle tipler kesin ayyy diğer kıza da çok üzüldüm beaa hoş anasına yaptığından dolayı az bile oldu ona ama işte işin içinde aşk olunca kötü oldum yine de

benimde tekme tokat bi giresim var herife policim valla çok sinir etti
şimdi bana müdana etmiyo aklı sıra banane bende ona etmiyom
her seferinde yavuz hırsız olmayı başarır zaten gıcıkkkk
akşam dizinin tamamını izlemedim zaten geriyo beni fazlasıyla kıza noldu bilmiyorum adam evlimi çıktı evimi terketmişti az özet geçsenize bana
ama sonuna bayıldım meteye çok üzüldüm hele benzini dökerken söylediklerine ağlayasım geldi
nolucak şimdi ai çekiyodu oğlunu falan ölmezler sanırım kurtulurlar
senaristler demişki daha çok üzüleceksiniz bunlar bişey değil
o sözlerini duyunca seyretmeme kararı aldım .dışardaydım gelince sonuna rastladım

Bende sonuna kadar izleyemedim sızmışım ama maytabım kız bir kavga ile annesine ben gidiyorum onu seviyorum ve bugün bana evlenme teklifi edicek sanırım evlenicem die bir ümit çıktı evden yemeğe gittiler kız adamın elini tutuyor adam kardeşinden bahsediyor kız diorki geç onu isen bana bir teklif sunacaktın dio ve hevesle bekliyor adam başlıyor konuşmaya kardeşimin ölümcül bir hastalığı var onu mutlu etmek istiorum ve seni çok seviyor onunla evlenirsen eğer şu senin bu senin ama o ölünce senin olucak herşey falan dio kız kopğuo şok oluo
şimdiye kadar yaşadıklarımız partiye gelmeseydim vs vs yine yapardım dio adam kız çıldırıp masayı dağıtıo ve paşa paşa anasına geri dönüyor ve tükürdüğümü yaladım hadi azarlayın falan die gerisinide izleyemedim sızmışım işte polip hatun gerisinide sen özetleyi ver

Son düzenleme:
owww kötü olmuş sedacım ama o kız kaşınıyodu birazzz
gerisini biliyom evden çıkarmaya geliyo polisler zorla çıkarmaya çalışıyolar karo ile ali de seyrediyo
cemile aliye tokat atıp köpek falan diyo ali hırslanıp polislere gmörevinizi yapın diyo
polisler önce meteyi arabaya kelepçeliyolar benzin bidonuna
mete sinirle çekiştirip duruyo bidonu
ali eve giriyo bakmak için
metede o arada bidonu koparıp arabadan bileğinde bidonla arka camdan eve tırmanıyo
babası kaçıcakken içeri çekip kapıyı kitliyo
yukarı kaçıyo ali metede peşinden baya duygusal konuşuyo ikimizde ölücez beni sevseydinde ölücektik değermiydi falan diyo
mete benzini döküp ateşe veriyo evi orda bitti

Günaydın moruklar:))
nabersinizz
ayy varya bende bu diziye çok üzüldüm yine
eşim diyorki yuh artık bu kadar da olamaz kapat şunu diye
valla hayatta neler oluyor bence de olur yani bu tip bişey
ne biçim bir baba ne biçim bir insan
ama böyle şeyler yaşayanlar var maalesef
ayline de üzüldüm
amaaaan üzülüyorsun sonra dizi bitince seviniyorsun:))
diziymiş ohh diye:))
benim annemi izlerken görseniz resmen yaşıyor kadın
dibinde seslen duymaz
nasıl konsantre oluyor çok komik
buğrada da salya sümük devam
öksürük olmadan biter inş.

Owww baya sürükleyici geçmiş en güzel sahneyi kaçırmışım loo amann neysem kayıp değil
Huuu derin kanki neoldu laaa amerikan modunda heyyy maruklarr nbr falan kihkihkihhhh allah cizirciğini virmesin
Kız bu piroş fotoları eklemiş onlada çekildik ama yine yok resimlerde acep beğenmedimi pozlarını hatun eklemedikine

Owww baya sürükleyici geçmiş en güzel sahneyi kaçırmışım loo amann neysem kayıp değil
Huuu derin kanki neoldu laaa amerikan modunda heyyy maruklarr nbr falan kihkihkihhhh allah cizirciğini virmesin
Kız bu piroş fotoları eklemiş onlada çekildik ama yine yok resimlerde acep beğenmedimi pozlarını hatun eklemedikine

valla ben onu resim çekilirken görmedim açıkçası:))
olmayabilir valla kzıın resmi
resim çekme işine önem vermedik pek yaa
bir dahakine inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…