2008 Kasım Anneleri

Selammm güzeller ben geldimm..nevar ne çokk..
Bende .....dün babamı sorunsuz katarak ameliyatını yaptırdık.....
Diyetisyene gittim 1 kilo vermişimm..:)))) 2 haftada iyimiş..verdi gazı verdi çoşkuyuu..ayın 30 da gel dedii..:)))
yılbaşına şöyle şık bi masa örtüsü arıyom ama bulamadımm..öyle iştee...

heyoooo napiyonuz,bi bakim cikcam.malum hazirliklar basladi..ahahahah ne hazirligiysa artik,accik süsleneyim geliri myine,daha pasam uyuycak.suan ayakkabilarimi giydi geziniyor takir tukur..

selamlar,
bugün evle uğraştım biraz kuzularda yeni uyudu.. saat 3 olmuş ne çabuk geçti gün bugün orucum yine aha şurda bir saat kaldı 4 de okunuyor burda ezan...yemeğim varda bana yeter öğlen domatesli biberli mantar sote yaptım benimki yedi azcıkda bana var akşamada poşette tavuk yapıcam makarna olur belki yanına pilavı yemez oldu benimkiler...belki makarna yapmam bile çorba ve tavuk yeter hepimize..

nabersiniz kızlar hasta olanlar varmış..
lore sedoş laviş geçmiş olsun kuzularınıza...
maytabım dün aşure pişirmişin kalmadımı kı kimseden görmedik biz bende haftaya yapıcam...Allah kabul etsin bu arada...
yasom sanada merhaba balıkları götürmüşün bu hafta..
mucizem birde ben deneyim benim kuzulara kefir inş. içerler kerem çok çabuk hastalanır en çok onun için düşündüm..
gülizcim babana geçmiş olsun ameliyatınız sorunsuz geçmiş...
çileko sende hoşgeldin süslen tatlım sen her halinle güzelsin..

Kızlarrr şuan ayıptır sölemesi önümde dehşet bir aşure duruyor burda bi arkadaş yapmış üstünde yok yok nam nam nammm bunu yiyim hatta tüm kk adına yiyim akşam yamağı yimem artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…