2008 Kasım Anneleri

julicim bence sesleri ayırt edebiliyorlar ..çünkü benim kızın babası ne zaman karnımı sevip konuşsa ani hareketler yapıyor ..hatta dün babası kalp atışını dinlemek için kulağını karnıma dayadığında bir tekme attı korktu adam sen mi yaptın diyo ..:)))ben nasıl yapıyım kızın vurdu dedim de ilk dayağımı yedim diyo..:)))

selam canım arkadaşlarım
azocum kaçırmışım seni hoşgeldin kzı gözlerimiz çok aradı seni yokluğun hemen hissediliyo yaniii.bidaha bukadar ara verme bak bozuşuruz....

kızlar karındaki o sertlik bende de oluyo hatta eşime anneme falan elletiyom bakın nasıl oldu diye ikisi de öyle bi "of of of of bu ne" çekiyolar ki sormayın.yani şimdi bu erken doğum riski olduğunu mu gösterir??benim kontrolüm taa 27 ekimde nasıl sorucam şimdi doktoruma ben bunu??

Kızlar benimkide öle ilk zamanlar pek hoslanmıoduk babadan ama :))
Şimdi artık sesini duyar duymaz oynamaya baslıo walla julicim bende celiski
icindeyim anlayıp anlamadıgından ama esim kızım napıomus die yaklastıgı an
baslıo gezinmeye ilginc walla :))

selam canım arkadaşlarım
azocum kaçırmışım seni hoşgeldin kzı gözlerimiz çok aradı seni yokluğun hemen hissediliyo yaniii.bidaha bukadar ara verme bak bozuşuruz....klava:

kızlar karındaki o sertlik bende de oluyo hatta eşime anneme falan elletiyom bakın nasıl oldu diye ikisi de öyle bi "of of of of bu ne" :1shok:çekiyolar ki sormayın.yani şimdi bu erken doğum riski olduğunu mu gösterir??benim kontrolüm taa 27 ekimde nasıl sorucam şimdi doktoruma ben bunu??:uhm:

atacım bu erken doğum olacağını göstermiyor ; sadece rahim kendini hazırlıyor doğuma ..eğer bu sertleşmeler 10 dakikada veya 5 dakikada bir e düşerse işte o zaman doğum başlıyor anlamına gelir..korkulacak bişey yok yani ..

slm kizlar
julicim canim evet iki cocuk dogurdum ama ben onlarda hic zorlanmadim ne sancim vardi ne kasilmalar taki dogmak istediklerinde sancilandim tamam cok rahat gecmisti kizlarimda ama bu oglan baana cektirmedigini birakmadi beyfendi bugün yine pipiyi gösterdi esim simdi dahada inandi kafasinida indirmis asaya ona cok sevindim zaten kendimde anlamisdim biraz kilolu dedi doktorum bana seker testi yapmamisti yani seker yüklemesi ilk lerde olmamisdi zaten ama yarin yapacaklar seker yüklemesi emin olmak icin ins normal cikar normal cikarsa bebis iyi rahatindan kilo aliyo eger normal degilse sekerden kilo almis oluyo
3500 gr dan az dogmaz dedi doktor hatta daha fazlada olabilirmis ama ben istemiuyom normal dogracagim icin cok kilolu olmasi iyi degil sonradanda alirlar kiloyu

selam kızlar.nabersinizbakalım.bizoğlumla iyiyiz ben yiyorum o tepiniyo dönüyo .yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.bizimde perşembe nst miz var.ona görekarar vericez dedi bakalaım ayyy doğurmasam perşembe ay nolur dua edin çok minnak daha 37.hafta olsun bari:ecrin_bebek:

İnşallah bu kadar erken gelmez canım küçük bebişin.Nst iyi çıkar da..

Elifcim haklısın canım.Dışardada alırlar küloyu.Hem daha iyisini alırlar.Benim kız da tombik tombik ama pek sevinemiyorum.Şekerden dolayı çünkü.
İnşallah doğuma kadar şekerimiz normal seyreder.
Seninde bi şeyin çıkmaz umarım testte.

Herkese merhaba arkadaşlar.Şöyle birbaktımda bugün gündem de karın sertliği varCADIARZU

Ben de kendimde son 4-5 haftadır şöyle bir olay gözlemledim.Haftanın 2-3 günü karnım inanılmaz sertleşiyor.Buna paralel belim özellikle sırtım çok çok ağrıyor.Haftanın diğer günleri karnım normale dönüyor.Bana göre sebebi Yer açıyor kendine büyüdüğü için.Bunu yaparken de hakketen acıtıyor.Mesela bugün o sertleştiği günlerden biri.sırtım da inanılmaz ağrıyor.35+2 yim bugün.Az kaldı..

Gidip kendime bir çay alayım.Var mı isteyen??:içelim:

Uyudunuzmu milletttttttt?Biz biraz yattik kalktik geldik ama yine uykumuz var..

Artik pc`de oturamiyoruz bile.Bebekler ilk zamanlar erkek seslerini daha co kayirt ederlermis

kalin ve sert oldugu icin ama artik bu haftalarda hem annenin hemde baabnin sesini ayirt

edebiliyorlar.bunu takip ettigim sitelerden okudum.Ne zaman babamiz ogluyla konussa bizimki

hemen amuda kalkiyor acayip canimi yakiyor o anda:) Suanda karnin cok sert benim,ara ara

oluyor zaten.

Dilokscum acik isterim ben cayimi:) hm bu arada gecen gün hindistan cevizli cayi kesfettim,birde

siz deneyin tadi inanilmaz güzel ki ben hindistan cevizini normalde yemem ama aromasi cok güzel

geldi bana.

Off kızlar bana bisiler oluo ya 15 20 dk icinde yaklasık
3kez bu karın sertlesmesi kasılma dedigimiz sey oluo rahatsız oldum
ilk defa simdide tekrarlıo ara ara alla alla ...Normalmi simdi bu ya..

selem şekerler nasılsınız bakiimm.biz kızımla çok iyiyiz çok şükür.bugün kontrolümüz vardı görmeyeli genç kız olmuş benim melegim:dance:herşey yolundaymış 2.850gram olmuş kelebegim bende hamileligimin başından buyana 10 kilo almışım.daha dönmemiş ama daha erken döner dedi doktor amcamız.ayın 16sında vajinal muayene var sezeryan mi yoksa normal dogummu olacagı ozaman belli olacak.kızlar birbirimize dua edelim hayırlısıyla dogumlarımızı yapıp saglıcakla bebişlerimizi kucaklarımıza alalım inşallah.hepinizi öpüyorum sevgilera.s.

Off kızlar bana bisiler oluo ya 15 20 dk icinde yaklasık
3kez bu karın sertlesmesi kasılma dedigimiz sey oluo rahatsız oldum
ilk defa simdide tekrarlıo ara ara alla alla ...Normalmi simdi bu ya..

canım endişelenme hemen bebeginin hareketlerinden oluyordur bazen kasıyorlar kendilerini.benimde oluyor ara sıra korkma daha var bebişlerimizin gelmesine.

Yagmurcum bu aralar bendede cok fazla oluyor sertlesme,ve cok canimi yakiyor.Sorun olucagini sanmiyorum doguma hazirlik diye biliyorum bunu.

Edacim sevindim kontrolünüzün iyi gecmesine,demek kücük hanim büyümüs öylemi?
Biz cok erken döndük sanirim 33.haftaliktik dönmüstü kücük prensim.Hayirlisi olsun
canim hepimiz icin döner seninkide insl.

hadi ben kaciyorum cok uykum geldi iyi geceler herkeze.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…