2008 Kasım Anneleri

ben geldım kıslar nasılsınız cok az zaman kaldı benı korkular sardı bu arada hala ısım karar veremedık bebısımıze oglumuz ısımsız olacak galıba

Selam kızlar Nasılsınız ..
Beni sorarsanız ben cok iyiyimde babamız hastalandı grip oldu
uyuyo simdi Ay kızlar insallah bana bulasmaz ya fazla yaklasmamaya
calısıorum ama üzülüorum babamızada

kıs gülcicek niye korkuyon ki
valla artık zorlanmaya başladım ya korku falan kalmadı bende bi an önce olsun bitsin istiyom ben.böyle düşününcede korku falan kalmıyo hele bi de bebişi merak ettikce aman diyorum az kaldı alt tarafı bi gün sancı cekecegim sonra nasipse bebiş kucakta olacak
bebişler için degmez mi be kızlar alt tarafı bi gün hastaneyi ayaga kaldıracagız işte yaşasınnnnnnnnnn

kizlar bende yeni doktordan eliyom gördüm oglumu masallah 2200 gr olmus haftasi ilerde gidiyomus ya bana kafasi büyük geldi sanki 8,5 cm mis sizinkiler nasil
bana birde karnin sertlesiyosa fazla is görme dedi erken dogum olabiliyomus magneziyum aliyodum zaten simdi iki tane almam lazimmis

oylede cnm bende baslarda oyle dusunuyordum gun yaklasdıkca ben yapamam dıyorum cesaretım sonuyor allah yardımcımız olsun hepımızın kıslarrr

Azo'cum benim eşim ailesinin yanına kayseri'ye gitmişti. Tam bir hafta ayrı kaldım ama hiç bu kadar çok özlememiştim onu Allah hiçbirimizi ayırmasın kocişinden....

Dark gelmiş gitmiş kaçırmışım, ay yakalayamıyorum ben bu kızı, karabatak gibi, bir görünüyor, bir kayboluyor :)) Canım benim akşam yine annemlerdeydik ancak bu akşam evime gidebileceğim, söz bu akşam çekerim fotoları :)

Eylüüüüül, niye öyle diyosun yaaa, valla kuru fasulye şişirmişti ama o dündü. Bugün ne şişirdi bilmiyorum. Galiba kızım büyüdü ondan dimi :)

Elif gözün aydın canım. Oğluşuna da maşallah. Karnım benim de çok sertleşiyor. Dokunmaya korkarsın. Bu doğumun yaklaştığını mı gösteriyormuş ki?? Sen de iki doğum yapmışsın güya yani Elif'cim. Hiç eski deneyimlerini anlatmıyosun bizlere

azocum sağol canım ..bende fazla takılmadım aslında bu konuya..bakalım hafta sonu dooplera giricem ..
elifsevde benimde sertleşmelerim fazlaydı magnezyumu ikiye çıkardı dr ..zaten erken doğum tedavilerinde magnezyum veriliyor damar yolu ile..bizde içiyoruz işte bi farkı yok..

Eylüüüüül, niye öyle diyosun yaaa, valla kuru fasulye şişirmişti ama o dündü. Bugün ne şişirdi bilmiyorum. Galiba kızım büyüdü ondan dimi :)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

o büyüyen şey içerdeki hatundur ..tombikleşiyo ya ondan ...

gelmezseniz gelmeyin kendim yaptim herseyimi hattta yemek bile yaptim ..

Ya benim karnim hep sertki!bana bisiy demedi doktor alla allaa..

Elifsevde walla ben hiç sormadım kafasını.Doktor ölçerken de hiç dikkat etmedim.Ama arkadaşların bebeklerinin genelde bu civarda.Geçen Elmalı böyle bir konu açmıştı.Oraya bir bak istersen.

Karnınız mı sertleşiyo ? Aman aman yaklaşıyo doğum desenize.

çilekcim ellerine sağlık canım..ben gelecektim de otobüsü kaçırdım be canım..bak bitirmişsin işte bize gerek kalmamış..
bu arada bu sertleşme dediğimiz kasılma canım birden geliyo semsert oluyo karnın sonra gevşiyo sürekli sert şekilde kalmıyo ..aynı zamanda kasılma başladığında ufak bir nefes sorunu ve az bir ağrı olabiliyor..seninki muhtemelen karnın gergin olduğu için serttir..

Çileeek, ne yemek yaptııın? Valla canım istemez söyle?

Bugün benim kirmizi et yeme günüm,etli türlü yaptim :) ama bak canin cekerse üzülürüm ona göre.

kaldirip kicini cikamiyosunki evden :1closedeyes:neyse artik bidahakine insl.hihoyyyt

Hmm simdi anladim o kasilmalar cok fazla bendede,özellikle aksamlari fena oluyor.Hatta ben biraz yürüyorum evin icinde yoksa cok canim yaniyor.Ama genel olarakta yumusacik diil benim karnim..

Azocum hoş geldin canım, özlettin kendini :) Böyle uzun süre girmemezlik yapmayın, aklım kalıyo valla klava:

Cilekk'cim, senin de ellerine sağlık canım... Benim de kociş çok güzel yapar etli türlüyü ama hamileyim diye eve konserve sokmuyorum... Tek tek sebzeleri de ayıklayan yok. Bu akşam yine çorba fasulye pilav üçlüsüne talimiz..

Yok yok canım çekmedi. Ben de haftasonu aynısından yemiştim çünkü :))) Bu arada benim karnımda sürekli sert. Ara sıra kasılmalarda daha müthiş sertleşiyor ki o zaman çilek'in dediği gibi kalkıp yürümezsem, dolanmazsam canım yanıyor. Doktor işte o sertleşmeler belli aralıklarla olursa 10 dakikada bir gibi düzenli bir şekilde hemen hastaneye geleceksin dediğinde işin ciddiyetini anlamıştım.

Kızım sabahtan beri kalbimin oraya bişeyini dayadı, içimde fenalık, daralma, bayılma hissi uyandırıyor. Düz yatınca da aynısını yaşıyorum ben...

Hmm sizede afiyet olsun turtacim ben hic konserveden yapmadim ama temizle yika filan biraz is tabi.

Yemegim piserken bende biraz uzanicam,co kyoruldum belim kopucak sanki feci agriyor.

Herkezi öpüyorum,juli hanimcim kücük hanim nasillar bugün,simdi babada geldi tutamazsin onu yerinde..

azocum çoook özledik seni canım ya merak ett,k hemde iyi olmanıza sevindim
çilekcim seninde kontrolünün güzel geçmesine sevindim canıım ya darısı bize
eylülcüm sende moralini bozma canım en kısa zamanda düzelecektir inşallah
kendine ve meleğine dikkat et iyi beslenmeye devam
bu arada geçmişi okudum ama unuttum yaa
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
sekreter sende hoşgeldin canımm bu arada değinemediğim çok kişi var sanırım ne zamandır
giremiyordum çok işim vardı son işlerimizi hallettik yarında kontrolümüz var inşallah güzel geçer
hepinizi özledik kaç günde bak görünn

Asortie, canım umarım kontrolün güzel geçer yarın, güzel haberlerle gelirsin.

Çilek'cim cimcime babanın sesini duyar duymaz başladı oynamaya. Sanki onu duydu gibi. Gerçekten duyup, sesini ayırt etme ihtimali var mı acaba kızlar bu haftada ya. Ben mi öyle anlamlandırıyorum yoksa. Babasının ona hep söylediği bir şarkı vardı. Yine onu söyleyince canım kızım nasıl oynadı. Ama babamız onun oynamasını görmekten korkuyor :)) Daha doğrusu ürküyor. Orada o tenin arkasında kocaman gibi görünüyor, halbuki şimdi çıksa gelse ne kadar küçük görünecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…