2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlaaaar nabersiniz ne o kasılmalar yağmur noluyoz bekle canım kasımı yok öyle su koyverip ekim annesi olmak:)
bende sabah sinir krizleri geçirdim resmen oyüzden de çok tersim uyandığımdan beri.kan şurubumu içeyim dedim yataktaydım tam tıpasını açarken sen bir fırla güzelim nevresim takımımın heryerine bulaştı sinirimden ağlıyorum çıldırdım resmen deterjanla siliyom daha da bulaşıyo eşim de yazık hazırlanmış işe gidicek beni sakinleştirmeye çalışyıo sıkma canını yenisini alırız bunu mu takıyon diyo ama geçmiyo işte o sinir.neyse attım makinaya leke çıkarıcı falan da döktüm allahtan tertemiz çıktı da rahat ettim yoksabugün bana zehir olmuştu.amma salağım deme sinir yaptığım şeye bak.buarada kızlar dün oğluma uyku seti aldık inanılmaz tatlı bişey yaaa yıkayıp ütüleyip yatağına serince fotosunu koyarım.anneannesi aldı takımı bide çamaşır sepeti aldık ayrı batu beye ay çok şekerler yaaa bi takımda ısmarladık mavi renkli set yktu gelince onunda resmini koyarım

herkese günaydın kıslara.s.

nasılsınız bakalım bugün cici annişler
valla ben agrılarla ugraşıyorum ay varya sabah işe geldigimden beri hafif hafif agrım var bi geciyo bi başlıyo sanırım normal bi agrı bu ve benim kızın kasımı beklemeye hiç niyeti yok bu ay gelecek gibi hissediyorum bunu ben yaaa içime öyle doguyo hayırlısı olsun artık ne diyelim:1shok::1shok:

olumsuz şeyler düşünmeyin.benim kasım 27 gibi doğum zamanım.bendede oluyor ağrılar.
rahim çok büyüdüğü için çevre organlarda ağrı yapıyor.tabi düzenli geçmiyen ağrılarda doktora gitmeliyiz.herşeyin hayırlısı

atacım geçmiş olsun cnm.hamişliğin verdiği hassasiyetle okadar tepki göstermişsindir.bak yıkayınca geçmiş ne güzel:)
aldıklarının fotolarınıda bekliyoz en kısa zamanda..
zaman az kaldı zaten..
sekretercim sanada geçmiş olsun.napalım katlanıcaz artık.bazılarımızın ağrıları daha fazla olabiliyo..sonuçta hepimiz başka vücut yapısına sahibiz..

kasılmalar,erken doğum falan..
yapmayın kızlar.böle şeyler düşünüp zorla erken doğuma teşvik etmeyin kendinizi seyranın dediği gibi..
zamanında gelirler inş.hayırlısıyla..olacak tabi bunlar..
herşey normal.
mutlu olun,mutlu olun,mutlu oluuuuun...

slm kizlar
bende yeni geldim doktordan bügün seker yüklemesi yapti bebis birden büyüdü icin yoksa yapmiyacakti tabi biraz moralim bozuldu normali 130 olcakmis benimki 137 cikti bilmiyorum siz anliyomusunuz sizin ne kadar cikti tr nen bura farklimi cuma günü yine gidecem konusmaya kanimida baska yere gönderdi daha emin omak icin bakalim cuma günü ne olacak o güne kadar yeme tatli seyler dedi kuzenimi aradim onun seker yüklemesi daha degisik yapmislar burda valla cok kolay gittim bana hemen bir bardak dolusu uzum suyu tadinda sekerli icecek verdi ictim bir saat bekle dedi kan aldilar o kadar ama icim cok kiyildi cok kötü oldum ac karnimada gitmedim tok gel dedi valla bi bileniniz varsa deyin baan a ilk defa yapiliyo bana seker yülemesi ilk kizlarimda hic böyle bisey yoktu

elifsevde canım benimde normalin 6 mg üzerinde çıkmıştı seninde hemen hemen aynı..bence tedirgin olacak bişey yok..bana ikinci kez test yapıldı garantiye almak için..o normal çıkınca sorun yok dedi dr um..umarım sende de bişey çıkmaz ..hem zaten az kaldı dr diyetle filan çözer merak etme..

Merhaba herkeze,dün o kadar co kyorulmusumki yataktan kalkamadim bitürlü..

Atacim sakin ol tatlim,simdi sinirlerimiz,duygularimiz tamamen gerildi ve hassaslasti

üzme kendini böyle durumlarda,tabi her ne kadar böyle desemde eminim cok sinir bozucudur

ama bosver yaa,atlatmisin neyseki:)

Elif burada yakin bi arkadasimada yapti doktoru seker testi.Bebegi 4.600gr.dogru bu yüzden dolayi.

Birakma canim arkasini takip et doktorun ne derse.

Doktorum bana heran gelebilir bebegin hazirlikli olmaliyiz bu haftadan sonra dedi.

Cok heycanliyim ben galiba,habire kendimi dinliyorum agrim filan varmi diye:)

ya çilek sapıttınmı kızım sen hık desen beben doğcak sen kalkmış banyo duvarı silcem diyon manyakmısın sen eğilcen çömeşcen sancın tutucak silme sakıııııııııııııııııııın

ata_tanem24 cim nevresimine çok sevindim.bende çok üzülürüm öyle şeylere maalesef :) herkese selamlar bu arada izmirde hava müthiş insanın içi açılıyor

bugün izmirde müthiş bir hava var insanın içi açılıyor hihoyyyt ata_tanemcim aynı şey benimde başıma gelse bende çok üzülürdüm seni çok iyi anlıyorum.Allahtan leke kalmamış çok sevindim

ata_tanem24 cim nevresimine çok sevindim.bende çok üzülürüm öyle şeylere maalesef :) herkese selamlar bu arada izmirde hava müthiş insanın içi açılıyor

waaayyy hemşerim hoşgeldina.s. izmirin neresindensin canım belki yakınızdır.
buarada nevresim takımım sağsalim kurudu katladım koydum çok şükür bişeycik olmadı:))

elifcim bencede çok takma şeker olayını.zaten çok yüksek çıkmamış.biraz tatlı yemezsen düzelirsin cnm.bak bazı arkadaşlar nezamandır dikkat ediyolar ve düzeldiler.sık dişini az kaldı:)

Kız çilek!
ne duvar silmesi yaaa...
şimdi gelip çarpıcam göbüşümü..
sakın canım , dikkat et..

anladım cnm...evet biraz mesafe varmış olsun napalım bir gün görüşürüz belki..pegasos veteriner var meşhur bilirsin belki onun tam karşısında oturuyorum

kızlar selam, bugün çok keyifsizim ya heryerim ağrıyor bir adet minoset aldım biraz iyi geldi ama aşırı yorgun hissediyorum kendimi artık evde olmak istiyorum bıktım işyerimden ya ama önümüzdeki haftada gelip ondan sonra rapor kullanayım 2 hafta diyorum sonrada zaten doğum. Burada dr.odamız var orada bir saat yattım biraz uyudum falan ama sedyede ne kadar uyunursa artık bu koca vücutlarla düşünün artık

ay çilekçim gerçektende çıldırdın sen hamilelik yaramadı sana ne duvarı ya allah korusun kolunuzu yükseğe kaldırmayın diyor dr.lar sen duvar silecem diyorsun yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik lütfen çok daha dikkat etmemiz lazım ayrıca bu performansı nereden buluyorsun sen bakayım ya! git mutfağa tatlı falan yap, köfte yap bırak banyo silmeyi hayır korkuyorum banyodan sonra halı silkeleyeceksin sen:))

atacım hadi yırttın nevresimi atmaktan:)) bende geçen gün o kan şurubunu üzerime başıma fışkırtmıştım ama çıkıyor bilsem söylerdim sana dert etme diye

ay çıkıyomuş beklemekcim denemeyle sabit gördük:))
buarada çilekçim doğuma yakın annelerde bir güç depolaması olurmuş ve hamileler kendilerini çok enerjik hissederlermiş.bunun nedeni de vücut doğum için enerji biriktirimiş.bu enerjiye aldanıp iş güç yapmayın yada gezip tozmayın kırın kıçınızı oturun diyo doktorlar yoksa doğumda ayvayı yersiniz diyolar.sen bi de normal doğurcam diyon enerjiye çok ihtiyacın var.banyonun duvarları yosun tutmadı herhalde silmeyiver.şimdi burda konuşuyoz ama boşaaaa hatun şuan kesin siliyodur kırıcam o bacaklarını senin gelirsem oraya>:!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…