2008 Kasım Anneleri

ohh götürün bakalım aşureleri pastaları...
neyseki orucumu açtım kahvemi aldım yanınada çikolatalı gıfret aldım :)))

yasminim haklısın valla madem yapıyor ne surat asıyor .. gülizcim sizde limoniymişiniz aman kendileriyaparsa aman yedim işde bişeyler olur siz yapınca kıymete biner...
dün bende atıştım hemde baya kötü bizde limoniyiz çokta mühim bişey değil ama öyle zırt pırt bana çemkirmesinden bıktım valla ...
ben gündüz kuzuları düşünüyorum akşam onu nazlıyorum yinede yok.. bir laf dedi yarım bıraktı bende tamamladım o lafı ağzının payını aldı sonundada bulunmaz hint kumaşı değilsin dedim laf yerini buldu...gecenin bilmem kaçında yanıma geldi sımsıkı sarıldı oralı bile olmadım bugünde pek konuşuk etmedik yani eyle...

Son düzenleme:
guliii kııı Öğlen salata yedim hafifti bu da akşam yamağı olarak kabul ediomm akşama daha bişey yimem onun dışında bi arkşidişinde d.günüydü pasta vs bir sürü şey vardı onlardan yimedim aşurede çok azdı ama mide ufaldı ya fena oldum ağır geldi dün abimler gelmişti bayadır kola içmiyorum kola almışlar bi yudum aliim dedim acayip şekerli geldi demek yemiye yemiye içmeye içmeye hem mide küçülüyor hemde gerçektende acayip şekerli olan kolanın şekerli olduğunu anlıorsun

Nazlım iyi yapmışsın, taviz verme.Bende yemicem, surat asarak acı kattın dedim.Sen yemezsen yemem diytur ister ye , ister yeme dedim.Gerçekten yemedimde..Kaynananın buğulamaya daldım:))

sedoş maşallah gelişmeler var bakıomda sende hadi hayırlısı darısı bana.. vazgeçemiyom çikolata tyakımından bende.. colayı ise hiç sevmeme bir tiksimdim kaça sen oldu içemiyorum gerçektende çok şkerli bişeydi asiti kapatıyordu şekeri ...

yasmin bende taviz vermeyim diyorumda ben kendimi biliom çabuk yelkenler iner ama biraz sıkıcam dişimi bakalım ama daha çemkirtmiyeceğim kesin alıp lafını oturacak bundan soonra.. çoğu zaman alttan alıyordum ama yok alınca tepene çıkıyorlar...

bizde patronun d.gününü kutladık çikolatalı pastayla.livadan:))
yarasın ahretimmmm....
aman hepsi bunların böyle nazlım yaa..neyseki ağzının payını vermişin..ben hiç bişi demedimm..gititm yattımm..gece gelmşş..hiç nazını çekmiyomuşumm..sanki o bayannn :)))

amann çok severim kolayı seda..ama yasakkk..

nazlım iyi yapmışsın, taviz verme.bende yemicem, surat asarak acı kattın dedim.sen yemezsen yemem diyo.otur ister ye , ister yeme dedim.gerçekten yemedimde..kaynananın buğulamaya daldım:))
dediğim dedik çaldığım düdük dedin..denize düşüp yılana sarıldın yaniii :))))
deyim biraz ağır kaçtı ama..kusuruma bakma artık ahretimmm..

Görümcekin kiansi var aksam bilmeyenicin yazdim..

makkejimi yaptim,saclarim vasat ama napiim oda nazarlik olsun hahaha:)

kocem gelsin giyinip gitcem,yooo ne giyinmesi be orda giyincem disarsi buz gibi

cikamam evden bu sekilde,ayiptir söylemesi briaz k....cim acikta..ayy hadi akactim yorumalrida okumadim bilgi verim diye girdim.

çilekom haqdi iyi eğlenceler sanada.. saç konusunu okudum biliom aman boşver biri ki mesj önce yazdım sen her hainlke güzelsin..
bu arada yasmin tekrar afiyet olsun iyi etmişin.. ben balık sevmeme ama hamsiyi mısır unuyla seviyorum kızxartmasını... canım eçkti haa..

selam güzel annelerim oğluşum uyurken temizlik yapayım dedim o arada da bir yazayım dedim
yahu uyanıkken pc yi bana vermiyor doğru dürüst 5-10 dk lık kaçırıyorum o zamanda sayfakarı beklemekten bişey yazamıyorum yazsamda devamını getiremiyorum

özledim yahu şöyle ağız tadıyla muhabbeti valla artık baya zor olacak sanırım benim için, çünkü KPSS kursuna başlıyorum pazartesi günü sevinmeli miyim üzülmeli miyim hala karar veremedim

aniden oldu, o kursun aynı zamanda açıköğretim sınıfları da var,orda da sosyal hizmetler diye bir bölüm var,o sınıflara sosyal psikoloji,davranış bilimi derslerine girmem için çağırdılar beni,işte karşılığında da kursa gel ücretsiz dediler,bak 1 ayda çok iyi yükselttin şurda 6.5 ay var iyi çalışırsan olur falan gaz verdiler,eşim zaten gitmemi istiyordu ama tam söylemeye cesaret edemiyordu böyle olunca git istersen dedi
bende tmm dedim pazartesi başlıyorum kitaplarım defterlerin herşeyim hazır ilkokul çocuğu gibi ama hala daha kafan bulanık
yine oğlumu bırakıp gidicem değişen bieşy olmadı diyorum greçen seneye göre,gerçi bu yine haftada 2 yada 3 günü boşa çıkarıyorum ama diğer günlerde akşam 8-9a kadar doluyum birde diyorum sonuçta kendi geleceğim için yani boşuna değil bilemiyorum valla kafam karışık

geçen gün eymeni doktora götürdük pişiği için işte,kremini değiştirdi ohh yeni verdikleri çok iyi geldi hemen iyileşti
bez bağlamaya da devam etme kararı aldım çünkü şimdi kurs başlıyor büyük çoğunlukla annemde kalacak yine,annemde bu konuda tam uğraşmıyor benim üstüme yıkıyor,bezini bağlıyor ben gittikten sonra,doktorumuzda söyledi vgeçen gün sordum,bir kere çıkarırsan bir daha bağlama dedi ama işte ben yokken annem ada eşim bağlıyor onların ahatına geliyor ee çocukta öğrenmekte gecikiyor
halbuki herşeyi hazırdı artık ben kafaya koymuştum yavrum hala daha altında bez olmasına rağmen anne çiş yapıyorum anne kaka yapıyorum diye söylüyor,biraz uğraşabilsek olacaktı bence,tmm çişini yapmadan önce söylemiyor yapmaya başlayınca yada bitirince söylüyor ama zamanla alışırdı diye tahmin ediyorum
dur bakalım şu bir-iki haftayı da atlatayım işler rayına bir otursun bir göreyim yoğunluk derecesi nasıl olacak aralarda ilgilenebilir miyim ona göre tekrar başlatabilirim yada artık bahara bırakırım olayı

dün akşam kocişle ufak bir atışma yaşadık ama genel anlamda iyiyiz şükür,arada beni delirtmese daha iyi olacağız yaa neyse

ee hadi canlar ben temizliğime devam edeyim oğlan uyanınca ananemize gideceğiz,bugün doğum günü ananemizin iyiki dodun ananneeee diyeceğiz eymenin tabiriyle

selam canlar soğuk bir pazar gününden herkese merhabalar nesılsınız
beyazım iyi olmuş senin için şeker
bende kocinin yanına geldim kızım yine hastalandı:2: yaa boğazı kızarmış sabah baktımda peditus verdim
ama sanırım antibiyotiklik yine bu sefer üşütmedim de ama sanırım babasından bulaştı yaa o kadarda dikkat
etti adam ama kapıyolar işte bi şekilde o olunca arkasınada ben oluyorum hep kuzum iyileşsin ben başlarım bu seferde yaa
şu kışı hiç sevmiyorum yaa bahar gelse hemencecik:))
bizim mağazayı açtık sonunda aktif olarak işe başladık yani allah herkese hayırlı kazanç versin içinde bizede versin inşallah

selam kimsecikler yok yağmurlu hava dışarı çıkmadık evde oyun oynuyoruz çocukları yıkıcaz birazdan sonrada film izleriz
evde ama eğlenceli bi pazar

iyi pazarlar

Son düzenleme:
teşekkür ederim asortikim sizinde yeni işyeriniz hayırlı olsun,rabbim hayırlı kazançlar versin
bu arada şu yazılarınızın altında kişisel mesajlarınız oluyor yaa söze bayıldım yav,çok yakında çalabilirim face de durumuma yazabilirim haberrin olsun

krikom öyle valla yağmurdan bizde çıkamadık bugün oğlumla kuaföre gidecektik olmadı poff sıkıntıdan patladım

gunaydın
herkese kolay bır hafta dılerım

evımızde gecırdıgımız ıkı gunluk tatılden sonra ısımızın basındayım yıne
hıc evden cıkmadık evımızde keyıf yaptık
bol bol yatıp dınlendık
yettı mı hayır
dıkkat ettım de yatarken her bır yerımın ayrı agrıdıgını hıssettım
meger ne cok yorgunmusum ben yaw

kuzum hala oksuruyor
hafıfledı ama kesılmedı oksurugu
onun ıcın cıkmadık bır yere zaten
sıcacık ballı ıhlamur ıle tedavı etmeye calıstım kuzumu
annneeemmmm deyısını ozledım bıle sımdıden

Günaydın yavrular..Yorucu bir haftasonundan sonra yavruyu bırakıp geldim.Cumartesi günü 6 aylık hamile ,eski iş arkadaşımı ziyarete gittim.Onunda oğlu var 1 yaş büyük.Anıla değişiklik olur dedim, hem de bebek şekeri hazırlamıştım, arkadaşıma gezmek yasak rahmi kasıldığı için.Ben de sürpriz yapayım dedim:) Değişik birgün oldu.Ordan alışveriş merkezine gittik.Alışveriş yaptık, yavrumu eğlendirdim biraz oralarda.Dünde kuzenleriyle biraraya geldi.Kalabalıkta mutlu oluyo.Yalnız 3 gündür uyutmuyo.Kalkıyo yatakta, bana bağırıyo.Sarılıp uyursak ne iyi, ama odama gidersem 2 saatte bir uyanıp çağırıyo. Akşamaları da ne yerse sakız gibi çiğneyip , ağzında tutuyo, gece yatarken çıkar diyorum.Ağlayarak çıkarmıcam diyo.Uyuduğunda elimle alıyorum ağzından.Kriz halindeyiz yatmadan önce.Sinir harbi yaşıyoruz ikimizde

Günaydınn canlarımm herkese iyi haftalar diliyorum
Cumartesi günü güzel bir uykudan sonra oğluşum annemler ablam starctiye gittik arda paşayı yiğenimi oyun parkına soktuk deliler gibi eğlendiler yemeğimizi yedik görümcekin yanına gittik yine büyük jestlerini patlattı bize beyaz spor ayakkabı bi kaç eşorfman altı thşirt falan aldım aynı şekilde eşimde ardayada siyah bir spor ayakkabı eğlenceli bir günden sonra bu jest güzel oldu
Görümcek ardayı annene bırakın akşam bizde kalın falan deyince ardayı yolladık annemlerle bizde görümceğe gittik güzel bir geceden sonra Pazar sabahı eski iş arkidişlerimle tatlı sohbetli bir kahvaltıya davetliydik kocişkoyla davete katıldık saat 4 gibi eve geldik bir baktık dayımlar tyzemler bizde ymeğe arda paşa kuduruyordu çocuklarla
bizde yorgun ve bitkin şekilde gitselerde dnlensek die dört gözle bakıorduk saat 10 gibi kalktılar bizde gece 12 gibi yattık yine yoğun ve güzel bir haftasonu geçirdik..

Pasincim günaydın güzel dinlendirici bir haftasonu geçirmişsiniz ne güzel bende bir dinlensem ağrımayan yerlerimin olduğunun farkına varıcam ama ona bilem fırsat yaratmıyorum kendime
Bende kkuzumu özledim şimdiden ama akşam olsada efime gidip yatsammm die bakıorumm malesefkine yorgunummmm buaradaaaa
Günaydın yasom yemek olayı bizimde kriz oluo ya beyefendi sevmediği şeyi eliyle iterken sevdiği şeyide hmmm die yiyo birde kndi yiyor hep biz yediremiyoruz zor bu paşalar yaso biraz bizleri anlayana kadar zorluk çekicez aşikar
:92:
..

Son düzenleme:
yasmınım sedacım gunaydınlar

yasmın benım kuzu da benı sınırlendırıyor yemek konusunda
cok zor yedırmeye calısıyorum yaa
hayıyyy anne dıyor ve agzını kılıtlıyor sıpam

sedacım cıcılerın hayırlı olsun canım
ne hayırlı gorumcekın varmıs oyle
ayrıca en sondakı smıller dıkkatımı cezbettı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…