- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #93.441
ohh götürün bakalım aşureleri pastaları...
neyseki orucumu açtım kahvemi aldım yanınada çikolatalı gıfret aldım :)))
yasminim haklısın valla madem yapıyor ne surat asıyor .. gülizcim sizde limoniymişiniz aman kendileriyaparsa aman yedim işde bişeyler olur siz yapınca kıymete biner...
dün bende atıştım hemde baya kötü bizde limoniyiz çokta mühim bişey değil ama öyle zırt pırt bana çemkirmesinden bıktım valla ...
ben gündüz kuzuları düşünüyorum akşam onu nazlıyorum yinede yok.. bir laf dedi yarım bıraktı bende tamamladım o lafı ağzının payını aldı sonundada bulunmaz hint kumaşı değilsin dedim laf yerini buldu...gecenin bilmem kaçında yanıma geldi sımsıkı sarıldı oralı bile olmadım bugünde pek konuşuk etmedik yani eyle...
yarasın ahretimmmm....bizde patronun d.gününü kutladık çikolatalı pastayla.livadan:))
aman hepsi bunların böyle nazlım yaa..neyseki ağzının payını vermişin..ben hiç bişi demedimm..gititm yattımm..gece gelmşş..hiç nazını çekmiyomuşumm..sanki o bayannn :)))ohh götürün bakalım aşureleri pastaları...
neyseki orucumu açtım kahvemi aldım yanınada çikolatalı gıfret aldım :)))
yasminim haklısın valla madem yapıyor ne surat asıyor .. Gülizcim sizde limoniymişiniz aman kendileriyaparsa aman yedim işde bişeyler olur siz yapınca kıymete biner...
dün bende atıştım hemde baya kötü bizde limoniyiz çokta mühim bişey değil ama öyle zırt pırt bana çemkirmesinden bıktım valla ...
ben gündüz kuzuları düşünüyorum akşam onu nazlıyorum yinede yok.. Bir laf dedi yarım bıraktı bende tamamladım o lafı ağzının payını aldı sonundada bulunmaz hint kumaşı değilsin dedim laf yerini buldu...gecenin bilmem kaçında yanıma geldi sımsıkı sarıldı oralı bile olmadım bugünde pek konuşuk etmedik yani eyle...
amann çok severim kolayı seda..ama yasakkk..guliii kııı öğlen salata yedim hafifti bu da akşam yamağı olarak kabul ediomm akşama daha bişey yimem onun dışında bi arkşidişinde d.günüydü pasta vs bir sürü şey vardı onlardan yimedim aşurede çok azdı ama mide ufaldı ya fena oldum ağır geldi dün abimler gelmişti bayadır kola içmiyorum kola almışlar bi yudum aliim dedim acayip şekerli geldi demek yemiye yemiye içmeye içmeye hem mide küçülüyor hemde gerçektende acayip şekerli olan kolanın şekerli olduğunu anlıorsun
dediğim dedik çaldığım düdük dedin..denize düşüp yılana sarıldın yaniii :))))nazlım iyi yapmışsın, taviz verme.bende yemicem, surat asarak acı kattın dedim.sen yemezsen yemem diyo.otur ister ye , ister yeme dedim.gerçekten yemedimde..kaynananın buğulamaya daldım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?