2008 Kasım Anneleri

Günaydın canlar.Bende 6 da kalktım bugün, çünkü Anıl ağlayarak uyandı.Evelki gün düştüğümü anlatmıştım sandalyeden.Korkmuş galiba, sabah uyandı, ağlayarak şandalyeyi dövecem ben diyo:)) Az önce hastaneyi aradım.Doğum gününde de bisikletten düşüp yanağını sehbaya çarpmıştı ve anında morarmıştı.Bir ay geçti hafif bir morluk halen duruyo ve orda gamze gibi bişi oluştu.Oğlumu cildiyeye götürücem.Kendimde diyetisyene gireyim dedim.Diyetisyen doluymuş

Nazlım işin zor canım.Biri ağlasa diğerini uyandırır.Bu zamanlar geçecek.İkisi birden büyücek:) Biz ise bir bu kadar vakit daha diğerine ayırıcaz.Bir taşla 2 kuzu oldu seninki..Aşurende lezzetlidir şüphesiz, becerikli hatunsun vesselam.Yarasın , bereketli olsun, herkese şifa olsun.Bende annem çok getirmişti, akşam yedik:))

Lorem baban durumu kabullendikçe, alıştıkça iyi olacak canım.Hep böyle gitmez..Temizliğini de yaptırırsın.Onu da dert etme.Sağlık olsun canım..

Slm kızlar canım sıkkın Pazartesi ardaya banyo yaptırmıştım ya ertesi gün hava güzel die annemlerde dışarı çıkartmışlardı dünde aynı şekilde dışarı çıkarmışlar akşam eve bi gittim hafiften öksürük var sabaha karşı 5 gibi ateşi vardı uyandı akşam tv de maymun bi adama kızıodu o aklında kalmış anne maymun kızdı kayyu kızdı sabah işe gitcenn biraz seviştik oğluşumla tekrar uyudu biz giderkende uynadı yine önceki öksürüğü gibi hırıldamalı bir öksürük offffff kurtulamıyoruz hastalıktan çok cnm sıkkın yaaa neredeyse 1,5 aydır hastayız yaaa
Pasincim babanın ii olmasına sevindim sende yoğun birgün geçirmişsin belli ki haftasonu dinlenirsin artık
Nazlıcım allah kabul etsin afiyet olsun tatlım ben aşurayi bol cevizli narlı fındıklı falan severim üstünü zengin tuttmazsan pek sevmiom

günaydın güzeller,yattık, kalktık ,atladık, zıpladık geldikdün çocuklar duymasındaki 80ler partisini bizde evde kutladık açtım 5+1 hoparlörleri çeri çeri lady diye diye dans ettik oğlumlaolmaz benim yaşlı herifi eve bırakıp oğlumla yılbaşında partiye gitmem lazım fena ortam çocuğu olmuşdün dişlerimiz çocuğa acıdı mola verdi sanırım rahattı biraz daha.akşam konyaya hatta sabahta vardı fena bi sis çöktü kocada firmanın birindeydi o eve girinceye kadar panik oldum ha geldi ha gelecek derken.sisten yavaş yavaş gelmiş malum benim telefon olayı bomladı arayamıyorumda halbuki ne büyük nimetmiş hiç farketmemişim.bu hafta kendime bi telefon almalıyım
nazlım allah kabul etsin afiyet olsun sana uykusuz günler yakında geçecek diye umud edeceğiz allahtan niyaz edeceğiz artık
passin babana sevindim geçer ya neelr geçiriyoruz bunlar falan ne Allah yardımcısı olsun tüm hastaların
buralar ıssızlaştı deyin bakalım siz naptınız

lorem günaydın sağolasın...
okudum babanın tansiyonu baya üst sınırlardaymış...çok geçmiş olsun inşallah kendince bir düzene alışır.. ben anneanemden biliyorum bu tansiyon sinirlenmeye strese gelmiyor malesef... tabiki yediklerinede dikkat etmek zorunda.. baban için çok zor olacak alıştığı düzenden farklı bir düzene geçmek ama rayına oturttumu kendide zorlanmadan götürecek eminim...

yasmin seda polip sizede günaydın kızlar...
yasmin bizm kaanında öyle bir izi var yüzünde çok zaman geçti üzerinden hala duruyor zaman zaman hafifliyor zaman zaman beliriyor birde bu ara benim kaanın gözlerinde çok arpacık çıkıyor ya biri geçiyor biri başlıyor ne yapaıcaz bilmem..dedemizinde çok çıkar onamı çekti gözünde bir sorun mu var merak ediyorum bende ikisi için götürmeyi düşünüyorum...

sedoş ardaya geçmiş olsun... çocuklar bu havalara hiç gelmiyor artık bu havalarda güneşli olmasınada bakmamak lazım yinede etkiliyor kuzuları çabuk atlatır inşallah...

polipcim sende kuznla tüm kurtlarını dökmüşün dahada doyamamışın bellli:79: dişleride biraz rahtalamış sevindim...

sağolun kızlar o kadar çok canım çekiyorduki aşureyi bol bol aldırdım her malzemeyi.. doya doyada yedim iki tencere kaynattım birini dağıttım birinide ben iki üç günde tüketirim

az önce fırçaladıkça fırçalıyorlar üzerindeki macun bitiyor tekrar istiyorlar deli ettiler beni zaten ucundan azcık koklatıyorum macunu ama yinede çok oldu kaç kere verdim en sonunda bir kızdım zaten pek neşem yok halsizim hiç bişey yapmadım kahvaltıyada iki yumurta kaynattım iyi kızmışımki kerem kaç aydan sonra ilk defa tüm yumurta yedi.. kanda salatalıkla peynir ekmek yedi iyi oldu arada azar istiyorlarmış hergün özene bezene ne yapacağımı şaşırıyorum kahvaltıya..

seda benb ile eşşek kadar kadınımbayramdan beri rayıma oturamadım boğazım acır yok bi yerlerim ağrır.hava kış olduğundan değilki pisliğinden hasta ediyor resmen geçer sıkma canını.bizimde ardada bi balgam var dedeler gibi arada bi öhööö yapıyo tüküremiyo kalıyorezalet yani

Çok dayanıksızlar ya anında şifayı kapıyorlar daha yeni bir ohh çektim şükür düzeldi dedim 2 gün sürdü tekrar hasta oldu
Söliim de annemlere hemen ballı zencefil sıcak süt falan versinler bu sefer ateşte var sanırım mikrop olabilir baksınlar bi öğlene kadar nasıl olacak

Nazlım Anılın gözündede vardı.İlaçla geçmedi arpacık, zamanla azaldı.Ara ara belirginleşiyo.En iyi ilaç sıcak su kompresi.Ama yaptırmıyolar o başka.Sıcak suyla banyoda iyi geliyo.Yüzündeki hafif morartı geçer belki ama çukurluk kalacak gamze gibi herhalde(

Sedoş Anılda unutmuyo.Diyorum ya kuzeni bebek arabasını vermedi ekim gibiydi.Halen diyoki Zeynebe oyuncak veymicem, o bana ayabayı veemedi:)))

Polipecim geçmiş olsun..

sedoş ahh ah senin yazdıklarını okudukça kendime diyom zaten bak bir sen çeneni tuıtamıyon diye ne olacak bilmem bir başlar gibi oldum streswe girdimmi ben yiyorum bu arada hiç düzelmiyor valla göbüşüm hemileyken bile bu kadar değildi yaa.. anca biri bilaf diyecek o zaman dank edecek kafama dur bakalım ne zaman ama yaza kadar gitmesi lazım bu yaz nasip olursa kuzularla bir deniz keyfi yapalım diyoruz...

yasmincim bizim arpacık göz değiştiror sürekli bir üstünde çıktı sağ gözünün hiç bişey ywpmadım 10 günde geçti bu seferde sol gözünün altında çıkmış.. daha öncede kaç kere olup geçtiği için dra götürmedim ama çoğunluk gözü nün bir tarfaı şiş geziyor bir kontrol şart oldu yani...
anılınkide geçer inşallah...

polip bende herfgün gece çok sıcak oluyor yatakta terliyorum birde kaç kere kalkıp kuzulara müdahale ediyorum sabahta erkenden içerdeyiz serin oluyor gece kalorifere bişey atmıyorlar heralde soğuyor ev sabah erekn 7 den sonra yanıyor tekrar... bende terleyip soğuttuğum için hala köh köh öksürüyorum geçiremedim bir türlü...senin kuzuyada geçmiş olsun...

ardanın diş başlayınca burun akmaya başlar sonra burun durur horlamaya başlar genizde bişey olur sonra onu torlar toplar balgam olur.günde 2 -3 kere geliyor boğazına genel bi öksürük değil yani.ben 2 yıldır bu çocukla gece gündüz kalınca artık kendisinden bile iyi tanıyorum sanırımama diş çıkınca hepsi kaybolur.enteresan yani.geçen aradım annesi burnu tıkalı hasta olacak herhalde dediler bende akıntı varmı dedim yok dediler dedim petek tarzı bişeydir ben hallederim akşama dedim banyo yaptı çıktı bok böceği alttan üstten sürekli üretiyor

slm kızlar
bütün hasta böcüklere geçmiş olsun
bizimki iyileşti çok şükür
dün saçlarını kesti babası yıkadık mis gibi erkek oldu erkek:))
saçı kesilince büyümüş gibi geliyor gözüme

Sabah işe geldiğimde müdürümle konuştuk arda nasıl die sordu anlattım bende 2 aydır bi düzelemedik 2 gün düzelip sonra yine hasta oluyoruz dedim onunda oğlu var erkekler kızlara göre daha iradesiz oluyor bebeklik döneminde geniz akıntısı dışa akmayınca iltahap oluyor ve akciğerlere kadar inebiliyor biz küçük yaşta genizleri aldırmıştık çok faydalı oluyor yaptırabilirsin dedi aslında bizde de genetik olarak geniz eti var ailece benimde ameliyat olmam lazım biraz toparlanayım bende olucam kısmetse bir sürü problem nüksediyor burundan nefes alamıyorum geceleri ağzım açık uyuyorum ve inanılmaz şekilde başuıma ağrı veriyor

yasmınım gecmıs olsun canım
korkmus delıkanlım gıdın bakalım ne dıyecek doktor

sedacım gecmıs olsun canım
evet daha dayanıksızlar sankı hastalık konusunda erkek kuzular
zıra kocısler nezle olsa yatarlar bız ne badıreler atlatıyoruz degıl mı

polıpe eglence zamanın gelmıs kuzum
eglenın bakalım eglenın hıc te kıskanmıyoruz kı

nazlımelegım katmerlı annem allah yardımcın olsun canım

ben de ıyı sayılırım ıste
annemle konustum tansıyonu yıne yuksekmıs ama uyuyamamıs gece
uykum yok dıyormus gec vakte kadar oturmuslar
bır an evvel duzene gırer ınsa allah

o geniz eti kardeşimde de var
hep ağzı açık uyur horlar hatta biraz
oğlunda da var şimdi
hırhır hep boğazı bir hasta olunca düzelemiyor işte
hemde gece sürekli uyanıyormuş
diyorum ben hep nefes alamadığı için tam dalamıyor çocuk uykuya
ameliyat olmadan bitmiyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…