2008 Kasım Anneleri

evet canım hala aynı doktora gıdıyoruz

maasallah ugrasmıcam dıyorsun ama saydıkların da basıt seyler degıl hanı
benım de bır ıhtımal mısafırım gelecek
renklı patates yapmayı dusunuyorum
kurabıyem var
sekerparem de var sadece serbetı dokulecek
yanına da bırseyler eklersem tamamdır

sizede yasmincim

lore renkli patates dediğin şu kuçuk toplarmı

bizde halen dr yayla ile devam ediyoruz şimdi bize kefir verdi hergitmemizde kefir içirip içirmediğimizi soruyor sabah akşam bir çay bardağı içirin diye tembihledi

lore biz bu ara çok hasta olup ziyaret ettiğimiz için heralde bağşıklık sistmemi kuvvetlensin diye birde antibiyotigin öldurduğu faydalı bakterileri yerine koymak için.birde kabızlık için.ama yiğenimde sıksık boğaz enfeksiyonu geçiriyor ona da aynı tavsiyede bulundu,
patatesin ustune havuç havuçun üstüne yoğurt olandan herhal.buaralar değişik tarifler öğrenmek istiyorum.dün kalan pilavları değerlendirmek için bi tarifi denedim pilav kızartması çayın yanında börek gibi yeniliyor ama ben birazdaha çeşitlendirecem dün ilk defa denedim

yasmincim hayırdır bilmeden bişeymi yaptım kuçuk kellelerden içime öyle geldi

Herkese selam verdin bize yok.Babanın armut tarlasını mı taşladık

anladım mucızecım

haslanıp ezılen patatesı uce ayırıyorsun
bır kısmını sade olarak borcama yayıyorsun
ıkıncı kısmını havucla renklendırıp uzerıne yayıyorsun
ucuncu kısmını da kırmızı lahana ıle renklendırıp en uste yayıyorsun
servıs yaparken yogurtlu karısım ılave de edebılırsın
zevkıne kalmıs
bu kadar basıt

merak ettım su pılav kızartmasını nasıl oluyor

s.a bacılar
hayırlı cumalar
uykum var yaff
sabah beride kar yağyo
sabah ikişside casmın önündeki koltuğun arkasına tünemişler karı seyrediyolardı
kaaa yaaayooo
diye bağrıyo benimki
ayy neler yapıyo bu ara parmağında çeviriyo bizi çok fena çokkk dilli düdüğüm benim
polipe karusu nerde bugün

hoşgeldin maytap demek sizin orada kar var bizim burada bir numara yok valla,

lore çok güzel görünür eminim deneyeceğim ilk fırsatta

kalan pilavın içine benimki bir kase falandı 1 yumurta 2 kaşık un 1 kabartma tozu bir tepeleme kasık yağurt karabiber koyuyorsun çok yoğun olursa 2 kasık su bunları iyice karıştırıp kasıkla 1 çay bardağı kadar yağda ama ben bidakine yarım çay bardağı kadar yağda kızartıcam.kaşıkla alıp alıp yağa döküyorsun kaşığın arkasıyla düzluyorsun.ben bidahaki seferde dere otu ve peynirle deniycem kaşar peyniriyle daha güzel olur gibime geliyor.

sabahhtan beri bakıyorumda dikkatimi çekti
aşşada tanımadığım nickli kişiler var
3-4 kişi
profillerine girdiğimde hepsininde
profil resmi
baba beni okula gönder
bir anlamı olmalı demi:))

Lavişim g.olsun yağmuruma nazara geldi kuzum bnm
Mucizem hamarat hatunum dolaptada saklarmış sarmalarını uzunnnn zamandır misafir ağırlamak nedir bilmiorum hoş anneme abimler gelio ablamlar biz 11 12 kişi takılıoz kendi çapımızda hoş sakin yr bulup kaçma taraftarıyım azcıkın dinlenmeye ihtiyacım var bakalım belkim bi kaç plan yapabiliriz duruma göre
Ben şu patates karışımına bayılıyorum çok lezzetli eylül hatunun yaptığı patates damağımda kaldı kulakları çınlasın bende öğlen pizza partisine gittim ama salata yedim hiçte cnm çekmedi görünce gözüm doydu cnm hiç istmedi bilem salata da oldukça şişirdi beni şuan sadece mışıl mışıl sıcacık yorganın içinde güzel ve derin bir uykuya ihtiyacım var uyumak uyumak ve yine uyumak istiyorum
Havalarda ne olduğunu şaşırdı bi öle bi böle kar yağsında tepelenelim karlarda özledim valla ne yalan söliim geçenlerde balayına uludağa gitmiştik kameraya çekmiştik onu izledik gül gül öldük yaaa ne komikmişiz bn oda da elime tarağı alıp şarkı söylüyorum ömer eşlik edio kvırmalar falan balayı yaa gül gül öldük

fecı uyku bastırdı
dısarısı cok soguk ama ofısım cok asırı sıcak
ıyıce mayıstım valla
erken cıkıcam bu aksam
arkadasımla bulusup kısa bır gorusme yapıp evıme gıdıcem
kuzumu aradım oksurugu hafıflemıs kosunca oksuruyormus sadece

seda kım bu farklı nıckler ben de merak edıyorum
keske kendılerını tanıtsa bu arkadaslarımız
bır de soyledıgın dıkkatımı cektı su baba benı okula gonder avatarı
bılmedıgım bırseyler mı var yıne ya

Valla pasincim bende bilmiorum ama büyük ihtimalle eskilerden die düşünüorum çünkü çoğunun nicki yeni ve hiç arkadaşı yok
O kampanya ,ile ilgilide maytap yazdı bnmde haberim yok tatlım
bende ölüorum uykusuzluktan şincik sıcacık bir yorgan içinde kvrana kıvrana uyumak isterdim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…