2008 Kasım Anneleri

he polipe sen babamın mesleğindensin
ama ben kızımı buyuk sölemeyim vermem senin meslek gurubundan birine

ahhh canımın istediklerini bi saymaya kalksam.yok yok benim yine mutfakla arama mesafe koymam lazım buzdan duvarlar falan

yasminim bence sen k filexsi dene sabah öğlen yersin akşamda sebze yemeği yada ne varsa azcıkazcık yersin.. verirsin iki öğün yeniyor ya ben tatlı niyetine yiyince kilo veremedim..:))))

çileğim evet çok dönüyor şarkısı sen git bakalım güzelse bizde bir yerden korsan felan bulur seyrederik..:)))

[sıze="3"]bizde annanemin yemegi var,patates miklasi :)

a mevsimine gitcemm yavrularim,koca evde kalcak danacikla beraber.[/sıze]

şu meşhur sahneyi arda içinde izle o zaman hani cem yılmazın şarkı söylediği kısmı benim oğlan takıldı şarkıyı 2 haberde izledi 2 magazin programında ezberlemiş herkesle oda ritim tutuyor hayde kısmına eşlik ediyor bende oğlanla gitsemmiki bu yaşta ağır gelmesin du bi düşünüyüm sende erken gel llerin memleketlerinde kız başınıza töbe töbe

hadi ben kaçtım alışveriş etcem daha hepinizi kucaklıyorum bacılarım(insanın bacısı canını yarısıymış benim biyolojik olanından yok ama siz varsınız

yavrum biz sabah 7de kahvaltıya otururuz.almayız zati 10a 11e kadar uyuyan kızı alıp napacaz hahayyt
neyse yarın dövüşelimmi benim şimdi çıkmam lazım tontişim

hoşbulduk canolar
poli yok yaz yavri bu aralar sınıfta kalma modundayım zaten devamsızlıktan
çilek karusu maşallah kocine
ben bugün arkadaşa kahve içmeye gittim giderkende memoyu yatırdım 2 saat sonra evdeyim o uyanmadan dedim
1 saat sonra aramış nerdesinde uyumadıda tamam birazdan gelirim dedim senin gelmen 4 dedi ve suratıma kapadı bende hemen çıktım taksiye atladım 5 dakka sonra açtım girdim eve şaşşırdı ama bişey demedi şaka yaptım bilmemne falan dedi sarılmaya çalıştı bende açtım ağzımı yumdum gözümü sensin dimi sıkılan hep
benim sıkılmaya hakkım yok ,hep ben seni pışpışlayım bu kadın ne düşünür deme sen diye baya çemkirdim şimdi defol nereye gideceksen dedim yiterrr ya yiter diye bağırdım:)
ve kapıytı gümm diye kapayıp kitledim peşinden
uyuz ya 1 saat baktı diye trip atıyo bana
3 ayın hırsını aldım ama yeter hakkaten gelip buraya yazmıyorum ama hakkaten çekilcek kahrı yok
sadece kendi sorunlu sanıyo dünya etrafında dönsün istiyo..biyere kadar abicim bende sabır taşı değilim yane
yarın iş görüşmesi var umutlu değil ama her zamanki gibi
.neyse daha bişeyler yazdım ama sildim la havle

maytap erkek milleti işte sıkma canını ona 1 saat 10 saat gibi gelmiştir.hepsi çocuktan daha beter hele iş sorunu da varsa alıngan sıkılgan herşey yani benim eşimde 3 ay bi oturmuştu evde oradan biliyorum.hep pofpoflanacak kadın robot sanki ama bu günlerde geçer inş.allah helalinden hayırlı rızık kapıları açsın inş.muharrem ayında dualar kabul olurmuş sen bol bol dua et

Maytabım bu erkekler zuzaylı gibi değil mi? Bazen bende Allahım nasıl düşünebilir, nasıl böyle davranabilir diye hayretler içinde kalıyorum.Nasıl kendi gibi düşünemez beni diyorum.Maalesef kabalar..

gündüz paylaşmıştım yine paylaşıyımdemin bişey okudum can dündardan inciler;

Sakın bir erkekten değişmesini beklemeyin. Çünkü kütük tersten okuyunca yine kütük'tür.

valla kızlar hepsi aynı odunlukta .benimki değil diyen varsa maşallah ona istisnadır muhtemelen
çok kızdım ama 3 aydır pışpışlayıp duruyorum salakmıyım ne git keyfine bak ne hali varsa görsün ...
mucizecim çok dua ediyorum zaten inşallah hayırlı bi iş çıkıcak ama ben artık kendimden korkar oldum .çok depresifim kendime zarar veriyorum habire dışarı yansıtmıyım diye

canım hiç kendine zarar verme içine de atma at at nereye kadar.sonra olan insanın kendine oluyor.kimsede bizi üzmemek için kendini mafetti demiyor.kolay bi durum değil tabiki ama imtihan dünyası işte allah herkesi bir sorunla imtihan ediyor.inş sizde kolay atlatırsınız

sağol mucizecim inşallah geçicek
yasmincim geçmiş olsun canım
ve kolay gelsin
benim tosun da cuma kafayı patlatmış okulda dikiş atıldı kafaya daha söyleyemedim bide o dikişler alınacak diye eyvahki eyvahh

maytabım sende iyi dolmuşun eşininde bu düşüncesiz tavrı senin patlamana yetmiş...
malesef erkeklerin hepsi öyle bir dk bile baksalr şikayet ederler benimkide kafayı yedirecek bunlar bana der bazen çoştularmı tepesinden inmiyorlar bende diyorum ben yemediysem bugüne kadar sen kafayı yemezsin merak etme diye birde adamı teselli ediyom neredeyse..:94:
sizn işden dolayı biraz gergin ortam inşiallah oda geçici bulucak en kısa zamanda..
bende kaç gündür öyle sinirliydimki nasıl bağrınıyordum bu aralar iyi bakalım hatta deli adam bugün kendine swet alırken aynısındanda bana almış ikimiz bir giyinelim diye:81:hayat böyle devam ediyor bir çoşuyon bir durgunlaşıyon bunada evlilik diyorlar işde..:123:

bu arada bamya yapmaya gittim benim biriki soğan kalmıştı onlarda çürümüş iki günde artık bende bamyayı yarına erteledim karışık soslu kızartma yaptım şakşukamı diyorlardı yanınada peynirli erişte akşamı geçirdik...
hazır mutfaktayken ıspanağım vardı onuda ayıkladım yemeklik ve böreklik ayırdım doğrayıp buzluğa attım... eşim evde olduğunda el açması börek yapıcam kısmetse..:))
ha duramadım çayın yanıda kurabiye yaptım..(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…